- 3 Aralık 2020
- 77
- 25
- 3
- 30
- Konu Sahibi Melike353535
-
Ablacım bir sakin, rahatlamaya ihtiyacın var. Negatifmis iste.Hanımlar geçen yine bi konu açmıştım.. Eşim görevde. En son ilişkim temmuzdaydi.. Ardından akıntı ve gelen kanamalarimdan suphelenmistim. Bir sürü idrar testi kan tahlili vs yapildi negatifti.. Iliski temmuzdaydi ekimin basinda vajinal ultrasondan bakildi o da negatifti. Geçenlerde albi test yaptim o sonradan silik cizgiler çıkardı.. Miratech yaptım erken gebelik testini hemde ama 2 3 gun arayla tamamen negatifti cikti... Adetime daha var, 28 kasımda oldum en son ama az önce ic camasirimda küçük bi leke gördüm.. Yine evham yaptım..... Ablalarım lütfen içimi biraz rahatlatir misiniz... Evet 6 ay geçti ama.. Bebegini 6 7 aylıkken öğrenen varmış(( korkuyorum yine.. Siz de aralarda böyle lekelenmeler yaşıyor musunuz?????
İçiniz rahat etmiyosa ultrasonla muayne olunHanımlar geçen yine bi konu açmıştım.. Eşim görevde. En son ilişkim temmuzdaydi.. Ardından akıntı ve gelen kanamalarimdan suphelenmistim. Bir sürü idrar testi kan tahlili vs yapildi negatifti.. Iliski temmuzdaydi ekimin basinda vajinal ultrasondan bakildi o da negatifti. Geçenlerde albi test yaptim o sonradan silik cizgiler çıkardı.. Miratech yaptım erken gebelik testini hemde ama 2 3 gun arayla tamamen negatifti cikti... Adetime daha var, 28 kasımda oldum en son ama az önce ic camasirimda küçük bi leke gördüm.. Yine evham yaptım..... Ablalarım lütfen içimi biraz rahatlatir misiniz... Evet 6 ay geçti ama.. Bebegini 6 7 aylıkken öğrenen varmış(( korkuyorum yine.. Siz de aralarda böyle lekelenmeler yaşıyor musunuz?????
Hanımlar geçen yine bi konu açmıştım.. Eşim görevde. En son ilişkim temmuzdaydi.. Ardından akıntı ve gelen kanamalarimdan suphelenmistim. Bir sürü idrar testi kan tahlili vs yapildi negatifti.. Iliski temmuzdaydi ekimin basinda vajinal ultrasondan bakildi o da negatifti. Geçenlerde albi test yaptim o sonradan silik cizgiler çıkardı.. Miratech yaptım erken gebelik testini hemde ama 2 3 gun arayla tamamen negatifti cikti... Adetime daha var, 28 kasımda oldum en son ama az önce ic camasirimda küçük bi leke gördüm.. Yine evham yaptım..... Ablalarım lütfen içimi biraz rahatlatir misiniz... Evet 6 ay geçti ama.. Bebegini 6 7 aylıkken öğrenen varmış(( korkuyorum yine.. Siz de aralarda böyle lekelenmeler yaşıyor musunuz?????
Evet yaptigim her test negatif... Hepsi yanılmış olamaz değil miAblacım bir sakin, rahatlamaya ihtiyacın var. Negatifmis iste.
Evet ben de sık sık lekelenme yaşarım. Hamilelik haricinde lekelenmelerin pek cok sebebi var...
Ekimde gidip oldum. Hatta aynı gün hcg de yaptirdim.. Ama sonuç negatifti.. Nasıl ikna olacağım bilmiyorum..... Şuan durum uygun olsa yine gider hastaneye muayene vs olurum ama yok..İçiniz rahat etmiyosa ultrasonla muayne olun
Bu forumda cok önceki konularda gördüm.. Bi abla 6 aylık hamile olduğunu tesadüfen öğrenmiş:/doktora gidip 6-7 ayda öğrenen yoktur.
Neden ikna olmuyorsunuz ki?Ekimde gidip oldum. Hatta aynı gün hcg de yaptirdim.. Ama sonuç negatifti.. Nasıl ikna olacağım bilmiyorum..... Şuan durum uygun olsa yine gider hastaneye muayene vs olurum ama yok..
Evet olamaz. Özellikle doktora gittiğin halde negatifse daha fazla evham yapmaEvet yaptigim her test negatif... Hepsi yanılmış olamaz değil mi(((
Hamile degilsiniz, artık rahat olunEkimde gidip oldum. Hatta aynı gün hcg de yaptirdim.. Ama sonuç negatifti.. Nasıl ikna olacağım bilmiyorum..... Şuan durum uygun olsa yine gider hastaneye muayene vs olurum ama yok..
Şuan hamileli kalmaktan deli gibi korkuyorum... Anne olmayı cok istiyorum ama eşim de yanımdayken.. O zor süreci eşimle birlikte geçirmeliyim cevremde cok ornek var ve gerçekten çok zor... Bu yüzden herşeyden nem kapıyorum abla.. Umarim yoktur öyle birşey.. kabus gibi birşeye dönüştü benim için...Neden ikna olmuyorsunuz ki?
İnşallah ablaEvet olamaz. Özellikle doktora gittiğin halde negatifse daha fazla evham yapma
Evet.. ama o son ilişkiden sonra her ay gelen kanamalarım normal degil gibiydi.. Ya cok az yada cok fazla. Bazen agrili bazen hic agrisiz.. Bu yüzden cok fazla test tahlil yaptirdim..Konuyu doğru mu anladim temmuzda ilişki yaşadınız şu an aralık ayındayız ve hamile olabilir miyim diye mi soruyorsunuz
Heh işte bunu diyorumAynı konular farklı üyeliklersizi bir araştırsınlar
İlk zaman beta çıkıyor ama sonra kanda yok oluyor yani teste çıkmayabilirEvet.. ama o son ilişkiden sonra her ay gelen kanamalarım normal degil gibiydi.. Ya cok az yada cok fazla. Bazen agrili bazen hic agrisiz.. Bu yüzden cok fazla test tahlil yaptirdim..
Bir baksınlar bakalım kimmişHeh işte bunu diyorum
Öyle hesaplar cok fazla abla.. Ama size bunu ispat etmek zorunda değilim istediginizi düşünebilirsiniz...Aynı konular farklı üyeliklersizi bir araştırsınlar
Birşeyler gerçekten korkutuyor ki derdimi buraya açmışım.. Siz de istediğiniz gibi eglenebilirsiniz....İlk zaman beta çıkıyor ama sonra kanda yok oluyor yani teste çıkmayabilirsen git ultrasona gir cinsiyette çıkar varsa ona göre alışveriş yap oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?