- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Aksam üzeri buluscaktık öğlen haber verdiNekadar zaman önce haber verdi?
Ama şöyle bisey var benim evim uzak birazda akşam kalamıyorumValla bilmiyorum arkadaşını gidip görür sonra yine senle görüşür.. Hani bir kere olur da sürekli olur mu bilemeyeceğim. Çok can sıkıcı bir durum..
Bilemedim ama önce senle bir saat görüşüp sonra da gidebilirdi bence. Kaç kere yaptı peki? Belki parası falan yoktur da çekiniyordur söylemeye olabilir mi böyle bir durum?Aksam üzeri buluscaktık öğlen haber verdi
Ama şöyle bisey var benim evim uzak birazda akşam kalamıyorum
Bilemedim ama önce senle bir saat görüşüp sonra da gidebilirdi bence. Kaç kere yaptı peki? Belki parası falan yoktur da çekiniyordur söylemeye olabilir mi böyle bir durum?
bir daha iletişim kurma.
kendini değersizleştirme.
Ya sen o hesabinizi ayri ayri ödeyen kisi degil misin?
Eger oysan daha kac kere ekileceksin acaba? Cidden merak ediyorum...
Sürekli böyle olması çok ilginç ama..Ya bende kıZdım ama adam keyfi gelmemezlik yapmıyor ki yalan söylediğini düşünmüyorum
Bu bildiğin ekilme yani kazanın gerceklik payı olduğunu sanmıyorum oyle bisey olmuş bile olsa verdigi sozu tutmak adina sana 1 saat ayirabilirdi ölüm yok ya -.-
Yerinizde olsaydım tekrar görüşme talebinde bulunduğunda kabul etmezdim. Daha önce ekildiğinizde tepki verdiyseniz rahatsız olduğunuzu biliyor demektir ama yine de umursamamış.
Daha aonra konuştuk hittiğini söyledi göz göre göre yalan söylicek değil ya
Madem yalan söylemiyor, aksilik çıkıyor sen neden buraya konu açtın?