- 7 Aralık 2012
- 1.267
- 1.799
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Ekildim diye konu başlığı açıyorsun burada evet ekilmişsin boşver şu adamı diyenlere kızıyorsun nasılsın iyisi dimi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy biz ne dersek sen aksilik dersin şimdi.Hee aksilik
Madem yalan söylemiyor, aksilik çıkıyor sen neden buraya konu açtın?
Burada söylenenler zoruna gidecekse konu açma.. Önceden verilmiş bir sözü var sana 1 saatte olsa zaman ayırırdı ve bu bir önce ki buluşmanızda da söz verip görüşmemişken, daha dikkatli olması lazımdı. Bu seni önemsemediğini gösteriyor. Üzgünüm ama EKİLMİŞSİN.
Evet sinirle açmıştım o konuyu istediğim gibi açarım sorarım hoşuma gitmeyen yorumu beğenmem,kime ne? Hayır resmen insanların mutlsuzluğuyla mutlu olan bir yapınız var galiba istediğim yazarım açarım kime hesap vereceğim ki bide nasılsın iyi misin yazılmış pesss diyorum ben çok iyiyim şükürler olsun Allah size şifa versin ne diyim.Ekildim diye konu başlığı açıyorsun burada evet ekilmişsin boşver şu adamı diyenlere kızıyorsun nasılsın iyisi dimi?
Amin cınım cümlemize...Evet sinirle açmıştım o konuyu istediğim gibi açarım sorarım hoşuma gitmeyen yorumu beğenmem,kime ne? Hayır resmen insanların mutlsuzluğuyla mutlu olan bir yapınız var galiba istediğim yazarım açarım kime hesap vereceğim ki bide nasılsın iyi misin yazılmış pesss diyorum ben çok iyiyim şükürler olsun Allah size şifa versin ne diyim.
Bizde canımızın istediği yorumu yazarız sana ne?Evet sinirle açmıştım o konuyu istediğim gibi açarım sorarım hoşuma gitmeyen yorumu beğenmem,kime ne? Hayır resmen insanların mutlsuzluğuyla mutlu olan bir yapınız var galiba istediğim yazarım açarım kime hesap vereceğim ki bide nasılsın iyi misin yazılmış pesss diyorum ben çok iyiyim şükürler olsun Allah size şifa versin ne diyim.
Ilk bulusmada kahve parani odetmis ,ikinci bulusmaya telefon kirildi diye gelmemis,ucuncu bulusmada arkadasinin bacagi kirilmis gelmemis ..
Ve siz hala gecerli sebebi var diyorsunuz . Pembe gozluklerinizi cikarmanin vakti gelmisde gecmis.
Bu cocukla bir iliski olmaz cunku istemiyor.hep bahabe hep bahane.