- 21 Ocak 2013
- 804
- 93
- 118
- Konu Sahibi DeepBlueDeep
-
Merhaba Arkadaşlar,
Ağustos'ta düğünüm var. Bende şimdiden diyete başladım. Tüm çocukluğum lise yıllarım zayıf geçti. Üniversitede inanılmaz kilo aldım. 54 kilo ile başladığım üniversite ve çalışma hayatıma 82 kiloyla devam ediyorum ideal kilom 59 muş(((( üstelik son 2 yılda 10 kilo aldım. Boyum da 1.68. Aşırı kilolu görünmesem de iri görünüyorum. Motivasyona ihtiyacım var. Diyete başlayalı 2 hafta oldu ve ben sadece 3 kilo verebildim. Fakat şu aralar kilo vermem durdu umudumu kaybetmek istemiyorum. bir sürü yazı okudum liste okudum. vermem gereken çok kilo var kilo verenler yardım edin....
Merhaba Arkadaşlar,
Ağustos'ta düğünüm var. Bende şimdiden diyete başladım. Tüm çocukluğum lise yıllarım zayıf geçti. Üniversitede inanılmaz kilo aldım. 54 kilo ile başladığım üniversite ve çalışma hayatıma 82 kiloyla devam ediyorum ideal kilom 59 muş(((( üstelik son 2 yılda 10 kilo aldım. Boyum da 1.68. Aşırı kilolu görünmesem de iri görünüyorum. Motivasyona ihtiyacım var. Diyete başlayalı 2 hafta oldu ve ben sadece 3 kilo verebildim. Fakat şu aralar kilo vermem durdu umudumu kaybetmek istemiyorum. bir sürü yazı okudum liste okudum. vermem gereken çok kilo var kilo verenler yardım edin....
senle hikayelerimiz aynı gibi canım, boyum 1,68 üniversitede 18 kilo alarak 80 kiloyu gördüm ama son yıl dukanla 66 ya indim, şuan 67yim, tekrar zayıflayıp 60ı falan görmeye hedefliyim, iki hafta 3 kilo az değil zaten hele de regl dönemindeysen verememen hatta tartıya çıkınca fazla görüp delirmen gayet normalbirlikte devam ederiz gülüm pazartesi başlıyorum bende tekrardan düğün içinde inş eeen güzel gelinlik senin olur, benim daha 2 yılım falan var
merhaba,
dukanı bende denedim ama nedense kilo veremedim. üstelik hiç kaçamak yapmamama rağmen. 5 kg verdim bidaha veremedim. tabi sonra hop diye geri aldım. şuan yine diyetime devam ediyorum.ben hep burdayım beklerim :)
hmm neden veremediğini bilemedimki, ama kilo vermenin heer yolu mübahtırpazartesi tekrar buluşalım ve çizelgemizi yazalım derim ben
ben de bugünden itibaren başlıyorum diyete kararlıyım sefer :)buraya ocak ayında yazmışım. diyeti o zaman bırakmak zorunda kaldım.ve hemen 2 kilo aldım. 9 şubatta 84.400 ile tekrar başladım yolculuğuma. ve bozmadan devam ediyorum 1 ay oldu. öncedende diyet yapıp bıraktığım için olsa gerek ciddi bir direnç var vucudumda. azar azar gidiyor ama gidiyor. bu kez çok çok daha azimli ve kararlıyım. şuan 81 kiloya düştüm ve devam ediyorum. Savaşacağım !!!
buraya ocak ayında yazmışım. diyeti o zaman bırakmak zorunda kaldım.ve hemen 2 kilo aldım. 9 şubatta 84.400 ile tekrar başladım yolculuğuma. ve bozmadan devam ediyorum 1 ay oldu. öncedende diyet yapıp bıraktığım için olsa gerek ciddi bir direnç var vucudumda. azar azar gidiyor ama gidiyor. bu kez çok çok daha azimli ve kararlıyım. şuan 81 kiloya düştüm ve devam ediyorum. Savaşacağım !!![/QUOTE
Günaydın canımmm,
Şavaşmaya devamiraden sağlam olsun gerisi hikaye ağustosta güzel bi gelin görecek davetlilerin. Bende bugün başladım diyete ama tartılamadım maalesef :2: pazar günü şehirdışına çıktım eh anneye gidince kalmadan dönemiyosun biraz da yedim tabi umarım kilo almamışımdır. Ama yarın tartıdaki hazin sonucu yazacağım çünkü reglm yakın ve balon gibiyim :)
buraya ocak ayında yazmışım. diyeti o zaman bırakmak zorunda kaldım.ve hemen 2 kilo aldım. 9 şubatta 84.400 ile tekrar başladım yolculuğuma. ve bozmadan devam ediyorum 1 ay oldu. öncedende diyet yapıp bıraktığım için olsa gerek ciddi bir direnç var vucudumda. azar azar gidiyor ama gidiyor. bu kez çok çok daha azimli ve kararlıyım. şuan 81 kiloya düştüm ve devam ediyorum. Savaşacağım !!![/QUOTE
Günaydın canımmm,
Şavaşmaya devamiraden sağlam olsun gerisi hikaye ağustosta güzel bi gelin görecek davetlilerin. Bende bugün başladım diyete ama tartılamadım maalesef :2: pazar günü şehirdışına çıktım eh anneye gidince kalmadan dönemiyosun biraz da yedim tabi umarım kilo almamışımdır. Ama yarın tartıdaki hazin sonucu yazacağım çünkü reglm yakın ve balon gibiyim :)
arkadaşım senada başarılar bugun başladık ikimizde , inşallah destek olucaz ve başarıcazzz hep birlikte düzene ve azme ihtiyaç var
kızlarr ben geldimdurumlar nasıl, dün okula gittim işe gelemeyince maalesef pek vaktim olmadı ama bugün burdayım tartıldım ve sobnuç olarak 66.6 kiloyum ptesi tartıldığımda 67ydim, iki gündür küçük kaçamaklarla dikkat ede ede anca bu kadar vermişim. ama neyi farkettim biliyo musunuz ben disiplin istiyorum kendi diyetimi uygulayamıyorum kaçırıyorum ölçüyü ondandır ki bugün itibariyle dukan amcamın önerilerine geri döndüm, kahvaltımda az yağlı peynir, yulaf kepeği unundan krep yaptım ve çayla yedim, dört gün atak yapmayı planlıyorum. bakalım bi kilo vericek miyim dukan amcam öyle yazmış test sonucunda. iştee ben böyleyim, dün birazda canım sıkkındı olaylara, o yüzdende yazmadım akşa, ama hayat devam ediyo ve biz zayıflamalıyız. DeepBlueDeep, erenay siz ne yaptınız bu arada durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?