Yine de ihtimal olabilir mi

nilsuselin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2024
3
0
25
Kızlar merhaba yeni evliyim eşimle şuan çocuk düşünmüyoruz bazı sebeplerden ötürü. Adetlerim düzenlidir 27-28 günde bir olurum ve adetimin bittiği gün birlikteliğimiz oldu fakat ertesi gün yine lekelenmem geldi. Adetin bittiği gün yumurtlama olmaz diye biliyorum korunmasız da oldu ama yine de içimde şüphe var. Hamile kalma olasılığım var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Adetin son günü genelde yumurtlama olmaz diye biliyorum ama herkesin yapisi bir değil tabikide olan da oluyor yani eğer çocuk istemiyorsaniz ya prezervatifle korunun eğer onu istemiyorsanız kadın doğum doktoruna gidip doğum kontrol hapı yazdırabilirsiniz

Teşekkür ederim cevabınız için doktorların videolarına baktım düzensiz adet görenlerde ihtimal bulunur diye söylüyolar umarım regl olurum

Adetin son günü genelde yumurtlama olmaz diye biliyorum ama herkesin yapisi bir değil tabikide olan da oluyor yani eğer çocuk istemiyorsaniz ya prezervatifle korunun eğer onu istemiyorsanız kadın doğum doktoruna gidip doğum kontrol hapı yazdırabilirsiniz
Teşekkür ederim cevabınız için doktorların videolarına baktım düzensiz adet görenlerde ihtimal bulunur diye söylüyolar umarım regl olurum
Senin adetin düzensiz değilmişki gayet normal adet düzenin ama sperm rahim de birkaç gün yaşadığı için bilemem ama regl olursun ya endişe etme

Birde adetin bittiğinde ilişkiye girmissin ve lekelenme oldu demissin belkide tam bitmemiştir ben mesela adet bittikten sonra duş alıyorum bakıyorum yine gelmiş belkide ilişkide tahriş Felan olmustur zorlanmissan kanama olması da normal birkaç saat sonra Felan yani o normaldir çok düşük ihtimal hamile kalman bundan sonrakinde korun ama ilişkiden sonrada hemen yerleşme kanaması görülmez zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…