Yine de düşünmeyi bırakamadım. Nasıl bir insanım ben!

Biz farklı şehirlerde yaşıyoruz ama evet, numaramı biliyor. :) Ben de artık eskisi kadar önemsemiyorum galiba...

Son mesajının üzerinden 2 hafta geçti. Ben ilk önce kendimi tuttum, sonra içimden gelmedi ne kadar merak etsem de birşeyler yazmak. Yani benden de ses çıkmadı, ondan da... Sanırım artık gerçekten bitti!

Ben bıraktım kardeş.. Olmuyorsa olmuyor ne yapalım yanii?? Olmuyorsa elbet bir nedeni vardır, daha hayırlısı gelecektir. Ben bekliyorum o hayırlı kişiyi bu ara. Çok ta umutluyum. Bence boş yere kimse için kendinizi üzmeyin, değmiyor, hayat geçiyor, yıprandığınız, beklediğinizle kalıyorsunuz.

Dünden önceki gece birşeyler depreşmişti içimde; keşke bunlar olmasaydı, birbirimizi harcamasaydık boş yere gibi şeyler yazdım. Bundan iki hafta önce adım atma konusunda ben de aynı senin gibi ne yapacağımı bilmiyorum diyen insan ne yazdı biliyor musunuz? "Lütfen bu konuyu daha fazla uzatmasak. Zaten benim yeni bir ilişkim var artık rica ediyorum.". :) Ben sadece şunu söyledim, başka da hiçbirşey gelmedi artık içimden... "Hiçbirşeye değil de, seni adam sanmıştım ona üzülüyorum. Ne yazayım diye düşündüm ama sen değmezsin ki... Umarım bir gün büyürsün. Hoşçakal.". Düşüncesi bile midemi bulandırıyor artık. Üzülüyorum onun için harcadığım zamana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…