• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Çok Kızacak! Mini Elbiseye Zor Sığdı

Bacaklarindan selülit leri firlamis resmen .portakal görünümlü.birde portakal güzel i secmisler tam üstüne basmış lar zaten baska bisey olamazdı :KK53:

Normal kadınlarda kilo bu kadar problem edilmez iken sırf ünlü diye kilosunamı laf çarpıtacaklar peh...
O da insan o da kadın her dönem insanlar kilo alıp verebiliyor ama bi konuda haksız buluyorum vücuduna laf edilmesini istemiyorsa vücuduna göre giyinmeli..

Normal kadınlarda kilo bu kadar problem edilmez iken sırf ünlü diye kilosunamı laf çarpıtacaklar peh...
O da insan o da kadın her dönem insanlar kilo alıp verebiliyor ama bi konuda haksız buluyorum vücuduna laf edilmesini istemiyorsa vücuduna göre giyinmeli..
Bir konuda katılmıyorum sadece.Vücuduna göre değil ,kafasına göre istediğini giyebilir,ne zararı var ki bunu giymesinin.
İsterse 100 kilo birisi tayt giysin yanımdan geçip gitsin,banane ,beni ne ilgilendirir ,nasıl istiyorsa öyle giyinsin,bana hiç zararı yok ki

Buraya şişko kadın yağ görmekten midem bulandı ıy vıy yazanlar, siz mankensinizdir eminim??? Ben de sokakta sizin kuzu gerdanı olmuş sarkık yağlı kollarınızı görmek istemiyorum mesela, hiçbiriniz evden dışarı çıkmayın??
:))))) bu kavga söylenme :))))))) fena kapak yaptın :)))

Bir konuda katılmıyorum sadece.Vücuduna göre değil ,kafasına göre istediğini giyebilir,ne zararı var ki bunu giymesinin.
İsterse 100 kilo birisi tayt giysin yanımdan geçip gitsin,banane ,beni ne ilgilendirir ,nasıl istiyorsa öyle giyinsin,bana hiç zararı yok ki
Tabi ki kimseyi ilgilendirmez ve evet her insan giymek istedğinde özgür ama kilosuna laf atılsın istemiyorsa böyle giyilmeli dedim zaten

Ünlü diye acaip sıkı,incecik olmak zorunda değil kimse,belli ki kadın bütün zamanını spor salonunda,diyetlerle vs harcamıyor. Medya bazı konularda gerçekten çok acımasız olabiliyor.

bence bu hali iyi zayıflamasın hiç :KK12: iskelet gibi olmaktansa kadın gibi kadın . ne demişler ETLİYİM BUTLUYUM MUTLUYUM...:halay:

portakal gibi kadın tombik tombik olmuş wallaha çok tatlı böyle de sevimli. demek normal kilosu bu, verdiginde geri aliyorsa zorlamasin.

Back