• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Çok Kızacak! Mini Elbiseye Zor Sığdı

Tam yan dekoltelere denk düşen böbrekler "bırakın bizi dışarı çıkıcaz biz" diye bas bas bağırıyorlar.

Ayakkabılarından ayaklarının etleri fışkırmış resmen ıykkk.
Selülitler almış başını gidiyor.

İnsan bi farkına varır şu halininde biraz bol giyer yine mini giyde en azndan selülitlerini kapatacak bi mini giy. Berbat ötesi.

Mevzu Hadise'nin kilosu değil o vücutları giydiği iğrenç kıyafet her yeri portlemis göğüsler fora alt desen kilodu görünecek. Tek kelime igrencsin

Herkes zayıf olmak zorunda değil tabiki burada mesele kilo değil kompleks yapmayın tek mesele hala vücudunu sergilemeye çalışıyor olması ama her yeri fışkırmış iğrenç bir görüntü bu kim ne derse desin

Bende biraz fazla yiyeyim 2-3 kilo alıyorum hemen ve farkettiğimde bol tişörtlerimi taytlarımı bol tuniklerimi giyiyorum bir yere giderken kimse benim daracık kıyafetlerimden fışkıran taraflarımı görmek zorunda değil.

1 hafta 10 güne kilomu normale çeviriyorum o zaman dar skinny pantolon dar tişört göbek üstü tişört elbise vs. Giyiyorum. Dengeyi bulmak vücudunu bilmek şart.

Yani demek istediğim şu dengeyi bulacaksın. 50 kilo iken oldun bi anda 70 kilo 50 kilo iken giydiklerini giy bakalım nasıl duracak üstnde. Mevzu bu.

Bir zamanlar Sibel Can'ın alıp verdiği kilolar yazılıp çizilirdi son dönemlerde Hadise'nin kiloları.

Giydiği elbise hiç uygun değil bedenine. Oyüzden dahada kilolu gözüküyor. Biraz dikkat etmesi lazım

kilolu mutlu olabilrisin ama o fışkıran etler beni mutlu etmiyor.

Kadının ne giydiği hiç kimseyi ilgilendirmez ,ben de Hadiseyi sevmem ama kiloları yüzünden değil.
Bu kadar şekilci olmayın,insanların kalbinin güzelliğine bakın ,zayıf olsa ne olacak tüm sorunlar mı çözülecek?
İsterse o kiloyla tayt giyer,problem mi bu ? Ya da bikini .
İnsanları belli kalıplara sokmayın ,bundan 200 yıl önce de kilolu kadınlar beğeniliyordu

Kilo alabilir bu kimseyi ilgilendirmez bence de.
Ama o kiloyla o elbise de olur mu Hadise'cim şimdi?
Bir kere mini ötesi bir şey bu.

Hadisecigim beden seninde goz bizim napalım simdi madem kilo aldin yağlandin ona gore giyin bebeğim yaz simdi giyseydin bol bol bir sifon ucus ucus elbise kimse gormeseydi o elbisenin pencerelerine dayanan yaglari sana kimse biseycik demezdi sende benim gibi kiloya yatkinsin herhal:dondurma:

Bu nasıl kıyafet:olamaz:
Kilolar değil ama sergileyiş hoş değil!

Beden de O'nun,elbise de O'nun. Millete mi soracak ne giyeceğini ya da kilo alıp almayacağını.Kime ne bundan. İsteyen istediğini giyer,istediğini yapar.
Başkalarının üstüne vazife değil birinin bedeni ya da giydikleri hakkında konuşmak. Bi de yok midem bulandı,yok göz zevkimi bozma diyenler olmuş.Yahu rahatsız olduysan bakma sen rahatsız oldun diye kendini mi kısıtlayacak insanlar.
Ha bi de bunu diyenlerin de tipleri nasıldır acaba:KK49:

aslında bana kalırsa kilosu cok yok ama spor yapmıyor sanırsaaam yapsa bacakları falanda daha fit gorunur yoksa abartılcak bir kilo goremedim ben

şahsen kilo almış vermiş umrumda değil ama yağlarını pörtleten bir elbise giymeyeydi iyiydi.

merve bolugura cok zayıf dedım dıye uyenın tekı benı topa tuttu
buna da kılo almıs vucuduna uygun gıyınmıyor demeye korkuyorum :D

Back