Kime göre normal zayıflık ?
Sanatçı olacak bide demişler herkes zayıf olmak zorunda mı ?
Bana göre 100 kilo normal o zaman kemik görmek istemiyorum bende. Tövbe tövbe .
Bir kadın olarak kadınları belirli bir kalıba sokmanizdan tiksiniyorum.
Herkes zayıf olmak zorunda değil tabiki burada mesele kilo değil kompleks yapmayın tek mesele hala vücudunu sergilemeye çalışıyor olması ama her yeri fışkırmış iğrenç bir görüntü bu kim ne derse desin
Bende biraz fazla yiyeyim 2-3 kilo alıyorum hemen ve farkettiğimde bol tişörtlerimi taytlarımı bol tuniklerimi giyiyorum bir yere giderken kimse benim daracık kıyafetlerimden fışkıran taraflarımı görmek zorunda değil.
1 hafta 10 güne kilomu normale çeviriyorum o zaman dar skinny pantolon dar tişört göbek üstü tişört elbise vs. Giyiyorum. Dengeyi bulmak vücudunu bilmek şart.
Yani demek istediğim şu dengeyi bulacaksın. 50 kilo iken oldun bi anda 70 kilo 50 kilo iken giydiklerini giy bakalım nasıl duracak üstnde. Mevzu bu.
Kadının ne giydiği hiç kimseyi ilgilendirmez ,ben de Hadiseyi sevmem ama kiloları yüzünden değil.
Bu kadar şekilci olmayın,insanların kalbinin güzelliğine bakın ,zayıf olsa ne olacak tüm sorunlar mı çözülecek?
İsterse o kiloyla tayt giyer,problem mi bu ? Ya da bikini .
İnsanları belli kalıplara sokmayın ,bundan 200 yıl önce de kilolu kadınlar beğeniliyordu
Hadisecigim beden seninde goz bizim napalım simdi madem kilo aldin yağlandin ona gore giyin bebeğim yaz simdi giyseydin bol bol bir sifon ucus ucus elbise kimse gormeseydi o elbisenin pencerelerine dayanan yaglari sana kimse biseycik demezdi sende benim gibi kiloya yatkinsin herhal
Beden de O'nun,elbise de O'nun. Millete mi soracak ne giyeceğini ya da kilo alıp almayacağını.Kime ne bundan. İsteyen istediğini giyer,istediğini yapar.
Başkalarının üstüne vazife değil birinin bedeni ya da giydikleri hakkında konuşmak. Bi de yok midem bulandı,yok göz zevkimi bozma diyenler olmuş.Yahu rahatsız olduysan bakma sen rahatsız oldun diye kendini mi kısıtlayacak insanlar.
Ha bi de bunu diyenlerin de tipleri nasıldır acaba