• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine Çok Kızacak! Mini Elbiseye Zor Sığdı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Finike Festivali kapsamında konser veren Hadise, aldığı kilolarla dikkat çekti.
thumbnail_detail_469721.jpg

Antalya'nın Finike İlçesi'nde bu yıl 28'incisi düzenlenen Finike Festivali kapsamında konser veren Hadise, aldığı kilolarla dikkat çekti.

Finike Belediyesi tarafından düzenlenen Finike Festivali kapsamında, pop müzik şarkıcısı Hadise sahneye çıktı. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Hadise'nin konserde giydiği dekolteli mini elbisesi aldığı tüm kiloları ortaya çıkardı.

hadise-mini-elbiseye-zor-sigdi-8482085_340_m.jpg

Hadise geçtiğimiz günlerde "Kilolarınızın konuşulması sizi rahatsız ediyor mu?" sorusuna şu cevabı vermişti: "Bu beni incitiyor. Yeter artık ayıp. Bana şiddet uygulanıyor. Bedenim bana ait. Kimseye söz düşmez. Aynaya baktığımda kendimi iyi hissediyorum."

hadise-mini-elbiseye-zor-sigdi-8482085_446_m.jpg

PORTAKAL GÜZELİ SEÇİLDİ

Konser arasında sahneye çıkan Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ve eşi Dilek Sarıoğlu, portakal çiçeği turunçgil çeşidi olan kamkat meyvesinden hazırlanan tacı Hadise'nin başına takarak şarkıcıyı 'Portakal Güzeli' ilan etti.

hadise-mini-elbiseye-zor-sigdi-8482085_x_2222_o.jpg

festival,sahne,antalya,mini elbise,kilo,

Kaynak: karnaval.com

gene mi aldi :işsiz:
kilolari ne zaman sabit duracak..
bi aliyor bi veriyor anlayamiyom ben bu kadini :kızgın:

midem bulandı ıyyyyyyyyyyy:KK62:

Nasil mutluysan hadisecigim. Balik etli tek kadin sensin sanki.
elestiriler üzüyorsa ona göre giyin, belli etmeden.
Lakin bu benim hic umurumda degil nolcak canim bes kilo yandan pirtladiysa.
Nedir bu zayiflik takintisi.
Aslinda kadin haklari diyoruz, siddete hayir diyoruz kilolu kadinlari gömme huyumuzdan da vazgecsek ya..
Ha ben star olurum acayip dikkat ederim o ayri :dondurma:

Ben yag gormek zorunda degilim ki...
yakisan giysin nolur...bunun kaxin erkegi yok
kendim kadar bacagiolan erkek de dar pantolon giymesij bi zahmet...goz var nizam var

Zayıflasa beğenmiyorlar kilo alsa beğenmiyorlar :) zayıfladığı zamanda tam zayıflıyor kendine güveniyorki dert etmiyor bunları

buda kendimle barışığım imajı vericem diye kendini rezil ediyor kilo alablrsn insanlık hali de yani açılıp saçılmana ne gerek var adam gibi giyin her konsernde orasını burasını açmasa olmuyor.

kadın dediğin etli butlu olurda kendine göre kıyafet giyse daha iyi olur ne o patlıycak dikiişler

Kilo alıp da veremeyenlerin en büyük bahanesi "Ben kendimi böyle güzel hissediyorum" Yav he he..

Zayıf ve ya şişman al önemli değil Hadisecim ama yakısanı giy.yagların fırtlamiş gormuyomusun hadi sen görmedin seni giydiren kardeşin de mi görmüyor?

Herkes istediği gibi giyinmekte özgür.
En azından güzel kadın daha kotulerini görüyorum günlük hayatta .

Saklama zahmetinde de bulunmamis :63: Zaten "Teshir edilmeyi seviyorum " diyen cirkin bir karakterden beklenebilecek bi goruntu :KK14:

Ben balık etli hatunları beğenirim de.
Ona göre kıyafet giymeli bence.
Bu balık etin kıyafeti değil :)

Yazık ya seviyordur yemek yemeyi..
Sonuçta manken dgl ki kadın..
ama madem fazlan var bari bu kadar aşikar ortaya cıkarmıcak kıyafet giy ya hu..

Back