• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yine boyadım,dore sarı+kahve köpüğü

evt güzel oluyo açık renkler ve elde etmesi de o denli zor..

hangi renkti cnm zemin??

Ben kahve köpüğüyle altın sarıyı karıştırmıştım.Turuncu olmuştu.Senin saçlarında hiç turunculuk yok gibi duruyor canım.Turuncu yansımalar oluyor mu canım??

çok güzel olmuş canım hangi renkleri kullandın ve ne kadar hangi marka benimde saçlarım açık renkti voila boyadım ama koyu renk oldu çıktı

kızlar tşk ler...
bende turunculuk olmadı saçlarımın dipleri siyahtır kendi saçım yani.. ama çok hoş bir ton oldu herkes farketti ıkı gundur yolda durdurup soruylar
zemın rengı çok farklı tonlar vardı saçımda 3,4 renk ... ama şu var saçımda röfle vardı ve ustune kumral boyanmıştı o akınca açık kumrala dondu ama sarılar çok soluktu ustune boyadığım boayalar çabuk aktı hş olmadı...
palette kahve köpüğünde hafif tuırunculuk var ama sarıyla karıştırınca bu bıraz azaldı ve ben saçımda 1 saatten fazla beklettım banyoda yıkarken suyla ıslatıp 10 dk da oyle bekledım ...
boya ıyıce oturdu saçımda boylece.
arkadaşım fıyatını sormuşsun palette boyayı 8 tl ye aldım 8 * 3 =24 tl ye mal oldu bırde saç kremı hedıyesı vardı glıss (benım en sevdiğim markalardan biri )

ya bısı sormak ıstıorum.benm saclarm suan roflelı hatta sık roflelı . kumral uzerıne rofle atıldı. baya baya sarı .hem de dıp yok yenı yaptrdm cnk 2 hafta oldu. yanı dıplerde sarı. acaba bende boyasam bole karıstrp nasıl olr kıııııııııııı:D tutuncu olablr mı acaba ? yoksa bu renk tuttrmııı:ecrin_bebek:

MAŞALLAH saçının asıl rendi neydi yani hangi rengin üstüne boyadın ve hangi marka söylersen çok sevinirim.

Merhaba ben aranıza yeni katıldım.Hayatımda ilk kez saçlarımı boyadım ama sonuç beni pek memnun etmedi.Bu saç tonunu çok beğendim ama ben biraz daha açığını istiyorum galiba.Nasıl elde ederim bilmem.Bir konu açıp saçlarımın fotoğraflarını koyacağım ve değerli fikirlerinizi isteyeceğim.

yaaa... bende şimdi bu boyalarla saçlarımı boyicam ama dore sarıyı ne kadar katacağıma karar veremedim. iki kutudan da birer paket aldım.dore sarıyı 1 kutu kullansam çok mu sarı olur ki ....

$ZUTUCAJ2YJJUCA27I6I1CAUC11DUCAMKM0F0CA4FCZ1SCAQOIUW0CAI0HXM5CAFEI2OPCAK1TOLXCAF2RXDFCASGTYF1CA2L.jpg
bende bu resmi gördüm ve aynı renklere boyadım saçlarım bu resimdekinden biraz daha açık renk oldu şimdi dibim de geldi bunun bir ton koyusunu nasıl tutturabilirm

bu eklediim resimdeki gibi olması için ne yapmalıyım

Back