Saç Rengi ve Saç Boyama yine boyadım,dore sarı+kahve köpüğü

sarışınlardan iğğğrenen biri olarak süper olmuş diyorum-tatlicadiarzu-

cnm güzel olmuş güle güle kullan zeminin neydi arkadaşım da aynı karışımla boyar saçını genelde ama daha turuncu bir sonuç çıkıyor onda saçı da açık kumral..

harika.. güle güle kullan

çok güzel olmuş canım güle güle kullan=)

Ben de normalde sarışınları sevmem ama seninki çok güzel bir ton olmuş beğendim baya.:hulya:

zemin ne renkti canım yaaaaaa...........bayıldım harika..! off bende saçımı bu renge yakın bari görebilsem akmıyo bi türlü offf...

heemen sorulara cevap veriyorum kızlar öncelikle teşekür ederim hepinize, kötü diyen çıkmamış allahtan :) evet gerçekten doğal bi ton oldu yapaylık olmadı saçımda
saçımın zemın rengı şudur desem ınanın bende ne renk bi saçım vardı bılemıyodum artık en uçlarda röfleden kalmış sarıların ustune boyanan kumral , dipler resmen turuncumsu bi renk...

altlarda küllü açık kumral ortalarda kumral en ustte kahve vardı galiba :)
sonra ben altın karamelle altın sarıyı karıştırdım o tonu beğendım ışıltılı bır renk oldu fakat çabuk aktı boya çok soldu ust uste yapmak gerek zzaten ıyı otırması için...

o akıncada palette kahve köpüğü 2 paket , 1 pakette palette dore sarı aldım öyle boyadım 3 kutuyu naptın demeyin saç çok zor yetti:)))

başka sorunuz varsa yardımcı olabileceğim sorabilirsınız...

Imageshack - 18092010913.jpg

mesela bu saçlarım altın sarısıyla altın karamel karışımındakı saçlarım fakat sonradan akınca bu renkle alakası kalmadı bırde dipleri tuuruncumsuydu ...

canım güle güle kullan
son 2 boyamamı aynı şekilde yapıyorum
hatta 2 kutu kahve köpüğü ve 1 kutu dore sarıyla
sonuç aynı renk ve herkes bayılıyoraklinialirimsmile

öylemi :) ne güzel bende ilk defa evde kendı yaptığım bı rengi çok beğendım kuaför bıle fön çekerken sordu ne renkle boyadın dıye :) bende galiba bundan sonra hep bu tonla giderım bakalım ilerleyen gunlerde ne renk alcak saçım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…