- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
- Konu Sahibi ozgulgulece
-
inş cm müjdeyle gelirsin
Silik bi cizgi var sanki
Yeni gebelik sanırım
Özelden bi kan testi yaptir, sonucu alırsın bugün
Icin rahat etsin, bekleme bence
Benim bebeğimde ilkin silik bir çizgiydi hatta o çizgi çıkmak için neredeyse yarım saat beklemişti ama şimdi dizimde uyuyor:) Allah isteyen herkese nasip etsin...
Saglik ocagina gittim.idrarda baktilar silik cizgi var gibi yok gibi dediler.kan verdim ertesi gun gelir sonuc dediler.kadin doguma gittim ultrasondan bakti bisey goremedi.tiroid , prolaktin ve beta hcg istedi.ama % 99, 9 gebelik yok dedibu gecikme normal deil.normal yoldan gebe kalamayacaksin.catlatma tedavisine baslariz sonuclara gore dedi.ciktigimdan beri agliyorum (((cok ama cok kötüyüm
Üzülme hemen dur bakalım.Adetin gecikmeye devam etsede etmese başka doktora da git.Bir doktorun dediğine takılı kalma.Hatalar yapabiliyorlar biliyorsun.Hatta ben senin yerinde olsam yarın ilk iş başka bir doktorada muayeneye giderim.
ayrıca sık idrara çıkıyordum.yanma şikayetim vardı.idrarım gelince hemen kasıklarıma sancı giriyordu ancak enfeksiyon da çıkmadı.vücudum benmimle alay ediyor:Shormonlar bozuk diyor doktorlar değerler normal çıkıyor.ienfeksiyon şikayetlerim var ama tahlilde enfeksiyon çıkmıyor(((
Sen gene de hemen umutsuzluğa kapılma dur bakalım gene git doktora.İnsallah güzel şeyler olacakkk.Böyle düşün.
merhaba herkese ;
benimde ayın 18inde adet olmam gerekiyordu fakat 9. gün hala tık yok. 6. günde idrar testi yaptım negatif çıktı ama ben 3 dk bekleyip attıp o aleti , azmı beklemişim sizce ? kan testi yaptırmayı dusundum ama ne gatif cıkmasından korkuyorumbirde elevit kullanıyorum suan hamileik öncesi hazırlık olması acısından acaba o adetimi geciktirmiş olabilir mi?
umarım isteyen herkez en yakın zamanda alır müjdeli haberini
canım testi çok az beklemişsin gerçekten.çünkü en erken 5 dakika sonra çıkıyor kimi testlerde sonuç için 10 dk bekleyin diyor hatta.idrar da geç çıkması ve geç döllenme gibi ihtimallaer olabilir.benim gibi bekleme bence ben bekledim kan testini daha bugün verdim dr sonuç negatif olcak dedi.ama en azından artık sorun ne onu öğrenmeye çalışıcam.en azından bu ay da gebelik yoksa adet düzensizliğini çözmeye çalışırsın sağlıklı bir gebelik için.ayrıca o tarz ilaçlar bence adeti etkilemez hatta bence yumurtanın tutunmasını falan kolaylaştırır gibi duymuştum.yanlış duymadıysam.Rabbim hakkında hayırlısını vers,n
Valla yine de unut var sen de.zevk suyunda da sperm olabiliyomus çunku.benim son % 0, 1Lik umudum var.sonuc belli olduysa almaya gidicem sonucu yazar burda ağlarım zaten(
canım benim inşallah istediğin gibi çıkar sonucun. ama kötü cıksada üzülme denemeye devamsonucları beklıyoruz burdaa
Sonuc 0-5 arasi negatif diyo.
O, 2-1 hafta arasi deger 5-50 arasi olmaliymis benim 5, 87 yaninegatifson iliski 12sindeydi sperm 3 gun canli kalsa gec dollense desem bile bu deger cok dusuk uzuldum idrar testlerinin silikte olsa pozitifcikmasi beni bosa umutlandirdi
dünyanın sonu değil boşver ,hem öğrenmen iyi olmuş ben 5 gündür umut içinde yaşıyorum ama sonuç büyük ihtimalle benimde negatif ve ögrenince üzülüceğim için test yaptırmaya bile korkuyorum. hiç sıkma canını geç olsun güç olmasın dimi ama :) bisey sorucam birde sana 5,87 5in üzerinde çıkmış anlamına gelmıyor mu ? doktorun mu kesinlikle yok dedi yoksa bu senin yorumun mu canım?
merhaba herkese ;
benimde ayın 18inde adet olmam gerekiyordu fakat 9. gün hala tık yok. 6. günde idrar testi yaptım negatif çıktı ama ben 3 dk bekleyip attıp o aleti , azmı beklemişim sizce ? kan testi yaptırmayı dusundum ama ne gatif cıkmasından korkuyorumbirde elevit kullanıyorum suan hamileik öncesi hazırlık olması acısından acaba o adetimi geciktirmiş olabilir mi?
umarım isteyen herkez en yakın zamanda alır müjdeli haberini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?