• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine bir yerlesme kanamasi suphesi

abceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
818
186
83
Son 3 aydir biyle oluyor.ilk 2 gun lekelenme 3. Gun adet basliyor.her seferinde gebelik saniyorum.bat 2 ile 5 nisan arasiydi.dun aksama dogru yine lekelenme oldu bitti.gece cok kisa bir iki dakika karnimin alt kismi agridi.basliyor sandim bugun neredeyse hic lekede olmadi.bukez gebelikmidir.

Canım idrar testi yaparsan hamilelik varsa çıkar silik çizgi çıkar yine çıkar bence test yap derim
Bir çok arkadaş hamilelik testi yapmaya korkuyor negatif çıkarsa üzülürüm hayal kırıklığı diye bence böyle düşünmeli herşeyi normal karşılamak en güzeli ben şahsen şüphe etmesem bile her ay günüm 1 gün geçse bile yapardım pozitif çubuğu görene kadar kaç düzine test yaptım bilsen :)

test yapmaktan korkmayın bence
arkadaşa katılıyorum
gerçeği değiştirmiyor korkular
hem çizgi aramak ertesi gün koyulaşmışmı diye bakmak o heyecan çok güzel bence

Canım idrar testi yaparsan hamilelik varsa çıkar silik çizgi çıkar yine çıkar bence test yap derim
Bir çok arkadaş hamilelik testi yapmaya korkuyor negatif çıkarsa üzülürüm hayal kırıklığı diye bence böyle düşünmeli herşeyi normal karşılamak en güzeli ben şahsen şüphe etmesem bile her ay günüm 1 gün geçse bile yapardım pozitif çubuğu görene kadar kaç düzine test yaptım bilsen :)
Sabah olmasi sartmi yarin aksama dogruda yapsam cikarmi.yarinda beklerim artma olacakmi diye

Sabah olmasi sartmi yarin aksama dogruda yapsam cikarmi.yarinda beklerim artma olacakmi diye
Canım ilk başlarda sabah olması daha garanti çünkü HCG hormonu sabah en yüksek idrarda gün icindede sıvı tuketmeden 4-5 saat bekleyip yaparsan aynı olur gerçi
Ben ilk testi yaptığımda tüm öğleden sonra WC gidememistim akşam eve geldim yaptım silik çizgi çıktı sonra beş gün tekrarladim çizgi gün ve gün geçtikçe koyulasti

Diger da ilk gun lekelenme 2. Gun ince pihti olmaya baslardi.pihti olunca adet bekliyordum artik.cunku yerlesme kanamasi pihtili olmazmis.bu kez olmadi.baska belirti yok sadece son 2 haftadir hava sicak olsada usuyordum tek bu geliyor aklima

Diger da ilk gun lekelenme 2. Gun ince pihti olmaya baslardi.pihti olunca adet bekliyordum artik.cunku yerlesme kanamasi pihtili olmazmis.bu kez olmadi.baska belirti yok sadece son 2 haftadir hava sicak olsada usuyordum tek bu geliyor aklima
Yerlesme kanamasi bildigim kadariyla 6. Hafta gibi oluyor senin için erken henuz. Uzgunum ama hastalanmis olabilirsin

Yerlesme kanamasi bildigim kadariyla 6. Hafta gibi oluyor senin için erken henuz. Uzgunum ama hastalanmis olabilirsin
Ilk hamileligimde bekledigim tarihten 3 gun sonra baslamisti.bu da ayni 3 gun sonra.oncesinde sonrasinda olabiliyor

Back