Yine bir çocuk istismarı lanet olsun :/

Maalesef bitmiyorlar çok zoruma gidiyor o çocukların yaşadıkları dehşet aklım mantığım almıyor ben ki bir karıncaya zarar vermeye korkarım bir insan bir insana hele de kendi yavrun kanın canın olan insanlara bu denli kahpeliği bu şerefsizliği nasıl yapabilir?

Oysa ki bir kız çocuğunun ilk aşkı en büyük kahramanı babası değil miydi?

En büyük sırdaşı yeri gelir en yakın arkadaşı derttasi annesi değil midir?

Nasıl kıydınız ahlaksız vicdansızlar el kadar çocukların hayatlarına hayallerine onlar da diğer kader arkadaşları da istemez miydi sıcak yuvaları olsun anne baba kardeş mutlu mutlu yaşasın

Bu insanlar ne yiyip içiyor da bu hale geliyorlar Allah aşkına bir bilen anlatsın!

O baba sapık, ALLAH belasını versin. Ama anneye akıl sır erdiremedim. Böyleleri oksijen tüketmesin, oksijenin de bir kriteri olsun. Soyları tükensin. Ama bölünerek çoğalırlar diye de korkuyorum.

Dünyada da ahirette de ateşten kurtulamasınlar.

bir video gormustum. hindistan vs o bölgeden. kadin 2-4 yaslari arasindaki cocugunu emziriyor adam kadinla iliskiye giriyor. hem cocuk goruyor hem video cekiyorlar. midem bulanmisti. o aklıma geldi

Mahşerde Allahın huzuruna çıkınca nice isteyenlere benim gibilere vermiyorsun da neden böyle sapkınlara evlat veriyorsun diyeceğim. Elbette bizi yaratırken adil olma sözü vermedi ben de yat kat istiyor değilim ama yeryüzünde böyle insanların varlığı nefes alması bile iğrençken bir de zulüm edecekleri evlatları olması.......

bir video gormustum. hindistan vs o bölgeden. kadin 2-4 yaslari arasindaki cocugunu emziriyor adam kadinla iliskiye giriyor. hem cocuk goruyor hem video cekiyorlar. midem bulanmisti. o aklıma geldi
Keşke olmasa öyle yaratıklar, bir de nasıl ve neden videoya çekiyorlar, bize nasıl ulaşıyor bunlar?
Tüm sinir sistemim harap oldu böyle pisliklerin yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…