Yine bir çocuk istismarı lanet olsun :/

Anne musveddesi ifadesinde göz yumdum çocuklarıma şiddet uygular diye demiş şerefsiz kadın hangi yılda yaşıyorsun o çocuğun gücü yetmez de senin hiç mi gücün yetmedi o kocana kirsaydin kafasını öldürseydin hangi devlet seni hapse atardı. Niye ya niye o kadın hapse atılmadı :/

Anne musveddesi ifadesinde göz yumdum çocuklarıma şiddet uygular diye demiş şerefsiz kadın hangi yılda yaşıyorsun o çocuğun gücü yetmez de senin hiç mi gücün yetmedi o kocana kirsaydin kafasını öldürseydin hangi devlet seni hapse atardı. Niye ya niye o kadın hapse atılmadı :/
İkisi de sapıkmış..... Bari üremeselerdi... Olan her zaman ki gibi günahsız sabilere oldu :(

Allahlarindan bulsunlar insallahhhhhh

Keske evlenirken insanlarin karekterleri analiz edilip , karekteri bozuk kani bozuk olanlarin , üremesine engel oluncak bir cözüm bulunsa.dünya pisliklerden kurtulur.

Allahim böylelerine gün yüzü gösterme, Öldürme ama süründür

ne yazacağımı bilemedim :KK43::KK43::KK43:
dünya üzerindeki tüm çocukları sarıp sarmalamak istiyorum vallahi ya
kızım 2 yaşındayken , 18 aylık kız bebeğini para karşılığı erkeklere pazarlayan bir kadın (anne denmez o mahluğa) haberi çıkmıştı
günlerce ağlamıştım, neredeyse psikolojim bozulmuştu
Allah tüm çocukları, tüm yarattıklarının şerrinden korusun inşallah

kızım 2 yaşındayken , 18 aylık kız bebeğini para karşılığı erkeklere pazarlayan bir kadın (anne denmez o mahluğa) haberi çıkmıştı
İyi ki görmemişim öyle bir haberi , haber gerçek miymiş ? O kadını kıyma makinesine atıp kıyasım geldi :KK43:

Bu nasil birsey ya.aklim beynim duruyor resmen.nasil bir dünyadayiz.gercekmi bu olanlar.o insanlara söyleyecek söz bulamiyorum.insani yasasiklarina lanet ettiren ne insanlar var.

İyi ki görmemişim öyle bir haberi , haber gerçek miymiş ? O kadını kıyma makinesine atıp kıyasım geldi :KK43:

Bu nasil birsey ya.aklim beynim duruyor resmen.nasil bir dünyadayiz.gercekmi bu olanlar.o insanlara söyleyecek söz bulamiyorum.insani yasasiklarina lanet ettiren ne insanlar var.
evet maalesef gerçekti
günlerce konuşuldu, yazıldı, çizildi
çocuk hastanelik olduğu için ortaya çıkmıştı olay
devlet çocuğa el koydu, yeni kimlik verdi hatta kimse bilmesin diye
anne hapse girdi, bazı adamlar da
ama yanlış hatırlamıyorsam hapiste korunuyordu anne linç olmasın diye
günlerce ağladım
çok acı bir olaydı çok

Az önce milliyet haber sitesinde okudum. Olay Aydın da geçiyor.

10 yaşında ki 4. Sınıf öğrencisi kız çocuğunun garip davranışından şüphe eden öğretmeni çocuk ile konuşuyor ve iğrenç olay burada öğreniliyor :/

Kız çocuğu evde babasından cinsel şiddet gördüğünü anlatıyor hatta o yetmezmiş gibi şerefsiz namussuz adam çocuğu odaya getirip karısıyla ilişkiye girerken zorla izlettiriyormus 1.5 yıldır cocugu istismar ediyor baba ve anne.Yemin ederim kanım çekildi adamı geçtim bir kadın anne nasıl böyle bir rezilliğe susar müsaade eder. 3 çocukları varmış rezil insanlar haysiyetsiz şerefsiz ahlaksızlar.
Allah belalarını versin gebersinler bu dünya temizlensin artık gerçekten yaşanacak dünya değil en ağır cezayı almalılar şimdi ceza yememek için susuyorum bu arada biliyorum mümkün değil elbette duymayın bakın geçin kulak tıkayın demiyorum asla ama bebeğiniz her şeyi duyuyor o yüzden kendinize dikkat edin hiçbir çocuk hiçbir zaman bunlara maruz kalmamalı ve duymamalı

Back