Overlokcugeldihanim
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 8 Ocak 2018
- 464
- 744
- 18
- Konu Sahibi Overlokcugeldihanim
-
Devlet sahip çıkar çıkmasına da o çocukların yaşadığı dehşet travma akıl sağlığım bozuluyor okurken benim o çocuk küçücük 10 yaşında ya gücü kimseye yetmez masum günahsız tertemiz hayatını mahvetti şerefsizlerSoyları kurusun .. Allah belalarını versin ..umarım çocuklar devlet korumasına alınır ve bir daha anne ve babalarını görmezler ..
Lanet olsun , kanım dondu ..Devlet sahip çıkar çıkmasına da o çocukların yaşadığı dehşet travma akıl sağlığım bozuluyor okurken benim o çocuk küçücük 10 yaşında ya gücü kimseye yetmez masum günahsız tertemiz hayatını mahvetti şerefsizler
Merak etme ıcerdeki için yağlı kazıklar hazırdır, dışardakini de oturturlar uygun sivri bir yere ..Bu olayları okudukça gördükçe uykularım zehir oluyor.
Dün bir video izledim, açıklama olsaydı izlemezdim. Bir köpeğe yapılıyor şiddet, hayvancık artık ölmek için kılını kıpırdatmıyor, yeter artık öleyim der gibi.
Aklımda sürekli o görüntüler, bu tarz taciz ve şiddet haberlerinde okuduklarım
Aynı şekilde işkenceye maruz kalıp sürünmeleri için dua ediyorum.
O anne baba da inşallah hapse girer ve çok kişilik koğuşlarda tecavüze uğrarken ölmek için yalvarırlar ama ölmezler.
Çok amin.
Hapse girmiş mi baba?Merak etme ıcerdeki için yağlı kazıklar hazırdır, dışardakini de oturturlar uygun sivri bir yere ..
O adam girmiş ,kadın şartlı saliverilmis. .Hapse girmiş mi baba?
Anne mi kalmış dışarıda?
Of ne biçim şeyler bunlar,
İnşallah.O adam girmiş ,kadın şartlı saliverilmis. .
Anne baba demeye dilim varmıyor .. ikisinin de hakkından gelir bizim insanımız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?