Yine bir çocuk istismarı lanet olsun :/

Overlokcugeldihanim

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
464
744
18
Az önce milliyet haber sitesinde okudum. Olay Aydın da geçiyor.

10 yaşında ki 4. Sınıf öğrencisi kız çocuğunun garip davranışından şüphe eden öğretmeni çocuk ile konuşuyor ve iğrenç olay burada öğreniliyor :/

Kız çocuğu evde babasından cinsel şiddet gördüğünü anlatıyor hatta o yetmezmiş gibi şerefsiz namussuz adam çocuğu odaya getirip karısıyla ilişkiye girerken zorla izlettiriyormus 1.5 yıldır cocugu istismar ediyor baba ve anne.Yemin ederim kanım çekildi adamı geçtim bir kadın anne nasıl böyle bir rezilliğe susar müsaade eder. 3 çocukları varmış rezil insanlar haysiyetsiz şerefsiz ahlaksızlar.

Soyları kurusun .. Allah belalarını versin ..umarım çocuklar devlet korumasına alınır ve bir daha anne ve babalarını görmezler ..
Devlet sahip çıkar çıkmasına da o çocukların yaşadığı dehşet travma akıl sağlığım bozuluyor okurken benim o çocuk küçücük 10 yaşında ya gücü kimseye yetmez masum günahsız tertemiz hayatını mahvetti şerefsizler :(

Bu olayları okudukça gördükçe uykularım zehir oluyor.
Dün bir video izledim, açıklama olsaydı izlemezdim. Bir köpeğe yapılıyor şiddet, hayvancık artık ölmek için kılını kıpırdatmıyor, yeter artık öleyim der gibi.
Aklımda sürekli o görüntüler, bu tarz taciz ve şiddet haberlerinde okuduklarım
Aynı şekilde işkenceye maruz kalıp sürünmeleri için dua ediyorum.
O anne baba da inşallah hapse girer ve çok kişilik koğuşlarda tecavüze uğrarken ölmek için yalvarırlar ama ölmezler.
Çok amin.

Devlet sahip çıkar çıkmasına da o çocukların yaşadığı dehşet travma akıl sağlığım bozuluyor okurken benim o çocuk küçücük 10 yaşında ya gücü kimseye yetmez masum günahsız tertemiz hayatını mahvetti şerefsizler :KK43:
Lanet olsun , kanım dondu ..

biz ilişkiye gireceksek mutlaka çocukların uyuduğundan emin olur ,yatak odamızın kapısını da kilitleriz. Kalkarlarsa giyinmeye vaktimiz olsun diye ..

Midem bulandı , içim acıdı ..
Devlet boş koruma vermiyor ,psikolog pedagog artık neyse ,muhakkak kontrol altına alıyor çocukları ..izleri kalır tabi ama büyük ölçüde atlatirlar. .o anneyi yolmak istiyorum .nasıl sıkamadı ş.erefsiz kocasının gırtlağını. .

Bu olayları okudukça gördükçe uykularım zehir oluyor.
Dün bir video izledim, açıklama olsaydı izlemezdim. Bir köpeğe yapılıyor şiddet, hayvancık artık ölmek için kılını kıpırdatmıyor, yeter artık öleyim der gibi.
Aklımda sürekli o görüntüler, bu tarz taciz ve şiddet haberlerinde okuduklarım
Aynı şekilde işkenceye maruz kalıp sürünmeleri için dua ediyorum.
O anne baba da inşallah hapse girer ve çok kişilik koğuşlarda tecavüze uğrarken ölmek için yalvarırlar ama ölmezler.
Çok amin.
Merak etme ıcerdeki için yağlı kazıklar hazırdır, dışardakini de oturturlar uygun sivri bir yere ..

Back