Yine bir çıkmazdayım

Çocuk yaptığımda telefon bende idi ))Allah kahr etsin bu insanları benim yoluma denk edenleri
Hiç eğitimin ya da mesleğin yok mu? Ben olsam 1 saniye dayanamam ciddiyim Allah seni kurtarsın dua edicem sana

Ayrıca telefona dikkat et çocuklar ağzından kaçırmasın. Kaynanan nasıl görmüyor evde?

Ailem sabret diyor (babam),annem ise ben me yapayım diyor,telefonu kvnin doğum Günü pastasıyla fotoğrafını ehatsapda koymadıgım için pencereden gitti aşağıya.Allah biliyor durumumu o yüzden müşteri çıkarmıyor benim için.ben şuan oriflamede satış işiyle meşgulüm,zaten pastaya hevesim öldü Allah bilsin Ama yakında bir pasta yapmak istiyorum para topladım İnşaAllah yapacağım

Hiç eğitimin ya da mesleğin yok mu? Ben olsam 1 saniye dayanamam ciddiyim Allah seni kurtarsın dua edicem sana
Kaçıncı bu ?!onca zülme göğüs geren bunu da atlatır diye düşünüyor herkes.kimya biyoloji öğretmeniyim

Ayrıca telefona dikkat et çocuklar ağzından kaçırmasın. Kaynanan nasıl görmüyor evde?
Kızım söylemiyor oğlumu da anlamıyorlar.kızıma MaşAllah ne dersem yeni şunu söyleme onu söyleme ,o da söylemiyor .kv ile konuşmuyorum telefonu sakliyorum

İnşallah yaparsın girişimci kadınları görmek istiyoruz.. sana dua edicem

Kaçıncı bu ?!onca zülme göğüs geren bunu da atlatır diye düşünüyor herkes.kimya biyoloji öğretmeniyim
Yani sen eşini seviyor musun bilmiyorum. Ailen de seni kabul etmeyecek sanırım. Maalesef ne güzel bir gençliğin çöpe gitmiş.

Bunu yapan sensin. Özür dilerim üzdüysem.. ama benim gözümde böyle niye diye sormanız enteresan
Tabi ben de o yıllara çok üzülüyorum ve kaç kere konu da açmışım.aralıkta 28 olacağım çok üzülüyorum 20 Li yaşlarımın boşa geçtiğine

Artık yaşlıyım galiba oma üzüldüm
Zaten yaşının genç olduğunu anladım benim sana demek istediğim gençsin yaşlısın değil. En güzel yaşlarını bunlara heba ettin demekti ben de 24 yaşındayım. Sorun bu değildi… 50 yaşında bile olsa insan mutlu ve özgür olmalı

Size söyleyeyim beni bu hayatta en çok yaralayan sözlerden birini yazdınız.doğruya ne demeli

Size söyleyeyim beni bu hayatta en çok yaralayan sözlerden birini yazdınız.doğruya ne demeli
Gerçekten bunun için özür dilerim… ama gerçek olmasa yaralamazdı. Hakkınızı helal edin lütfen. Ama belki bu sözüm gözünüzü açar çok yazık 20 li yaşlarda kaynana ile yaşamak, telefon kullanmamak, hesap vermek… bir pırlanta vitrinde duracağına neden çöp kutusunda dursun ki

Ne yapayım sizce bundan sonra yıllarımın boş gitmemesi için?akıl akıldan üstündür,ata sözümüz.bu arada sen beni üzdüğün için sözünü geri aldın ama hakikaten yazık o yıllara genclik gitti ben artık genç değilim artık yaşımdan dolayı

Gençsiniz hala sadece arkadaşın dediği doğru eltiyle kv ile aynı evde yaşamış siniz evet maalesef 20 li yaslariniz böyle gitmiş bari 30 ları kurtarmaya bakın inşallah Allah bi kapı çıkarır bende 30 yaşındayım ve boşanıyorum benim de 20 kerim narsist bir koca ile geçti ama 30 ları bari kurtarayim diye böyle bi karar verdim

Bakın herkeste bir türlü geçiyor bence kimsede 4/4lük geçmiyorben nedense 30 dan korkarım-artık genç değilim gibi düşünceye sokuyor beni.10 lu yaşlar güzeldi

Artık çocukların var. Eşine akşam konuyu aç. Eşin seni cepte görüyor herhalde takmaz. Dik olman gerek. Yoksa gideceğini söyle. Cesaretli ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…