Yine bir çıkmazdayım

Yenidoğan bebeğin işitme yetisi var mı ki diyorsun, ben de yok mu ki diyorum, sinirlenip kovuyorsun yine. Onlardan alamadığın hıncı buradakilerden almaya çalışıyorsun. Biz stres topun değiliz, gerçek neyse onu söylüyoruz. Yanlış biliyormuşum de geç, neyi diretiyorsun anlamadım. Her konunda bana yine mi sen diyorsun ama ben ve benim gibi birçok kadın senin adına üzülüyor inan ki, iyiliğini istiyor. Yanlış kişilere yükseliyorsun. Git kocana çat.
Konuştum eltiyle ,dedi haberim bile yok olanlardan ,ben bir şey dememişim tabiki çocuk onlar ne anlarlar

Geçenlerde de öyle oldu. Hepimize laf sokup yorumları kapat Mune dedi yorumlar kapandı.
Benim konum kapatıp kapatmamak benim bileceğim iş.kimseye laf sokmadım.cevaplarınızı verdim.oldu mu?lütfen yorum yapma sinirlerim yerinde değil kendine saygın varsa yazmazsın

Yahu siz nasıl kendinize bunu yaptınız? Şaka mı bu konu? O evde yaşamayı nasıl kabul ettiniz? Hiç mi değeriniz yok? Elti varmış birde. Eltinizde sizde şok ettiniz ikinizde o evde çocuk yapmayı başarmışsınız, helal olsun. Ben sizin konuları biliyorum, ben sadece siz varsınız kv ile sandım. Kusura bakmayın, dert yanmayın o evde oturmayı kabul eden bunlara dayanacak. Yok yani koca kıtlığımı vardı. Yok aklıma şey geldi a101de çalışan bir çocuk bana aşıktı. Evlenmek istiyorum ev çok büyük 3 elti aynı evde sen de 4. Olacaksın demişti. Çocuğa öyle bir sövmüştüm ki.. onlar gibisini görmem sanmıştım.. duş bile almaya utanır insan o evde

Bana çok iyi bilen biri söyledi benim kızım daha 6 günlükken.hem yoklardım tepki vermez çocuk sese.sen çok biliyorsun galiba bu konuları .bana akıl vermeye de çalışma zaten bin türlü sıkıntım var bir de sen yüklenme lütfen
Nilü ben çocuk gelişimi mezunuyum lisans 4 senelik. Kimmiş o çok iyi bilen? Battıkça batıyorsun yanlış anlama beni ama bak bunlar cahillik. Zaten olmasaydın o evi kabul etmezdin ama neyse

Bir odada masallah cümbür cemaatsiniz ama halvet nasıl oluyor sizde merak ettim çoluk çocuk 3. Gelmez heralde malum seks zor olur aynı oda
Ben de bunu sordum ya.. ay ben ayrı odada bile yapamam ses gider diye hele sabah duşa girmek 😃😀😀 merak etme nilu yakında 3. Hamilelik haberiyle gelir

Yahu siz nasıl kendinize bunu yaptınız? Şaka mı bu konu? O evde yaşamayı nasıl kabul ettiniz? Hiç mi değeriniz yok? Elti varmış birde. Eltinizde sizde şok ettiniz ikinizde o evde çocuk yapmayı başarmışsınız, helal olsun. Ben sizin konuları biliyorum, ben sadece siz varsınız kv ile sandım. Kusura bakmayın, dert yanmayın o evde oturmayı kabul eden bunlara dayanacak. Yok yani koca kıtlığımı vardı. Yok aklıma şey geldi a101de çalışan bir çocuk bana aşıktı. Evlenmek istiyorum ev çok büyük 3 elti aynı evde sen de 4. Olacaksın demişti. Çocuğa öyle bir sövmüştüm ki.. onlar gibisini görmem sanmıştım.. duş bile almaya utanır insan o evde
Ben bu insanlı bilmiyordum beni şu illete sokan annem ve babaannem oldu,babamın da beynini yediler ikna ettiler.bana hem söylenmişti kendi evinin hanımı olacaksın.ayrı yaşayacaksın gibi laflar.deme daha 7-8 yıl cümbür cemaat yaşayacakmışız.ilk çocuğu hevesliydim diye istedim,ikincisini bu evden çıkma umuduyla istedim.iki çocuk da ben istediğim için olmuş.3ü isteseydim 4 yıl beklemez çoktan doğurmuştum ama gerek yok,bu insanlar hamilelikte bana neler yaşattılar.bunlar gelini süpürge sanıyorlar .telefon olmaz o olmaz bu olmaz inanın bıktım artık 😢ben ne bilirdim başıma bhnlar gelir

Kusura bakma da haftada sadece iki gün evde olan çocuklara bı oyun kurup oyalayamiyorsan problem sende. O evde yasamak zorundaysan evin diğer sakinlerine de saygı duyacaksın. Ya da gözünü karartıp bosanacaksin.
Çocukların sanki göbeği eltimin evinde kesilmiş hep ora gitmek isterler

Nilü ben çocuk gelişimi mezunuyum lisans 4 senelik. Kimmiş o çok iyi bilen? Battıkça batıyorsun yanlış anlama beni ama bak bunlar cahillik. Zaten olmasaydın o evi kabul etmezdin ama neyse
Niye batıyorum?çocuk büyütmüş birisiyim.küçücük çocuklar sesli ortamlarda uyurlar

Ben en son 14 yaşında babam sevgilimi yakaladığı için, gizli telefon kullanıyordum. Kocaman kadınsın adam sana telefon bile almıyor ve çocuk yapmışsın onunla.. kusura bakma kendi düşen ağlamaz.
Çocuk yaptığımda telefon bende idi ))Allah kahr etsin bu insanları benim yoluma denk edenleri

Ben bu insanlı bilmiyordum beni şu illete sokan annem ve babaannem oldu,babamın da beynini yediler ikna ettiler.bana hem söylenmişti kendi evinin hanımı olacaksın.ayrı yaşayacaksın gibi laflar.deme daha 7-8 yıl cümbür cemaat yaşayacakmışız.ilk çocuğu hevesliydim diye istedim,ikincisini bu evden çıkma umuduyla istedim.iki çocuk da ben istediğim için olmuş.3ü isteseydim 4 yıl beklemez çoktan doğurmuştum ama gerek yok,bu insanlar hamilelikte bana neler yaşattılar.bunlar gelini süpürge sanıyorlar .telefon olmaz o olmaz bu olmaz inanın bıktım artık 😢ben ne bilirdim başıma bhnlar gelir
Anladım işin çok zor… sana üzülüyorum konularını biliyorum. Hayır yani telefonu neden aldı? Gelin demek köle demek sanırım. Pasta yapmıştın, nasıl müşteri alacaksın. Sana da gelir olurdu. Yani tamam da ailen bu hali bilmiyor mu?

Back