Yine bir çıkmazdayım

O evden ayrılasıya kadar takmamayı öğrenmelisin. Başka çaren yok kendi evine geçesiye kadar 🙉🙈🙊aynen bu modda olacaksın yoksa çok üzülürsün

Ne kadar da akıllısınız,yeni doğmuş bebekte işitme duyguları var mı ki bunu abartıyorsunuz?!ha birde öbürünü elticigim evde olmadığında ben yatırıyordum elektrik süpürgesini işe salıyordum hiç duymuyordu bile.
Akıllıyım tabi yeni doğmuş bebeğin işitme duyusu var tabi ki. Hatta inanır mısın 3 günlükken işitme testi yapıyorlar işitmezse sıkıntı. Süpürge sesinden rahatsız olmaz tabi süpürge sesi beyaz gürültü etkisi yapar rahatlatır. Dur ya yoksa sen fake misin çünkü 2 çocuk annesi bunları zaten bilir.

Akıllıyım tabi yeni doğmuş bebeğin işitme duyusu var tabi ki. Hatta inanır mısın 3 günlükken işitme testi yapıyorlar işitmezse sıkıntı. Süpürge sesinden rahatsız olmaz tabi süpürge sesi beyaz gürültü etkisi yapar rahatlatır. Dur ya yoksa sen fake misin çünkü 2 çocuk annesi bunları zaten bilir.
Bana çok iyi bilen biri söyledi benim kızım daha 6 günlükken.hem yoklardım tepki vermez çocuk sese.sen çok biliyorsun galiba bu konuları .bana akıl vermeye de çalışma zaten bin türlü sıkıntım var bir de sen yüklenme lütfen

Bana çok iyi bilen biri söyledi benim kızım daha 6 günlükken.hem yoklardım tepki vermez çocuk sese.sen çok biliyorsun galiba bu konuları .bana akıl vermeye de çalışma zaten bin türlü sıkıntım var bir de sen yüklenme lütfen
O çok bilen kişi bir şey bilmiyormuş. Yenidoğan bebek duyar ama seslenirsen tepki vermez tabi. Ne yapacak dönüp sen hayırdır mı diyecek. Hiç mi farketmedin 2 çocuk büyütürken yüksek seste irkildiklerini? Bi de iddilaşıyorsun ya.

Depremden sonra mi aynı evde yaşamaya başladınız hep mi böyleydi.

Adamın iki telefonu var ama sizin telefonunuzun gizli olması gerekiyor 2023 yılında ?! sizin telefonunuzun olması istenmiyor mu, neden ?!?!?

Aileniz yok mu ?
Kızım sana nasıl ulasacaz diyen
Gizli telefonu biliyorlarsa kendi aileniz neden gizli tutuyorsun diye ses çıkarmıyorlar mi ne gerek var gizli tutmana böyle saçmalık mi olur demiyorlar mi?
Böyle iş mi olur gel yanımıza da mi demiyorlar.

2 aile aynı evde olmaz denir , sizde 3 aile var bu şekilde sakin mutlu toz pembe hayat beklenemez. Ki aileniz arkadanizda değil gibi ondan çalışıp kendiniz birşey yapmanız lazım.
Bir şekilde şartlarınızı değiştirin veya kabullenin başka çözüm olamaz. Anca söylendiğinizle, kapı carpmanizla, sinirlenmenizle kalırsınız. Hicbirsey değişmez başka türlü

O çok bilen kişi bir şey bilmiyormuş. Yenidoğan bebek duyar ama seslenirsen tepki vermez tabi. Ne yapacak dönüp sen hayırdır mı diyecek. Hiç mi farketmedin 2 çocuk büyütürken yüksek seste irkildiklerini? Bi de iddilaşıyorsun ya.
Tamam

Depremden sonra mi aynı evde yaşamaya başladınız hep mi böyleydi.

Adamın iki telefonu var ama sizin telefonunuzun gizli olması gerekiyor 2023 yılında ?! sizin telefonunuzun olması istenmiyor mu, neden ?!?!?

Aileniz yok mu ?
Kızım sana nasıl ulasacaz diyen
Gizli telefonu biliyorlarsa kendi aileniz neden gizli tutuyorsun diye ses çıkarmıyorlar mi ne gerek var gizli tutmana böyle saçmalık mi olur demiyorlar mi?
Böyle iş mi olur gel yanımıza da mi demiyorlar.

2 aile aynı evde olmaz denir , sizde 3 aile var bu şekilde sakin mutlu toz pembe hayat beklenemez. Ki aileniz arkadanizda değil gibi ondan çalışıp kendiniz birşey yapmanız lazım.
Bir şekilde şartlarınızı değiştirin veya kabullenin başka çözüm olamaz. Anca söylendiğinizle, kapı carpmanizla, sinirlenmenizle kalırsınız. Hicbirsey değişmez başka türlü
Ben Moskova’da yaşıyorum.bu ne ki yaptıklarının arasında?hamilelik dönemlerimde bana yapmadıklarını bırakmadılar.telefonumu aldı saygıdeğer koca kafa eş denilen adam.kv bana sövmeler,terlik atmalar kavga çıkarmak hangisini söylesem?!doğuma yakın İnşaAllah cenazen çıkar ordan demeler.çocuk doğduktan sonra iki çocuğa tekbaşına bakmam ancak beni yargılasınlar,çocuklar neden ahlıyor diye?!ailem hepsine susmuş birileri.çalışıyorum şu an oriflamede satış işi yapıyorum.bilmiyorum ama nasıl olacak

Evet o 3 çocuk annesi birşey bilmiyormuş sen biliyorsun aferin kız sana .hayır benim bebekler hiçte bile irkilmezdiler.ya evet ben de bekliyordum bana bir cevap vereceğini yeni doğmuş bebeğin 👎🏻

Back