Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akıllıyım tabi yeni doğmuş bebeğin işitme duyusu var tabi ki. Hatta inanır mısın 3 günlükken işitme testi yapıyorlar işitmezse sıkıntı. Süpürge sesinden rahatsız olmaz tabi süpürge sesi beyaz gürültü etkisi yapar rahatlatır. Dur ya yoksa sen fake misin çünkü 2 çocuk annesi bunları zaten bilir.Ne kadar da akıllısınız,yeni doğmuş bebekte işitme duyguları var mı ki bunu abartıyorsunuz?!ha birde öbürünü elticigim evde olmadığında ben yatırıyordum elektrik süpürgesini işe salıyordum hiç duymuyordu bile.
Bana çok iyi bilen biri söyledi benim kızım daha 6 günlükken.hem yoklardım tepki vermez çocuk sese.sen çok biliyorsun galiba bu konuları .bana akıl vermeye de çalışma zaten bin türlü sıkıntım var bir de sen yüklenme lütfenAkıllıyım tabi yeni doğmuş bebeğin işitme duyusu var tabi ki. Hatta inanır mısın 3 günlükken işitme testi yapıyorlar işitmezse sıkıntı. Süpürge sesinden rahatsız olmaz tabi süpürge sesi beyaz gürültü etkisi yapar rahatlatır. Dur ya yoksa sen fake misin çünkü 2 çocuk annesi bunları zaten bilir.
2+1 daire.Bu normal apartman dairesi mi? Konak gibi bisey mi aklım almadı bir sürü ailesiniz bir evde
O çok bilen kişi bir şey bilmiyormuş. Yenidoğan bebek duyar ama seslenirsen tepki vermez tabi. Ne yapacak dönüp sen hayırdır mı diyecek. Hiç mi farketmedin 2 çocuk büyütürken yüksek seste irkildiklerini? Bi de iddilaşıyorsun ya.Bana çok iyi bilen biri söyledi benim kızım daha 6 günlükken.hem yoklardım tepki vermez çocuk sese.sen çok biliyorsun galiba bu konuları .bana akıl vermeye de çalışma zaten bin türlü sıkıntım var bir de sen yüklenme lütfen
İkide bir elalemin çocukları deyip duruyorsun. Aynı evde yaşadığın eltin ve kaynın nasıl elalem oluyor?şimdide elalemin çocukları için yine çocuklar ses etmesinler
Yok mu?Ne kadar da akıllısınız,yeni doğmuş bebekte işitme duyguları var mı ki bunu abartıyorsunuz?!
TamamO çok bilen kişi bir şey bilmiyormuş. Yenidoğan bebek duyar ama seslenirsen tepki vermez tabi. Ne yapacak dönüp sen hayırdır mı diyecek. Hiç mi farketmedin 2 çocuk büyütürken yüksek seste irkildiklerini? Bi de iddilaşıyorsun ya.
Benim yerimde olsan sen de sevmezdin bu evdeki kimseyiİkide bir elalemin çocukları deyip duruyorsun. Aynı evde yaşadığın eltin ve kaynın nasıl elalem oluyor?
Elimde olsa bir dakika bile durmam bu insanlarla ama mecburiyetİkide bir elalemin çocukları deyip duruyorsun. Aynı evde yaşadığın eltin ve kaynın nasıl elalem oluyor?
Ben Moskova’da yaşıyorum.bu ne ki yaptıklarının arasında?hamilelik dönemlerimde bana yapmadıklarını bırakmadılar.telefonumu aldı saygıdeğer koca kafa eş denilen adam.kv bana sövmeler,terlik atmalar kavga çıkarmak hangisini söylesem?!doğuma yakın İnşaAllah cenazen çıkar ordan demeler.çocuk doğduktan sonra iki çocuğa tekbaşına bakmam ancak beni yargılasınlar,çocuklar neden ahlıyor diye?!ailem hepsine susmuş birileri.çalışıyorum şu an oriflamede satış işi yapıyorum.bilmiyorum ama nasıl olacakDepremden sonra mi aynı evde yaşamaya başladınız hep mi böyleydi.
Adamın iki telefonu var ama sizin telefonunuzun gizli olması gerekiyor 2023 yılında ?! sizin telefonunuzun olması istenmiyor mu, neden ?!?!?
Aileniz yok mu ?
Kızım sana nasıl ulasacaz diyen
Gizli telefonu biliyorlarsa kendi aileniz neden gizli tutuyorsun diye ses çıkarmıyorlar mi ne gerek var gizli tutmana böyle saçmalık mi olur demiyorlar mi?
Böyle iş mi olur gel yanımıza da mi demiyorlar.
2 aile aynı evde olmaz denir , sizde 3 aile var bu şekilde sakin mutlu toz pembe hayat beklenemez. Ki aileniz arkadanizda değil gibi ondan çalışıp kendiniz birşey yapmanız lazım.
Bir şekilde şartlarınızı değiştirin veya kabullenin başka çözüm olamaz. Anca söylendiğinizle, kapı carpmanizla, sinirlenmenizle kalırsınız. Hicbirsey değişmez başka türlü
Kayırmak ne demek?Nilü kaynanan eltini kayırmaya devam ediyor mu?
Ya benim çocuklarım rahat gezinemiyorlar şu evde tabi ki onlar elalem benim için !İkide bir elalemin çocukları deyip duruyorsun. Aynı evde yaşadığın eltin ve kaynın nasıl elalem oluyor?
Lütfen terket burayı.her konuma müdahale ediyorsun bi rahat bırak beni️Yok mu?
Yani ona iyi davranip sana kotu davranmakKayırmak ne demek?
Evet o 3 çocuk annesi birşey bilmiyormuş sen biliyorsun aferin kız sana .hayır benim bebekler hiçte bile irkilmezdiler.ya evet ben de bekliyordum bana bir cevap vereceğini yeni doğmuş bebeğinO çok bilen kişi bir şey bilmiyormuş. Yenidoğan bebek duyar ama seslenirsen tepki vermez tabi. Ne yapacak dönüp sen hayırdır mı diyecek. Hiç mi farketmedin 2 çocuk büyütürken yüksek seste irkildiklerini? Bi de iddilaşıyorsun ya.
Ben zaten konuşmuyorum onla temmuzdan beri be yaparsa yapsın beni hiç ilgilendirmez bana bulaşmasınlar daYani ona iyi davranip sana kotu davranmak