- 18 Ekim 2017
- 6.196
- 38.759
- 548
- 34
Canim evde 10 insan yaşıyor kimse rahat gezemez zaten. Şu evin yapılsa da kurtulsan.Ya benim çocuklarım rahat gezinemiyorlar şu evde tabi ki onlar elalem benim için !
Ev yapılana benzemiyor ,görüyorum ki daha 1 yıl da bu evde olacağızCanim evde 10 insan yaşıyor kimse rahat gezemez zaten. Şu evin yapılsa da kurtulsan.
Çok kalabalık yaa neden böyle, niye kabul ettiniz,bu kadar kalabalık bir evde prblem çıkmamadı imkandız zaten Allau yardım etsin, bir an önce kocanı ikna edip çık o evden derim ..Selam arkadaşlar!içim yine dolu.yazdığım gibi 10 kişili evde yaşıyorum.eltim yakında doğum yaptı.benim dramım başladı.çocuklarım 2 gün evde kalıyorlar cumartesi ve pazar.diğer günleri kreşte oluyorlar sabah 8’den akşam7’e kadar.evde olduklarında hep giderler şunun odasına.ben de arkalarıyca gidiyorum onları odadan çıkarıyorum.mazallah bir şey yaparlar yeni doğulmuş bebeğe,sonuçta kendileri de çocuk,anlamıyorlar.inanın şu durum beni ziyadesiyle delirtiyor.delirip çocuklarıma bağırıyorum boğazım yırtılıyor bağırmaktan.demin odamda müzik açmış yıkanmışlarsa ütü yapıyordum.kv hazretleri benimle konuşmadığı için gidip kızıma (6 yaş)demişki git,odanın kapısını kapat,bebekler uyuyor.kızım da gelip bana söyledi.kapıyı çarptım kapatdım.yahu bana çok mu lazım elalemin uyumuş çocuklarının derdini çekmek?!benim çocuklarım uyuduğunda dışarıda düğün bayram oluyor.onu söylemez kv cadısı.ben de çocuklarımı alıp dışarı çıktım 3 saat aşağıda kaldık sonra yine geldik şu kasvet eve.içeri girer girmez oğlum ağlamağa başladı(4 yaş).kv yine:”sakin ol çocuk uyuyor”söyleyerek beni yine delirtdi.arkadaşlar ben ne yapsam?!ben mi demişim şu kadar insanı aynı eve sokun?!onlar kendi keyiflerini yapmakta sinir hastası olan ben oluyorum.yazın aşağıda fazla kalırdık sonuçta yazdı.ama şimdi sonbahar ,havalar soğumuş,geceler uzanmış.eve geliyorum “sakin,çocuklar uyuyor”dışarısı da soğuk.eşim denilen herif için de bir farketmiyor ölünce kalır şu insanlarla.2 telefon kullanıyor.oma dediğimde “bana da telefon alsana,telefonsuz niye yaşıyorum ben?!”dediğimde,”teleofn benim iş telefonum onunla para kazanıyorum”diyor.bu arada telefonum olduğun deu bilmiyor da o yüzden böyle oyun oynarım ona
Birincisi ben ağladım kendimi yırtıyordum istemiyorum diye.ama beni zorla verdiler.benden habersiz.ben bu eve 7 yıl önce geldim daha o zamanlar 4 kişilerdi.eşim olacak herif ayrı yaşayacağız diyorlardı annesi kendini az kaldı öldürsün.böylece yaşayıp gittikÇok kalabalık yaa neden böyle, niye kabul ettiniz,bu kadar kalabalık bir evde prblem çıkmamadı imkandız zaten Allau yardım etsin, bir an önce kocanı ikna edip çık o evden derim ..
Çok kalabalık yaa neden böyle, niye kabul ettiniz,bu kadar kalabalık bir evde prblem çıkmamadı imkandız zaten Allau yardım etsin, bir an önce kocanı ikna edip çık o evden derim ..
[/QUOTbu durumu değiştiremiyorsan , güçlü olman lazım ezilme en azında eltilerine karşı, senin çocukların ne yapacaksın, üzerinde baskı kurmalarına izin verme,
Ama aynı evde yaşıyorsun. İnsanlar yabancılarla aynı evde yaşamaz Nilü. Demek ki onlar elalem değil.Ya benim çocuklarım rahat gezinemiyorlar şu evde tabi ki onlar elalem benim için !
Bunun adı MecburiyetAma aynı evde yaşıyorsun. İnsanlar yabancılarla aynı evde yaşamaz Nilü. Demek ki onlar elalem değil.
İşine gelmeyince üstüme gelmeyin, susun konuşmayın, terk edin konumu diyorsun farkında mısın?Lütfen terket burayı.her konuma müdahale ediyorsun bi rahat bırak beni️
Ama haksız konuşuyorsunİşine gelmeyince üstüme gelmeyin, susun konuşmayın, terk edin konumu diyorsun farkında mısın?
Şu insancıklar yüzünden sinir hastası olmuşum ne doğmalık ne yakınlık onlar benim için elalemin dibi hattaİşine gelmeyince üstüme gelmeyin, susun konuşmayın, terk edin konumu diyorsun farkında mısın?
İşitme duyusu:Evet o 3 çocuk annesi birşey bilmiyormuş sen biliyorsun aferin kız sana .hayır benim bebekler hiçte bile irkilmezdiler.ya evet ben de bekliyordum bana bir cevap vereceğini yeni doğmuş bebeğin
Senden bıktım artık okumadan engelliyorum seni !İşitme duyusu:
Miadında doğan bir bebek duyma ve sese tepki verme kabiliyetine sahiptir. Özellikle kadın seslerine daha çok yanıt verirler. Bu yüzden insanlar bebeklere hitapederlerken muhtemelen bilinçaltından gelen sezileriyle seslerini inceltirler.
Bebek henüz annesinin karnındayken onun kalp atışlarını, hem annesinin hem de babasının sesini ve çevreden gelen sesleri (bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, müzik sesi gibi) algılar ve belleğinde depolar. Belleğindeki bu sesleri tekrar duyduğundunda bu sesler, yüksek volümlü olmamak koşuluyla onun üzerinde sakinleştirici etki yaratabilir. Tersine aniden ortaya çıkan ve/veya yüksek volümlü sesler duyduğunda ise sıçrayabilir.
İnternetten Bi bilgi. Ya hu niye inatlaşıyorsun anne karnında bile sesleri duyuyorlar belli haftadan sonra. Napalım sıkıntın var diye seni her konuda pohpohlayalım mı? Allah Allah ya
Çok haklısınız ama vurdum duymazın tekiSen eltiye kvye bilenecegine seni bu duruma dusuren mecbur birakan kocaya bilen.
Daha kendi evinize cikamadan 2 cocuk ne cesaret? Buyudukleri ortama bak
O 2 ci çocuğu bu evden çıkacağım umuduyla istedim 18-19 yıllarda,ama artık 23-24 lü yıllar hala aynı evdeyizSen eltiye kvye bilenecegine seni bu duruma dusuren mecbur birakan kocaya bilen.
Daha kendi evinize cikamadan 2 cocuk ne cesaret? Buyudukleri ortama bak
Kendi evimize cikinca 2.cocugu dusunuruz deseydinO 2 ci çocuğu bu evden çıkacağım umuduyla istedim 18-19 yıllarda,ama artık 23-24 lü yıllar hala aynı evdeyiz
Evde oluyor mu ki,hem o çocukları öyle görünce sucu bende ararKendi evimize cikinca 2.cocugu dusunuruz deseydin
Adam vurdumduymazsa cocuklar bile onu irgalamaz neticede gormuyor mu karisi mutsuz cocuklar kisitlaniyor?
Cocugun evliligi duzelttigi nerede gorulmus? Mutlu bi evliligin mutlulugunu arttirir cocuk
Mutsuz evliligin de derdine ortak olur iste boyle
Yenidoğan bebeğin işitme yetisi var mı ki diyorsun, ben de yok mu ki diyorum, sinirlenip kovuyorsun yine. Onlardan alamadığın hıncı buradakilerden almaya çalışıyorsun. Biz stres topun değiliz, gerçek neyse onu söylüyoruz. Yanlış biliyormuşum de geç, neyi diretiyorsun anlamadım. Her konunda bana yine mi sen diyorsun ama ben ve benim gibi birçok kadın senin adına üzülüyor inan ki, iyiliğini istiyor. Yanlış kişilere yükseliyorsun. Git kocana çat.İşine gelmeyince üstüme gelmeyin, susun konuşmayın, terk edin konumu diyorsun farkında mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?