Yine bir çıkmazdayım

Çok kalabalık yaa neden böyle, niye kabul ettiniz,bu kadar kalabalık bir evde prblem çıkmamadı imkandız zaten Allau yardım etsin, bir an önce kocanı ikna edip çık o evden derim ..

Çok kalabalık yaa neden böyle, niye kabul ettiniz,bu kadar kalabalık bir evde prblem çıkmamadı imkandız zaten Allau yardım etsin, bir an önce kocanı ikna edip çık o evden derim ..
Birincisi ben ağladım kendimi yırtıyordum istemiyorum diye.ama beni zorla verdiler.benden habersiz.ben bu eve 7 yıl önce geldim daha o zamanlar 4 kişilerdi.eşim olacak herif ayrı yaşayacağız diyorlardı annesi kendini az kaldı öldürsün.böylece yaşayıp gittik

Evet o 3 çocuk annesi birşey bilmiyormuş sen biliyorsun aferin kız sana .hayır benim bebekler hiçte bile irkilmezdiler.ya evet ben de bekliyordum bana bir cevap vereceğini yeni doğmuş bebeğin
İşitme duyusu:

Miadında doğan bir bebek duyma ve sese tepki verme kabiliyetine sahiptir. Özellikle kadın seslerine daha çok yanıt verirler. Bu yüzden insanlar bebeklere hitapederlerken muhtemelen bilinçaltından gelen sezileriyle seslerini inceltirler.

Bebek henüz annesinin karnındayken onun kalp atışlarını, hem annesinin hem de babasının sesini ve çevreden gelen sesleri (bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, müzik sesi gibi) algılar ve belleğinde depolar. Belleğindeki bu sesleri tekrar duyduğundunda bu sesler, yüksek volümlü olmamak koşuluyla onun üzerinde sakinleştirici etki yaratabilir. Tersine aniden ortaya çıkan ve/veya yüksek volümlü sesler duyduğunda ise sıçrayabilir.
İnternetten Bi bilgi. Ya hu niye inatlaşıyorsun anne karnında bile sesleri duyuyorlar belli haftadan sonra. Napalım sıkıntın var diye seni her konuda pohpohlayalım mı? Allah Allah ya

Senden bıktım artık okumadan engelliyorum seni !

Sen eltiye kvye bilenecegine seni bu duruma dusuren mecbur birakan kocaya bilen.
Daha kendi evinize cikamadan 2 cocuk ne cesaret? Buyudukleri ortama bak
O 2 ci çocuğu bu evden çıkacağım umuduyla istedim 18-19 yıllarda,ama artık 23-24 lü yıllar hala aynı evdeyiz

O 2 ci çocuğu bu evden çıkacağım umuduyla istedim 18-19 yıllarda,ama artık 23-24 lü yıllar hala aynı evdeyiz
Kendi evimize cikinca 2.cocugu dusunuruz deseydin
Adam vurdumduymazsa cocuklar bile onu irgalamaz neticede gormuyor mu karisi mutsuz cocuklar kisitlaniyor?
Cocugun evliligi duzelttigi nerede gorulmus? Mutlu bi evliligin mutlulugunu arttirir cocuk
Mutsuz evliligin de derdine ortak olur iste boyle

Evde oluyor mu ki,hem o çocukları öyle görünce sucu bende arar

Lütfen ne kayinvalideniz nede başkaları için çocuklarınıza bağırmayın. Onlar sizin nefretinizi hissetmek zorunda değil. Onlar istemedi siz getirdiniz onları bu dünyaya. Eşinizle konuşun ayri eve çıkmıyorsa ayaklarınızın üzerinde durun boşanin. Boşanmayacaksan da kimseye aldırış etme. Çocukların ile ilgilen bosver.

İşine gelmeyince üstüme gelmeyin, susun konuşmayın, terk edin konumu diyorsun farkında mısın?
Yenidoğan bebeğin işitme yetisi var mı ki diyorsun, ben de yok mu ki diyorum, sinirlenip kovuyorsun yine. Onlardan alamadığın hıncı buradakilerden almaya çalışıyorsun. Biz stres topun değiliz, gerçek neyse onu söylüyoruz. Yanlış biliyormuşum de geç, neyi diretiyorsun anlamadım. Her konunda bana yine mi sen diyorsun ama ben ve benim gibi birçok kadın senin adına üzülüyor inan ki, iyiliğini istiyor. Yanlış kişilere yükseliyorsun. Git kocana çat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…