Yine ben😒

Yemekdenmi oluyordu neden oluyudo sizde. Bendede çok beterhallari oluyo burdaki halı azalmış hali çok kötüydü önceden şimdi de kızarınca daha kotu oluyo bazen

Ne zaman gecdi? Üç aylık bebem iki aydır böyle

Ne zaman gecdi? Üç aylık bebem iki aydır böyle
Bak canım özel den sana resim attım, benim de ek gıdalara başladığım zaman da cikdi 6 aylık filen di ilk in kızarıklık şeklinde idi sonra kabuk bagladi akıyor du daha dr lar egzama dedi kremler filen verdiler kullanmadım kortuzollu diye , sonra 1 yas dan sonra giderek azaldı, ama geçmeye de bilirdi o zaman cahildim dr a da gitmek alerji cildiyeye 1 yas dan sonra Allah in izini ile geçti insalah sizinki de geçer

Özelden attım bakın çok peterdi bizimkininde çok üzülüyordum bide öpmekten ola biliyor opmeyin yanaklarini

Bende kortizonlu krem kullanmam bebeme doktor yazsada kaç gündür hiç yüzüne bişey vurmuyorum sadece yıkıyorum daha az oluyo valla .benimki daha anne sütü yiyo diye dahada zor ne yesem ne yemesem diye deliriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…