- 9 Temmuz 2022
- 2.520
- 1.264
- 63
İyi bı doktor bulsam kesgeSiz o doktoru bırakıp başka doktora gidin lütfen yazık çocuğa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bı doktor bulsam kesgeSiz o doktoru bırakıp başka doktora gidin lütfen yazık çocuğa
Nerede yaşıyorsunuz? Belki orada yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilir doktor önerisiyleİyi bı doktor bulsam kesge
Araştırabilirsiniz buradan. Ben günlerce her yere bakıyorum herkese soruyorum. İlk gittiğim Dr dan memnun kalmadım şimdi başka bir doktora gitcem. Yani hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama illa ki vardır başka drİyi bı doktor bulsam kesge
ManisaNerede yaşıyorsunuz? Belki orada yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilir doktor önerisiyle
Üniversite hastanelerinde çok iyi çocuk alerji uzmanları oluyorManisa
Özel için durumunuz var mı bilemiyorum ama belki internette araştırma yapabilirsiniz. Yorumları okuyup alanına göre seçiminizi yaparsınız dilerseniz yeni bir konu açın manisada iyi bir çocuk doktoru önerisi diye. Şu an bebeğinizin rutin aylık kontrollerini nerede yaptırıyorsunuz?Manisa
Burada var öyle hastane bir taneÜniversite hastanelerinde çok iyi çocuk alerji uzmanları oluyor
Hametanla kesinlikle çözülecek birşey değil bu çocuğu süründürmeyin ve bir doktora götürün. Alerji kaynaklı değilse sürekli ama sürekli nemli tutmanız gerek kış geliyor hava nemli değil eğerki alerji sebepli değilse hep krem sürceksiniz. Atopik dermatit kremlerinden ben la roche posay ın kullandım geçti. Ama alerji kaynaklı olma ihtimali var bunuda ancak doktor bilir. Ve dalin kullanmayın bende dalinin şampuanını kullanmıştım. Minidolin şampuan alabilirsiniz siveno çamaşır deterjanı alabilirsiniz daha iyileride vardır bi araştırın ama doktora götürün çocuğu yazık gerçekten içim acıdı kanıyor falan dedinizBurada var öyle hastane bir tane
Şuan yüzünde hicbisey yok sabahki resmiyle simdikini yan yana koysam Biray geçmiş zann edilir sabah bir elini atdi yüzüne engel olamadım üç dört yerden kanını akitdi şimdi gecdi geçen haftada böyle oldu ama yinede doktora götürdüm ondan bir gün sonra aşiya götürdüm ondan sonra bu hale geldi biraylik asisindada aynen öyle oldu. Ben bilmiyorum bu alerjimi deridenmi ne. Böyle geçince deride kurumuyo ama başladım kızarmaya hem deri kuruyor ne sursemde hemde gecmiyo. Pazartesi goturcem inseAllah doktora. Deterjanı falan deyisdirecegim siz dediginizden alacağım çok tessekur ederimHametanla kesinlikle çözülecek birşey değil bu çocuğu süründürmeyin ve bir doktora götürün. Alerji kaynaklı değilse sürekli ama sürekli nemli tutmanız gerek kış geliyor hava nemli değil eğerki alerji sebepli değilse hep krem sürceksiniz. Atopik dermatit kremlerinden ben la roche posay ın kullandım geçti. Ama alerji kaynaklı olma ihtimali var bunuda ancak doktor bilir. Ve dalin kullanmayın bende dalinin şampuanını kullanmıştım. Minidolin şampuan alabilirsiniz siveno çamaşır deterjanı alabilirsiniz daha iyileride vardır bi araştırın ama doktora götürün çocuğu yazık gerçekten içim acıdı kanıyor falan dediniz![]()
Hiç birisini yemiyorom zaten yemeye çok bişey kalmadıSiz yediklerinizi gozden gecirin, perhiz yapin. Domates, kirmizi mercimek, susam, tahin, kereviz, sut urunleri, yumurta kesin durumunu gozlemleyin. Iyilesmw olursa sorun besin alerjisidir. Zaten durduk yere alevlenip sonuyorsa mutlaka yediginiz bir sey etkiliyordur. Mama takviyesi veriyorsaniz alerji mamasi deneyebilirsiniz.
Paketli gıdalar daha çok yapıyor bizde öyleydiHiç birisini yemiyorom zaten yemeye çok bişey kalmadıyediklerimi hatırlıyorum yulaf yemişdim sabah akşamda bulqur aradada bir iki tane qofret çin kek falan çocukların yemediklerini atdim ağzıma yani onlardandami ola bilir. Bide çekirdek cevizde yemişdim ama ceviz iki aydır çok yedim o yapmiyo bence ama onuda kesdim
Paketli gıdalar daha çok yap
İncirde yaparmi sanki inicrde etkiledi iki kere yedim her ikisi çok alevlenen zamanına deng gelmisdi. Ama âsi olmadan her şey yemiştim süt bile içiyordum tatlı abur cubur çok şey yedim cunki ben diğer bebeğimde hiç biseyden korunmadim ne acı dışında her şey yedim ne qaz ne alerji olmadiPaketli gıdalar daha çok yapıyor bizde öyleydi
Bugün doktora gidecektiniz, galiba dimiİncirde yaparmi sanki inicrde etkiledi iki kere yedim her ikisi çok alevlenen zamanına deng gelmisdi. Ama âsi olmadan her şey yemiştim süt bile içiyordum tatlı abur cubur çok şey yedim cunki ben diğer bebeğimde hiç biseyden korunmadim ne acı dışında her şey yedim ne qaz ne alerji olmadi
Merhaba öncelikle sorduğun için Allah razı olsunSaajan Merhaba nasıl oldu bebeğiniz doktor kontrolünüz nasıl geçti?
Evet ama biseyi kalmadı gecdi hepsi sanki o bebek bu diyilmis Rabbime bin şükür. O yüzden gitmedim.simdilik. yapdigim ne iyi geldiyse söndü yok oldu.Bugün doktora gidecektiniz, galiba dimi
Içi sarı suluysa antibiyotikli krem kullanmak gerekibiliyor ilk doğduğunda olmuştu sarı sulu ve sonra kabuk tutar gibi bacoderm kullandik çok kısa bir sürede geçti ama sizin baya yayilmiş başka bi doktora da goturun cok geçmiş olsunMerhaba kizlar bebeğim iki aylık biraydan beri yüzü kizariyo sarı sulu kabarcıklar oluyo sacindada var hastaneye götürdüm Ogün sönmüş gibiydi doktor dedi derisi hassas bedeninde de vardı ayaklarında falan hametan krem yazdı kullan Biray sonra gel dedi kulanniyorum ama faydası yok gibi yüzü sabahlar sanki yanmış gibi oluyo kanını akitiyo dayanamiyo engel olamıyorum çok kasiniyo şimdi ayaklar karın kollar her yerinde varbu alerjimi deri kurulugumu ne bunu yaşayan kurtulan varmı nasıl geciyo bebegime çok üzülüyorum
![]()