Yine ben😒

Egzama bu bana öyle geldi egzama oldugu için de tekrarlaması normal gibi
Ama.neden oluyoki acaba süt urunlerindense bir müddet yemedim belki ondandır diye sonra bir hafta her gün kaymak yedim sabahlar hicbisey olmadı yoğurt ayran falanda yedim bişey olmadı. Geçen gün bir tane buskuvu yedim arası kremalı iki üç tanede çubuk kraker ondan da ola bilir diye düşünüyorum

Canım alerji sadece süt ürünlerinden kaynaklı olmuyor. Baska ürünler dolayısıyla da oluyor. Kesinlikle alerji uzmanına gidin ilk önce alerjiden emin olmak için. Cocukcagız kötü durumda baya. Sakın erteleme nasıl yanıyor kasınıyordur tahmin edemiyorum suan. En acilinden gitmelisin. İkinci olarak benim oglumun ensesinde ve yanaklarında olurdu. Biz de alerji uzmanına gittik ve sonuc olarak alerjisi cıkmadı. Ama farkettikki ciltt kurulugundanmıs. Nemlendirme ile alakası da yoktu çok güçlü nemlendiriciler verdi alerji uzmanı karışım hazırladı iyi geliyordu. Ne zaman ki ek gıdada su içmeye başladı o zaman egzaması dindi. Ama ensesi hala cok hassas azıcık sıcak olsa isilik basıyor kabarıyor vs. Hassas tenli de ayı zamanda. Ama egzama suan iyi. Kesinlikle git ilk önce alerji uzmanına

Egzama yeme içme ile alakalı değil diye biliyorum ama emin değilim araştırın heryerde bilgi var

Allahım acil şifalar versin inşallah.

Malesef ayni durum benim buyuk kizimda da var 4 yasinda su anda ,yaklasik 2 aylik falandi . yuzunde basladi kizariklik ,koltuk alti ,bacak arasi altlari, kulak arkasi falan diye komple tum vucuda yayildi . sulu ve kesik kesik oldu ilerledikce . tabi biz dr dr gezmeye basladik . sedef dediler ,alerji dediler ,egzma dediler ,gul hastaligi dediler . tabi bunlar hep dr larin soylemeleri . hepsinin ipaclarini kremlerini kulandik fayda gormedik . doktorlar bile sasirdi . komple smpuan ,deterjan falan bitkisel kullandik yine faysa etmedi malesef . en son belki sacma gelecek ama okuttuk nazar diye . tabi bitkisel urunlere de devam ettik kremleri biraktik mecbur bebek oldugu icin zarari olmasin diye . zamanla azaldi sukur . su anda kulak arkasi ve bacak arasinda kaldi .bunada sukur yipratici ve zor bir surecti . insallah siz sifa bulursunuz . eger alerji testi yaptirmadiysaniz muhakkak yaptirin derim .

Benim bebeğimde derisi hemde gercekden kuru derisi her gün krem surmesem dahada kötü olur ama en çok boynu rahatsız ediyo beni bı kere elini atsa kanını akitiyo pudrami alsam boynuna acaba doktora goturcem tabi bakalım alerji uzmanı ne diycek bikdim valla

Benim bebegimede bir komşum biseyler okudu sabah kalkdik hicbiseyi yok dedi bu nazardan bu halde gercekden biri gördüm bebeğim ağlamaya basliyo kizariyo her yeri ama.sadece yüzünde ve boynunda başka niyetinde yok ne poposunda ne kolda

Alerji değğlse egzama kuruluktan olur o da normal nemlendirici mustela falan filan hikaye hiçbirşey yapmaz onlar geçirmez nemlendirmez de. En yakın zamanda gidin insallah geçer

Alerji değğlse egzama kuruluktan olur o da normal nemlendirici mustela falan filan hikaye hiçbirşey yapmaz onlar geçirmez nemlendirmez de. En yakın zamanda gidin insallah geçer
Nemlendirici hametan yazmış doktor onu kullaniyorum iyi geliyor ama gecmiyo. Şuanda az önce bebeği yıkadım ama.sampuan falan vurmadım boynu çok kötüydü kaniyodu foto krem sürdüm şimdi görsen sanki o boyun diyil geçmiş tamamen ama sonra tekrarliyo nedense.

Canım yanlış anlama ama şu okuma işlerini Bi bırak. Tamam hepimiz Müslümanız nazara da inanıyorum ama şu çocuğu okuyup üfleyip durmayın. Alerji doktoruna randevu al daha önce de konunda söyledim yazık çocuğa ya. İsilij değil bu
Ya geçse de geçmesede sen bir an önce alerji doktoruna randevu al Bi göster

Bebeğin kıyafetlerini normal.kendi kıyafetlerinle yok ama aynı deterjanı kullanma bebekler için deterjanlar var onları kullan rendelenmiş duru nin var mesela
Ayrıca kıyafetlerini ütüle
Burda şöyle oldu böyle oldu demek yerine doktora götür alerji bölümüne belki o krem iyi etmediyse doktor başka krem önerir
Nazar tabiki var Allah korusun
Ama dua nin yeri farklı tedavi farklı
Çocuk kasıyordur aciyordur
Daha fazla vakit kaybetmeden dr gidin

Kaç aylık bebeğiniz?
Sık sık yıkıyor musunuz?
Yıkadıktan sonra herhangi birşey sürüyor musunuz?
Islak mendille yüzünü siliyor musunuz?
Bebeğin temas ettiği kumaşları ne ile yıkıyorsunuz? Yumuşatıcı kullanıyor musunuz?
Kaşıyor musunuz?
Kıyafetlerinde battaniyelerinde yün var mı yada naylon?

Sakın pudra sürmeyin!
Solunum yolları için çok zararlı, cildi için çok zararlı, hiçbirşeye alerjisi yoksa bile pudradan sonra olması muhtemel
Sarı kantoron yağı alın seyreltip çok hafif sürün illa birşey sürecekseniz

Alerjik bir bebek gibi duruyor.
Yanaginda ki su toplamis Yara ise cocuk yarasi. Antibiotik kremi ile gecer. Doktor test yapabilir o yaradan tam teshis koymasi icin.

Parfumsuz seyler kullanin bebeginize. Islam mendilden kesinlikle uzak durun. Camasirlari ayri yikayin.

Süt alerjisi olabilir

Sarı kantaron yağı da almisim boynunaniyi gelir dimi süreyim o zaman. Almadigim yağ krem vazelin yokki. Kafasına 300 lirak kremle şampuan aldım faydası varmı bilmiyorum kaç zamandır kullanıyorum kafasin çok kasiniyo hem boyun hem kafa hem.kulaklar hem yüz bir diyilki her yerine ayrı bakım ama sonuç Allah'ıma kalmiş çok yoruldum

Aynen öyle oluyo içi beyaz beyaz döküntüler sonra suyu cikiyo kuruyo ağladığı zaman cogaliyo. Krem bir tek fito sürsem sonuyor doktor da atopik dedi krem yazdı dedi Biray sonra geçmezse başka.krem deniycez bilmiyorum artık deliricem

Kendi haline bıraksanız belki şimdiye kadar düzelmişti
Biraz istikrarlı olun zırt pırt birşey denemeyin iyice berbat olacak bebeğin cildi, bir süre hiçbirşey kullanmayın biraz nefes alsın cildi, kullandıklarınızın biri ya alerji yapıyorsa, ya onlardan biri buna sebepse, o kadar şeyi kendinizedeneseniz çoktan yaralar çıkardı bir sakin olun mantıklı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…