• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ben😒

Saajan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
2.519
1.263
63
Merhaba Bebegimin yüzü duzelmiyo Doktorlar isilik bilmem derisi hassas diyolar krem falan yaziyolar ama birden yüzü yine ayniya dönüyor sadece yüzü kulak arkası birde boynunda oluyo. Belki bişey yiyorum ondan oluyo diye düşünüyorum bişeyden alerji oluyorsa sadece yuzunde ola bilirmi? Cunki bedeninde hicbisey yok 😐 on gün falan geciyo sonra yine geri geliyo ama kremlerini kullanıyorum gecsede.

Merhaba Bebegimin yüzü duzelmiyo Doktorlar isilik bilmem derisi hassas diyolar krem falan yaziyolar ama birden yüzü yine ayniya dönüyor sadece yüzü kulak arkası birde boynunda oluyo. Belki bişey yiyorum ondan oluyo diye düşünüyorum bişeyden alerji oluyorsa sadece yuzunde ola bilirmi? Cunki bedeninde hicbisey yok 😐 on gün falan geciyo sonra yine geri geliyo ama kremlerini kullanıyorum gecsede.
Gözlerini vs kapatarak bi fotoğraf atabilir misiniz. Nasıl bişeyden bahsediyorsunuz

Atdim resim

Eklentiler

• IMG-20221030-WA0025.jpg
    IMG-20221030-WA0025.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 154
  • IMG-20221030-WA0024.jpg
    IMG-20221030-WA0024.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 141
Görüntü egzeama gibi geldi bana. İsilikle alakası yok zaten görüntün
Görüntü egzeama gibi geldi bana. İsilikle alakası yok zaten görüntünün.
Yani alejimi oluyo nedense? Net gozukuyomu resimde bilmiyorum ama sulaniyo kızarıklıkları sarı sarı kuruyo ağladığı zaman cogaliyo kafasındada var alın kısmında. Ama boynundaki öyle diyil farklı yanık gibi.

Buda daha net gozukuyo gibi

Eklentiler

• IMG-20221030-WA0026.jpg
    IMG-20221030-WA0026.jpg
    106,3 KB · Görüntüleme: 144
Yani alejimi oluyo nedense? Net gozukuyomu resimde bilmiyorum ama sulaniyo kızarıklıkları sarı sarı kuruyo ağladığı zaman cogaliyo kafasındada var alın kısmında. Ama boynundaki öyle diyil farklı yanık gibi.
Bence başka bi doktora daha gösterin

Cokmu öptürüyorsunuz bebisi?

Kuzum sen op bisey olmazda genelde o yuzden oluyor diolar
😒 Valla bişey yemeyede çekiniyorum anlamıyorum ki neden bu acaba sicakdan diyordum sicakda diyil daha alarjiyse sadece yüzde olurmuki. Valla ne yedim.oldud diyede ayrıca rahatsız oluyorum napicam ben 😐😒

Canim bi uzmana göster istersen bilemedim bende
😒 Valla bişey yemeyede çekiniyorum anlamıyorum ki neden bu acaba sicakdan diyordum sicakda diyil daha alarjiyse sadece yüzde olurmuki. Valla ne yedim.oldud diyede ayrıca rahatsız oluyorum napicam ben 😐😒

Bebeğinizi bir alerji doktoruna götürün, yüzündekiler egzamaya benziyor. Doktor ben gittiğimde kulak arkası iki kaşının arası ve kafasını sormuştu

Bebeğinizi bir alerji doktoruna götürün, yüzündekiler egzamaya benziyor. Doktor ben gittiğimde kulak arkası iki kaşının arası ve kafasını sormuştu
İki kasının arasında yok kulak arkasında kasiyo kasiniyo kızaran yerleri 😒

Kulak arkasında kizariyo ama doktor orayida gördü kasiniyo hemde ama.iki kasının arasında yok bedenindede hiç yok sadece resimdeki yerler

Daha önceki konunuza da yazmıştım bu çok net bir şekilde egzama. Nedenini ancak size çocuk alerji uzmanı söyler. Çocuk doktorları anlamıyor. Bu tür egzamalar zaten ilk baş bölgesinde başlıyor. Büyüdükçe vücuda yayılır ve en son eklemlerin içinde çıkıyor. Mutlaka alerji uzmanına gidin çocuğa artık eziyet olmasın.

Back