keske dolap olsaydım
Cansız olan baska bişey de olabilirdi.. ama kafka okuyanlar bilir neden dolap..
Milena'ya Mektuplar diyorsun. :) (Kafka okudum mesajı attım ehehe)
Ben düzgün yazabiliyorum da benim klavye sıkıntılı bu yüzden böyle oluyor dönüp bi daha düzeltmeye üşeniyorum.. yanlış biliyosun ayrıca kpss gerekli gereksşz herseyi istiyor ama düzgğn yazımı cok da istiyor diyemicem belli baslı kuralları istiyor sadeceBak KPSS düzgün Türkçe yazım ister. Ordan sorar.
Burdan başla.
Evet cok yorgunum cok yoruluyorum yıpranıyorum Allah da şahit buna cok da üzülüyorum.. hiç bişeye heves edememek hissizleşmek ne demek ya içimde sadece büyük bi boşluk ve derin bi acı hissediyorum o kadar..Belli ki yorgunsun, biraz dinlen.
Sonrasında yatağına uzan, gözlerini kapat.
Hedefine ulaşmışsın ve inanılmaz mutlusun. Hayallerini olmuş gibi düşün ve o anı gerçekmis gibi yaşa. Coşkulu ve sevinç çığlıkları atıyormuş gibi düşün ve yaşa. Motive olacağına inanıyorum.
Bu yöntemle tüm hedeflerime ulaştım. Ve
Bende işe yaradı, inşallah sana da faydasi olur. Bir de Largo Barok müzik dinleyebilirsin. Allah, yolunu açık etsin
Pinandım demicem sanaBen düzgün yazabiliyorum da benim klavye sıkıntılı bu yüzden böyle oluyor dönüp bi daha düzeltmeye üşeniyorum.. yanlış biliyosun ayrıca kpss gerekli gereksşz herseyi istiyor ama düzgğn yazımı cok da istiyor diyemicem belli baslı kuralları istiyor sadecehazırlanan biri plarak söylüyorun inan bna.
Ne sacma bi yere takılmışsın sen ordan devam et ne diyimPinandım demicem sana
Tek sen mi giriyorsun o sınava?
Ayrıca Türkçe yazışma yapacak olan, kamu personeli, daha sınava girmeden yazamıyorsa
Ne derece kalifiyedir?
Ben bilmem. Sınavı yapan bilir.