Önceki konuda da yorum yapmıştım. Eşinin aklını başına almasını çok isterdik ama eşinde annesine tapma derecesinde bağlılık gelişmiş. Seni kaybetmekten de korkmuyor. Bence artık kendini üzüp daha fazla strese girme, doğumuna kac hafta var bilmiyorum ama gitme fırsatı bulursan hemen annenin yanına git ve doğumunu orda yap. Bebeğini kucağına aldıktan sonra da boşanmak istediğini söyle eşine, böyle hayat geçmez. Hamileyken seni annesi çok mu rahat ettirmiş de daha ortada hiçbir şey yokken anneme sen bakmazsın diyor. Seni maalesef ki dediğin gibi annesine hizmet et kendisinin de gönlünü et diye almış gibi konuşmuş. Adamdaki zihniyet bu.Değişmesi çok zor. Sen bırakıp gideceksin. Gelirse peşinden kendi bilir. Hem çocuklarını düşünen babaysa o da annesi için karısını harcamamalı. Baska yolu yok. Anneme bakmazsın etmezsin derse de herkes kendi anne babasından sorumlu, bana baktırınca sen değil ben bakmış oluyorum bil istedim de. Dini olarak bile öyle bir zorunluluk yok. Erkekler bulmus kolayını, anneme bakıyorum diye alıyorlar eve. Eslerini annelerine bakıcı yaptırıp kendileri işe gidip geliyor bir selam sabah ediyor o kadar.İki cocugum var diye düşünme, annen çocuklarına birkaç sene bakar. Sen çalışırsın. Sonra okul yada kreş yaşına geldiklerinde zaten rahatlarsın. Bu adamla annesine hizmet edip sinir hastası olacağına kendi annenle yaşa. Hem iki hayır duasını alırsın kadının.