• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine ben, yine eş ve ailesi sorunu😖

Onceki konunuzda eşimi seviyorum dediniz.Ben artık erkeklerimiz kadar kadınlarımızında sorunlu olduğunu düşünüyorum.Adamın hiçbir iyi yani yok.Bosanin diyeceğim ama yapar misiniz bilmem.
Kesinlikle eskisi gibi sevmiyorum güzel duygularım hep öldü. Kızgın anlarımda nefret bile ediyorum ama bazen evde sorun olmuyor iyi bi insan olduğunu düşüyorum bi çok huyunu seviyorum o anda ama aşk filan kalmadı hem de daha 2 senelik evliyiz yazık bu kadar zamanda bu hale geldik. Kendisine de söyledim eskisi gibi sevmiyorum diye. Dediğim gibi sakin, sorunsuz zamanlarımızda sevdiğimi hissediyorum o da eski güçlü duygularımla değil

Kesinlikle eskisi gibi sevmiyorum güzel duygularım hep öldü. Kızgın anlarımda nefret bile ediyorum ama bazen evde sorun olmuyor iyi bi insan olduğunu düşüyorum bi çok huyunu seviyorum o anda ama aşk filan kalmadı hem de daha 2 senelik evliyiz yazık bu kadar zamanda bu hale geldik. Kendisine de söyledim eskisi gibi sevmiyorum diye. Dediğim gibi sakin, sorunsuz zamanlarımızda sevdiğimi hissediyorum o da eski güçlü duygularımla değil
Anlıyorum.O yorumu yazarken biraz kızgındım.Bu yüzden umarim kırılmamışsınızdır.Çünkü yazdıklarınız, size yaşatılanlar tahammül edilemez şeyler.

Anlıyorum.O yorumu yazarken biraz kızgındım.Bu yüzden umarim kırılmamışsınızdır.Çünkü yazdıklarınız, size yaşatılanlar tahammül edilemez şeyler.
Üzüldüm açıkçası insanlar neler yaşadığımı neler hissettiğimi bilmiyor dedim ama olsun geçti şimdi siz böyle deyince beni anlayınca keşke eşim de anlasa yaşadıklarımın zor olduğunu. Onun 2.evliliğini yapmasını diliyorum inşallah o zaman beni anlar ben bu evlilikten ümidimi hemen hemen kestim zaten de duruyorum işte bu evde ne yapacağımı bilemeden günlerim üzüntüyle tatsız geçiyor yaşadığımı hissetmiyorum. Anneme gidince nefes alıyorum hayattan keyif almaya başlıyorum

Ne bu adamdan ne de ailesinden bir nane olmaz. Siz uzatmaları oynuyorsunuz sonunda sinir hastası olup çıkacaksınız bu evlilikten. Deli kv sizi de sonunda deli edecek.
Eşiniz de kesinlikle iyi biri değil, iyi olsa sizi düşünse zaten bu durumda olmazdınız.
Evet ben de ondan bana koca olmaz diye düşünüyorum sürekli. Dediğim gibi öyle bekliyorum günlerim tatsız geçiyor ne yapacağımı bilemeden. Ömrümden gidiyor yazık bugünlerime

Ben olsam 2.çocuğu yapmazdım mesela.
O artık oldu ben kesinlikle bilinçli yapmadım korunuyorduk ya da ben öyle sanmışım şimdi böyle demenin artık bi anlamı yok bana faydası yok olan oldu 2.bi çocuk her şeyi daha da zorlaştırdı ama ne yapabilirim artık iyi bi anne olmaya çalışmaktan başka

Son paragrafa katiliyorum nasılsa çekip gidemez düşüncesi ver iki valiz topla bak ben gidiyorumde nasıl tutuscak
Gerçekten gitmeyi düşünüyorum zaten onu telaşla durmak için filan değil artık ümidim neredeyse bittiği için

Üzüldüm açıkçası insanlar neler yaşadığımı neler hissettiğimi bilmiyor dedim ama olsun geçti şimdi siz böyle deyince beni anlayınca keşke eşim de anlasa yaşadıklarımın zor olduğunu. Onun 2.evliliğini yapmasını diliyorum inşallah o zaman beni anlar ben bu evlilikten ümidimi hemen hemen kestim zaten de duruyorum işte bu evde ne yapacağımı bilemeden günlerim üzüntüyle tatsız geçiyor yaşadığımı hissetmiyorum. Anneme gidince nefes alıyorum hayattan keyif almaya başlıyorum
Ama işte sorun burda.Ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz.Ve muhtemelen yaşadıklarınız buraya yazdıklarınızdan daha fecidir.Kendiniz diyorsunuz annemin yanına gidince nefes alıyorum diye.Yani mutlu değilsiniz. Ve büyük ihtimal bu adamla mutluda olamayacaksınız.Günlerim üzüntüyle tatsızlıkla geçiyor diyorsunuz.Lütfen bu hayatı reva görmeyin kendinize.Bir tane ömrünüz var.Giden vakit gelmez ki.Bari geleceğinizi kurtarın.Eşiniz sizi anlasaydı zaten şimdiye anlardı.Ve hatta o kadar anlayışlı bir adam olsaydı size bunları hiç yaşatmazdı.Burda biz bilmem kaç kişi olarak sadece yorum yazabiliyoruz.Hayatınızı kurtarabilecek tek kişi sizsiniz.Bunu unutmayın.

Ama işte sorun burda.Ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz.Ve muhtemelen yaşadıklarınız buraya yazdıklarınızdan daha fecidir.Kendiniz diyorsunuz annemin yanına gidince nefes alıyorum diye.Yani mutlu değilsiniz. Ve büyük ihtimal bu adamla mutluda olamayacaksınız.Günlerim üzüntüyle tatsızlıkla geçiyor diyorsunuz.Lütfen bu hayatı reva görmeyin kendinize.Bir tane ömrünüz var.Giden vakit gelmez ki.Bari geleceğinizi kurtarın.Eşiniz sizi anlasaydı zaten şimdiye anlardı.Ve hatta o kadar anlayışlı bir adam olsaydı size bunları hiç yaşatmazdı.Burda biz bilmem kaç kişi olarak sadece yorum yazabiliyoruz.Hayatınızı kurtarabilecek tek kişi sizsiniz.Bunu unutmayın.
Çok teşekkür ederim iyi niyetiniz için. Şu an elimden bir şey gelmiyor yollar kapalı. Burada doğum yapsam iki çocukla perişan olurum gibime geliyor doğum için bile annemin yaşadığı şehre gidemiyorum. Şimdi belirsizlik içinde geçiyor günlerim ama inşallah kendimi toparlayınca hem hayatımın kalanını böyle geçirmemek için, hem de çocuklarıma mutsuz bi anne olmamak için bir şeyler yapacağım bütün gücümle.inşallah sizin de kalan ömrünüz geçen ömrünüzden iyi olur, iyi insanlarla karşılaştırsın Allah

Annenizle de sağlıklı bir iletişiminiz yok yalnız. Başka ülkeye gitmediniz uçakla 1 saat mesafedesiniz hatta o kadar bile sürmüyor. Babanız ise ölmüş gitmiş bir daha görüşmeniz mü kim değil. Kızının ayrı bir şehirde yaşanmasıyla kocanın ölmesi denk bile değilken nasıl sizin evlenip gitmeniz daha çok acı vermiş anlayamadım.

Çocuğu göndermemekte iyi yapmışsınız. Eş ailesini sevmek zorunda değilsiniz zaten saygısızlık yapmadığını sürece böyle bir beklentide olunması saçma. Kimse ailesine laf söylenmesini kabul etmez. Siz siz olun eşinize ailesini açıkça kötülemeyin.

2 senelik evlilikte 2 çocuk var ortada. Daha eş olamadan birbirinize alışmadan evliliğiniz oturmadan hemen anne baba olmuşsunuz. Ayrı şehirlerde ilişki yürütmüşsünüz muhtemelen çokta tanımadan evlendiniz. Keşke bekleseydiniz çocuk için. Boşanıp boşanmama kararı size ait ama bence mutsuzsanız bu evliliğe devam etmeyin

Yok bana birakacakmis niyeti varmış gibi geliyo ama ne zaman cesaret edecek işte
Evet neyi bekliyorum ben de bilmiyorum. Doğuma annemin yanına gitmek şimdi ilk aklımda olan şey. İlkinde hiç istemeden sezeryan oldum çok kötü geçti. 2.ye hiç ama hiç hazır değildim ne fiziksel ne psikolojik. Nasıl oldu inanın anlamadım şu an tekrar sezaryen düşüncesi beni mahvediyor o günü bi atlatiyim, sonra inşallah daha güçlü hissederim

Annenizle de sağlıklı bir iletişiminiz yok yalnız. Başka ülkeye gitmediniz uçakla 1 saat mesafedesiniz hatta o kadar bile sürmüyor. Babanız ise ölmüş gitmiş bir daha görüşmeniz mü kim değil. Kızının ayrı bir şehirde yaşanmasıyla kocanın ölmesi denk bile değilken nasıl sizin evlenip gitmeniz daha çok acı vermiş anlayamadım.

Çocuğu göndermemekte iyi yapmışsınız. Eş ailesini sevmek zorunda değilsiniz zaten saygısızlık yapmadığını sürece böyle bir beklentide olunması saçma. Kimse ailesine laf söylenmesini kabul etmez. Siz siz olun eşinize ailesini açıkça kötülemeyin.

2 senelik evlilikte 2 çocuk var ortada. Daha eş olamadan birbirinize alışmadan evliliğiniz oturmadan hemen anne baba olmuşsunuz. Ayrı şehirlerde ilişki yürütmüşsünüz muhtemelen çokta tanımadan evlendiniz. Keşke bekleseydiniz çocuk için. Boşanıp boşanmama kararı size ait ama bence mutsuzsanız bu evliliğe devam etmeyin
Evet dediklerinizin hepsine katılıyorum ben de pişmanım her şey için ama iş işten geçti bundan sonra ne yapabilirim de daha iyi olur durumum onu düşünmek istiyorum da şu doğumu bi atlatmak istiyorum önce.. Aşırı korkum var sedyeye yatmak iğneler vurulmak, yine aynı yerden kesilecek olması,o uyuşukluk geçince çektiğim tarifsiz acılar hiç birini istemiyorum ama başıma gelecek mecbur

Bir Psikoloğun makalesinde şöyle birşey okumuştum:
Kayınvalidesiyle yarışan gelin, eşini annesine daha da yaklaştırır.

Sizdede tam bu olmuş, Annesini kötülemeyin eşinize. AKsı halde Annesine yakın size uzak olur.

Back