- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
Merhaba hanımlar. Ben bu eşimin ailesinin verdiği sıkıntılar ve eşimin kaba, ilgisiz davranışları yüzünden, bana değer vermediğini düşünmekten bir türlü kendime gelemiyorum. Annem İzmir'de yalnız başına, benden ayrılmak ona hayatındaki her acıdan zor gelmiş babamın ölümünden bile. Ben onu orda öyle bıraktım sevdiğim adam için İstanbul a gelin geldim ama ne aile olduğumuzu hissettim, ne evliliğimden tat aldım. Eşimin annesinden bahsetmiştim bir önceki konumda. Deli değil zırdeli, zararsız masum delilerden de değil. Kendini deliye vurup her türlü abuk subuk hareketi yapan, hayatımda at koşturmak isteyen, aşırı rahatsızlık veren biri. Bi de kaynım var o da hem annesini hem eşimi hep sinir eden, psikolojik sorunlu biri. Çalışmaz, eşimden sürekli borç ister asla geri vermez eşim bile bile verir. Eşimin çok paralarını çalmış, benim de küpem ve yüzüğüm o evde kayboldu. Bütün aile biliyor onun huylarını. Tencere tavaya kadar satan biri. Yani hiç güvenmediğim bir insan. Bu aksam saat 9 gibi eşimi aradı, çocuğu özledim getir diye ısrar ediyor. Ben virüs daha 1 kişide çıkınca yani ülkemize girer girmez kafamda bitirdim dışarı çıkmayı. Benim gitmeyeceğimi biliyor. 1 yaşında kızım var ısrarla onu götürmesini istiyor eşimden. Eşim de işleri olduğu için, saat geç olduğu için gelemeyeceği, sonra getireceği cevabını verdi. Ben odaya girdim hayır yollamam dedim hem çocukların çıkması yasak hem ben yokken gidemez. Kapatınca eşime dedim ki bi dahaki sefere de ki annesi ben yokken tek göndermem diyor. O da öyle bi şey demeye gerek olsaydı ben derdim gerek yok dedi başka şeyler de söyledi özlemişler işte çağırıyorlar ne var bunda diye beni azarladı. Düşünüyorum da annesi ve abisinin binlerce abuk subuk davranışı oldu, onlara aşırı tahammülü var bana gelince onlarla ilgili bi konuda ne desem zoruna gidiyor susmamı istiyor katlanamıyor bile iki cümle kurmama. ben ailesi değilim sanki gerçekten ben de onu ailem gibi göremiyorum annesi aşırı aşırı saçma bi insan ona sabrı sonsuz. Evlenmeden çok kırdım artık rızasını almam lazım diyor. Ben bi saçma bi şey desem bir sürü laf söyler. Geçenlerde ekmek yok, söylememişim, geç gitti almaya diye bana bir sürü laf saydı sorumluluğunu bilmiyorsun diye halbu ki annesi perişan büyütmüş onları tembelliği umursamazlığı yüzünden ama ona toz kondurmaz. siz olsanız ne düşünürsünüz nasıl davranırsınız böyle adama?
Ekleme yapmak istiyorum anneler günü için aradım, eşim sonra sen annemi çok fazla sevmiyorsun bence dedi. Baştan beri beni soğutacak bir sürü şey yaptı. Annen kendi annesini, kocasını, oğlunu kızdıracak bir sürü şey yapıyor sence benim kızmam da normal değil mi dedim. Kızmak ayrı sevmek ayrı sen kendi annene kızınca sevgin azalıyor mu dedi. Annem için bi şey yapmıyorsun dedi. (heralde her gün aramamı, sürekli gidip işini yemeğini yapmamı,gönlünü eğlememi, eve yatılı her hafta davet etmemi kastediyor çünkü benden öyle beklemişler ben evlenirken) o kadar sinirim bozuldu ki burda bu evde duruyorum ama mecburiyetten duruyorum onu çok sevdiği annesine kavuşturmak istiyorum siz olsaydınız sever miydiniz öyle kaynanayı ben fazlasıyla iyi bile katlandım kırıcı söz etmedim hiç
Ekleme yapmak istiyorum anneler günü için aradım, eşim sonra sen annemi çok fazla sevmiyorsun bence dedi. Baştan beri beni soğutacak bir sürü şey yaptı. Annen kendi annesini, kocasını, oğlunu kızdıracak bir sürü şey yapıyor sence benim kızmam da normal değil mi dedim. Kızmak ayrı sevmek ayrı sen kendi annene kızınca sevgin azalıyor mu dedi. Annem için bi şey yapmıyorsun dedi. (heralde her gün aramamı, sürekli gidip işini yemeğini yapmamı,gönlünü eğlememi, eve yatılı her hafta davet etmemi kastediyor çünkü benden öyle beklemişler ben evlenirken) o kadar sinirim bozuldu ki burda bu evde duruyorum ama mecburiyetten duruyorum onu çok sevdiği annesine kavuşturmak istiyorum siz olsaydınız sever miydiniz öyle kaynanayı ben fazlasıyla iyi bile katlandım kırıcı söz etmedim hiç
Son düzenleme: