Yine ben yine anlasilamamazlik

umutluyum_2706

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.112
737
43
35
kartal
Temmuzda düğünüm var ve nişanlım fotoğraf çektirmeyi sevmiyor. Nişanda fotoğrafcı tutup çekim yaptirmadik evdekilerle anca onlarda da normal hiç fotoğrafımız yok düğün için istiyorum diyorum ve yine aynı sorun ben istemiyorum ben sevmiyorum o paraya başka bisi yaparız 2 saat için bir dünya para alıyorlar demeye başladı. Bende farkindayim istanbulda ortalama 1250den başlıyor fiyatlari ama içimde kalcak biliyorum nişanda kaldı çünkü napicam bilmiyorum.

Fiyat o kadar abartı gelmedi ayrıca bu bir defa olan bir şey. Sizinle 3 5 poz çektirirsin en azından geri kalanını tek çektirirsin. Üstelik her fotoğrafta poz vermek bakmak zorunda değil ki arkadan yandan poz veriliyor. İnsan en azından nişanlısını kırmamak için kabul eder sanki çok zor bir şey kusura bakma ama şuan sinir oldum. Bu kadar basit bir şey için seni çıkmazda hissettiriyor. Ben para vermemek için istemediğini düşünüyorum

Ailesi dolduruyor galiba alistilar sanirsam hazıra çünkü kv gelinlik için akrabasına getirdi gelinlikciymis beğenmedim yaptırmak istemedim gitti ve daha lafını bile etmedi napcaksin die bende kendim anlaşıp kendim verdim kaporami. Düğün günü yaklaştıkça gerçekten zora sokuyolar çıkmaza atiyolar malesef. Para tabiki mesele çünkü ailesi 1 çöp almadı 1 lira harcamadi herşeye biz koşup yapıyoruz buda asgari ücretten biraz fazla alan insanlar için malesef sıkıntı oluyo

Yok anacım erkeğin cimrisi çekilmez. Bunlar insanın hayatında bi kere olan şeyler erken başlamış kısmaya. Sevmediği için istemediğini düşünmüyorum tamamen duygusal ki çok çok abartacak bi para değil bile. Ne yap et dediğini yaptir ama geri kalan hayatında sana boool sabır

Âmin teşekkür ederim

Evlenmeye karar verirken bilmiyormuymuş böyle şeyler olduğunu istiyorsanız ısrar edin demek geliyor içimden
Büyük bi ihtimal biyerle anlaşıp kapora vericem mecbur yaptırmak zorunda kalcak ve ödeme yapicak. Ev için aldığımız herseyin en iyisini aldi ne dediysem bi üst modelini iyisini aldi ama bu konularda böle yapması uzuyor sürekli kendi başıma buyruk gibi bisiler yapmak

Tabii birlikte isteyerek yapmak var bi de böyle yapmak var

Hamama giren terler demişler. Niye her şeyi siz yapacaksınız ki... Cebinden para gitmeye korkuyorsa beyefendi de evlenmeye kalkmasın. Bu senin hayatında bir defa olacak önemli bir gün. Her şey içine sinmeden olmaz

Biz dış çekim için iyi makinesi olan bi arkadasimizdan rica ettik. Nikah sonrası park içinde çekecek. Üç beş tane çekse yeter. Böyle bişey ayarlayabilirsiniz. İyi makine ve az buçuk efekt ile herkes çeker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…