Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolun çok teşekkür ederim.
dahasıda var. cumartesi gecesi bana aynen şunu yazmış.
dikk kafalılık et bakalım yarın evlenince kırarım kolunu bacağını suratından sokağa çıkamayınca anlarsın söz dinlemeyi.
ben senin eniştelerin gibi maymun olmam haddini bil.
bende sana ne lafları dokundu ne sözleri naptılarda böyle konuşuyosun dedim sizden çıkmıyolar maymunlar diyo. annem bile söylüyo ya herkes farkında siz değilsiniz ne biçim bir ailesiniz.
kaldıramadığı şu biz dört kız kardeşiz ve birbirimize çok bağlıyız eniştelerimde kardeşim olsun hepsi çok iyi insanlar. asla kötülükleri olmadı kaynanama gelince hala alt kat diyo başka bişey demiyo ve anladığım kadarlıyla oğlunu dolduruyo.
Arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize.
inanın herkesin yorumlarına tek tek cevap yazmak istiyorum ama evde pc yok işyerinde anca arada okuyorum. neye acıyorum biliyomusunuz verdiğim emeklere 6 yıl dile kolay ve herşey hazırken 3 mayıs düğünken artık çizmeyi aşmasına ama bende hata hep yapardı bunları çok aptalım ben hep değişir diye bekledim. meğer çok beklersin diyodu haklıymış.
Arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize.
inanın herkesin yorumlarına tek tek cevap yazmak istiyorum ama evde pc yok işyerinde anca arada okuyorum. neye acıyorum biliyomusunuz verdiğim emeklere 6 yıl dile kolay ve herşey hazırken 3 mayıs düğünken artık çizmeyi aşmasına ama bende hata hep yapardı bunları çok aptalım ben hep değişir diye bekledim. meğer çok beklersin diyodu haklıymış.