- 31 Ocak 2022
- 380
- 306
- 27
-
- Konu Sahibi Cekubalimmm
Ben iyice terelelli... bence insan gormek istedigini goruyor ahskshsksSilik çizgi aslında var gibi ama böyle noktamsı değişik bir şey duruyor yani sürekli bir çizgi gibi gelmedi. Bana sorarsan negatif
Yaaaani iste adetime 7 gun olmasi beni de yaniltiyor erken gebelik testi de degilYani okadar mide bulantısı filan olupta farkedılecek dereceye gelseydı testte cıkardı dıye düşünüyorum. Ama tabi olamazmı olabilirde
Iste duymak istedigim mesaj ahsjshsBen gördüm hayalet çizgi
Evet canım. O lekenin de görüntüyü siyah beyaz yapmandan kaynaklandığını düşünüyorum bazen pikseller bozulabiliyor. Adet gününe 1 hafta varken çıkacağını sanmam hem daha hamileliğin başında kokulardan tiksinme oluyor mu ki?Ben iyice terelelli... bence insan gormek istedigini goruyor ahskshsks
18 aylik bir kizim var onda hic boyle seyler yasamadim o yuzden cinsiyeti bile belirledim erkek ahsjahahahabah saka bir yana tahmini ovulasyon ustunden 7 gun gecti ben de zannetmiyorum planli bir durum degil oyle ovulasyon testi vs takip etmedim sadece uygulamanin tahmini...Evet canım. O lekenin de görüntüyü siyah beyaz yapmandan kaynaklandığını düşünüyorum bazen pikseller bozulabiliyor. Adet gününe 1 hafta varken çıkacağını sanmam hem daha hamileliğin başında kokulardan tiksinme oluyor mu ki?
Esimi bekliyorum gelmedi hala bebegimiz var birakip gidemiyorum bir hastaneye sabahi bekleyemeyecegim sonucu paylasip herkesi aydinlatacagimBen hayalet çizgiyi gördüm ama bu kadar erken kaset teste çıkar mı bilemedim. Ama kaset teste çıktıysa kanda da çıkar. Kan testi berin bence :)
Hadi hayırlısı olsunEsimi bekliyorum gelmedi hala bebegimiz var birakip gidemiyorum bir hastaneye sabahi bekleyemeyecegim sonucu paylasip herkesi aydinlatacagim
AminHadi hayırlısı olsun
Benim testimde böyle çıktı mı sonucunuz kan verdiniz mi
Merhaba bat a ne kadar var sizin ?Benim testimde böyle çıktı mı sonucunuz kan verdiniz mi
Evet gördüm hamilesiniz benceHanimlar herkese tekrardan merhaba... 18 ay once dogum yapana kadar hamileligimde forumda aktiftim bebek telasesinde bir daha aktif olamadim maalesef belki taniyan bilen vardir. Bugun burdayim cunku adetime 7 gun kala apartmanin butun yemek kokularini aldigim icin ve kedimizin mamasinin onunden ogurmekten gecemedigim icin merak edip acaba mi diye test aldim. Ancak fotografi siyah beyaz yaptigimda gorebildigim ilk 10 dk icinde cikan bir cizgi gordum yoksa beynim bana oyun mu oynuyor fikrinizi merak ediyorum
Enerjinize bayıldımmm18 aylik bir kizim var onda hic boyle seyler yasamadim o yuzden cinsiyeti bile belirledim erkek ahsjahahahabah saka bir yana tahmini ovulasyon ustunden 7 gun gecti ben de zannetmiyorum planli bir durum degil oyle ovulasyon testi vs takip etmedim sadece uygulamanin tahmini...
Adet günümü bilmiyorum aşılama oldum aşılamanın 12. Günündeyim. Mesela önceki aşılamamda 17. Gün adet olmuştumMerhaba bat a ne kadar var sizin ?
var canımHanimlar herkese tekrardan merhaba... 18 ay once dogum yapana kadar hamileligimde forumda aktiftim bebek telasesinde bir daha aktif olamadim maalesef belki taniyan bilen vardir. Bugun burdayim cunku adetime 7 gun kala apartmanin butun yemek kokularini aldigim icin ve kedimizin mamasinin onunden ogurmekten gecemedigim icin merak edip acaba mi diye test aldim. Ancak fotografi siyah beyaz yaptigimda gorebildigim ilk 10 dk icinde cikan bir cizgi gordum yoksa beynim bana oyun mu oynuyor fikrinizi merak ediyorum