Yine ben... silik cizgi sorunsali?

Cekubalimmm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2022
380
306
27
Hanimlar herkese tekrardan merhaba... 18 ay once dogum yapana kadar hamileligimde forumda aktiftim bebek telasesinde bir daha aktif olamadim maalesef belki taniyan bilen vardir. Bugun burdayim cunku adetime 7 gun kala apartmanin butun yemek kokularini aldigim icin ve kedimizin mamasinin onunden ogurmekten gecemedigim icin merak edip acaba mi diye test aldim. Ancak fotografi siyah beyaz yaptigimda gorebildigim ilk 10 dk icinde cikan bir cizgi gordum yoksa beynim bana oyun mu oynuyor fikrinizi merak ediyorum

Eklentiler

• EC117D9E-94F7-4A74-A852-2E9EB3E8D20D.jpeg
    101,3 KB · Görüntüleme: 101
Yani okadar mide bulantısı filan olupta farkedılecek dereceye gelseydı testte cıkardı dıye düşünüyorum. Ama tabi olamazmı olabilirde

Silik çizgi aslında var gibi ama böyle noktamsı değişik bir şey duruyor yani sürekli bir çizgi gibi gelmedi. Bana sorarsan negatif

Ben iyice terelelli... bence insan gormek istedigini goruyor ahskshsks
Evet canım. O lekenin de görüntüyü siyah beyaz yapmandan kaynaklandığını düşünüyorum bazen pikseller bozulabiliyor. Adet gününe 1 hafta varken çıkacağını sanmam hem daha hamileliğin başında kokulardan tiksinme oluyor mu ki?

Ben hayalet çizgiyi gördüm ama bu kadar erken kaset teste çıkar mı bilemedim. Ama kaset teste çıktıysa kanda da çıkar. Kan testi berin bence :)

18 aylik bir kizim var onda hic boyle seyler yasamadim o yuzden cinsiyeti bile belirledim erkek ahsjahahahabah saka bir yana tahmini ovulasyon ustunden 7 gun gecti ben de zannetmiyorum planli bir durum degil oyle ovulasyon testi vs takip etmedim sadece uygulamanin tahmini...

Ben hayalet çizgiyi gördüm ama bu kadar erken kaset teste çıkar mı bilemedim. Ama kaset teste çıktıysa kanda da çıkar. Kan testi berin bence :)
Esimi bekliyorum gelmedi hala bebegimiz var birakip gidemiyorum bir hastaneye sabahi bekleyemeyecegim sonucu paylasip herkesi aydinlatacagim

Evet gördüm hamilesiniz bence

Enerjinize bayıldımmm

var canım

Benim testim de öyle gibiydi biri var dedi biri yok dedi bende Şuan adet günümü bekliyorum 3 gün kaldı bende 8 önce yaptırmıştım sırf meraktan

Eklentiler

• IMG_1454.jpeg
    73,4 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…