Yine ben... silik cizgi sorunsali?

Benim testim de öyle gibiydi biri var dedi biri yok dedi bende Şuan adet günümü bekliyorum 3 gün kaldı bende 8 önce yaptırmıştım sırf meraktan 😂😂
8 gün önce de cıkanlar olablir. Ben erken gebelik testinde 9 gun kala öğrenmiştim. Sizin var bence

8 gün önce de cıkanlar olablir. Ben erken gebelik testinde 9 gun kala öğrenmiştim. Sizin var bence
Ama işte bi an acaba dedim aldığım yorumlar da dün ilk idrar olmasa da yaptım ilk idrar yap demişlerdi diğeri de ilk idrar dedğil di ama onda da hiç çıkmadı bakın testler mi yanıltıyor ben mi görmek istediğimi görüyorum bilmiyorum , o yüzden bekleyeceğim artık

Eklentiler

• IMG_1505.jpeg
    IMG_1505.jpeg
    110,7 KB · Görüntüleme: 43
Ama işte bi an acaba dedim aldığım yorumlar da dün ilk idrar olmasa da yaptım ilk idrar yap demişlerdi diğeri de ilk idrar dedğil di ama onda da hiç çıkmadı bakın testler mi yanıltıyor ben mi görmek istediğimi görüyorum bilmiyorum , o yüzden bekleyeceğim artık
Bunda sanki göremedim o ekran ı odaklayıp cekermsnz flaşla fln Sanki var gb ama fotoda göremedim

Bir daha cekemem çünkü yoktur dedim resim aldım ve attım ilk başta bende gördüm sonra yok ya dedim, burda bir çok kişi de aynı durumu yaşayınca acaba mı dedim bende

Su konuya aciklik getireyim kizima hamile oldugumu bat gunu bin kusur bhcg ile ogrendigim icin erken yumurtalama durumum oldugunu dusunuyorum o yuzden testi bu kadar erken yaptim (7 gun once). Dun aksam kan vermeye gittim ozel bi hastaneye 1.150 tl dediler dalga mi geciyorsunuz dedim ciktim valla. Bugun normal bi tip merkezine gidecegim.

X