- 15 Ağustos 2024
- 1.381
- En iyi cevaplar
- 1
- 483
- 38
- Konu Sahibi umutsuzkedii
-
Canım ben de gölge gibi bir şey gördüm inşallah tekrarladığında daha koyu daha net bir şeyler görürsünRegl e 3 gün var 28 günden hesaplarsam geçen ay 25 günde oldum bugün 25. Günüm aşırı gaz sancısı kasık ağrısı var 4 yada 5. İdrarla test yaptım ilk saniyeden görmeye başladığım çizgi görüyorum ama sanırım halüsinasyon görüyorum yineyapmicam diye söz vermiştim kendime ama dayanamadım gerçi iyi bile dayandım normalde 10 gün önceden başlıyordum test yapmaya
Oy kurban olurum sağol canımın içi inşallahAy ben görüyorum sankiiiii. Burda gebelik haberini beklediğim insanlardan birisiniz inşallah güzel haberler alırsınız
Sabah tekrarlayacağım bakalım hayırlısıCanım ben de gölge gibi bir şey gördüm inşallah tekrarladığında daha koyu daha net bir şeyler görürsün
İnşallah kimsenin gözü bozuk değildir inşallah ama inşallah hamişimdirdeMaalesef ben de göremedim ama umarım bizim gözümüz bozuktur ve vardırr
Gormek istiyoruz galiba insallah hamileyizdir ben de az once yaptim boyle cikiİnşallah kimsenin gözü bozuk değildir inşallah ama inşallah hamişimdirde
Ben de çift çizgi gördüm yalancı diyorlar 2 marka yaptım konuma bakabilir misin senin düşünceni de almak isterimİnşallah kimsenin gözü bozuk değildir inşallah ama inşallah hamişimdirde
Bakayım kuzumBen de çift çizgi gördüm yalancı diyorlar 2 marka yaptım konuma bakabilir misin senin düşünceni de almak isterim
Yani ikinci çizgiyi görmekle de bitmiyor(
Ben göremedimGormek istiyoruz galiba insallah hamileyizdir ben de az once yaptim boyle ciki
Linkini atsana senn konunun profiline giremiyorum sınırlandırılmışBen de çift çizgi gördüm yalancı diyorlar 2 marka yaptım konuma bakabilir misin senin düşünceni de almak isterim
Yani ikinci çizgiyi görmekle de bitmiyor(
Aaaa atayım hemennLinkini atsana senn konunun profiline giremiyorum sınırlandırılmış
ÇooookkkkYav ne zor hamile kalmak offfffff
Çooookkkk
Kuzum yaptığın iki testte lanet olası testler insanları sevindirip mahveden testler güvenme çok kan ver belirtin felan varsaGebeliğe Hazırlık - Lütfen testime bakar mısınız yardımınıza ihtiyacım var acil bir kaybım var öncesinde
Arkadaşlar hepinize merhaba , şuanda elim ayağım titriyor ne yapacağımı bilmiyorum pcos var düzenli adet görmüyorum 3 ayda 1 falan ama dikkat etmeye başladım hayatımı düzenledim spor vs En son 1 ağustosta adet gördüm daha da görmedim yumurtlama vs görmedim ( belirtilerini takip te etmedim )...www.kadinlarkulubu.com
Ben göremedim kuzum birşeyGormek istiyoruz galiba insallah hamileyizdir ben de az once yaptim boyle ciki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?