- 17 Mayıs 2017
- 394
- 178
-
- Konu Sahibi kirmizibasliklihatun
Fibrokist yada fibroadenomları dr görüntülemede biliyor zaten, ama içiniz rahat etsin diye biyopsi yapıyorlar.
Ben ameliyat oldum biraz fazla büyüktü kist, gögüslerim küçük olunca ağrısı fazlaydı sonucum dr da demisti temiz çıktı.
15 yıl olmuştur her daim minik minik kistlerim oldu onlarla yaşıyorum. Ilk duyduğumda ben de sizin gibi çok panik olmuştum ama çok sık karşılaşılan bir durum.
Birçok arkadaşımda kist var kontrolleri ihmal etmeyin zararsız kistciklerimle gayet sağlıklı yaşıyorum yıllardır.
Bildiğim kadarıyla meme kanseri ağrı yapmaz çok ileri safhadayda ağrı yapar deniliyor memenizde kitleden başka kansere dair belirtiler yoksa korkmayın umarım sonucunuz temiz çıkar geçmiş olsun
1,5 cm yari çapı oldukça büyüktü. Gögsüm küçük olunca çok ağrı yaptı. Aslında farketmemis olmama şaşırdı dr. Bu kadar olana kadar nasıl hissetmezsin diye bende çok korktum tabi.
Yenileri nohut kadar her iki gögsümde de var birkac tane.
Kendi kontrollerimi hep yapiyorum artik.
Bendede 12x6 mm var 15 gun sonra gelecek sonuc.sakin ol
kis damarina bastiriyorsa agri yapiyordur. ameliyatla alirlar. gecmis olsun temiz cikicak hepimiz iyi düsünelim iyi olsun
Merhaba sonucunu aldin mi merak ettim?Arkadaşlar nolur birşeyler söyleyin.
İki memede kist çıktı dr patolojite yönlendirdi. İyi huylu ama yine de göster dedi.
İki gün sonraya randevum var ama ben sol kolum ağrısından duramıyorum ağrıdan ziyade yanıyor gibi ve koltuk altımın üst bölgesi sokunca acıyo kolumun bir kaç bölgesinde de elime gelen sertlikler var sırtımda bile yanma var psikolojik diyorlar ama değil bence. Kötüye alamet mi bu korkuyorum ya. Salı gününe kadar nasıl beklicem Allah'ım yardım et