Yine ben :( (memede kist)

kirmizibasliklihatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
394
178
Arkadaşlar nolur birşeyler söyleyin.
İki memede kist çıktı dr patolojite yönlendirdi. İyi huylu ama yine de göster dedi.
İki gün sonraya randevum var ama ben sol kolum ağrısından duramıyorum ağrıdan ziyade yanıyor gibi ve koltuk altımın üst bölgesi sokunca acıyo kolumun bir kaç bölgesinde de elime gelen sertlikler var sırtımda bile yanma var psikolojik diyorlar ama değil bence. Kötüye alamet mi bu korkuyorum ya. Salı gününe kadar nasıl beklicem Allah'ım yardım et

Oncelikle gecmis olsun dr olumsuz bisey soylememis insallah da bisey cikmaz.Ayni sorunu ben 10.yildir yasiyorum kizima hamileyken ogrendim her yil kontrollerimi yaptiriyorum bende cok sayida var.Aslinda bu kistler bayanlarin cogunda varmis ana hepsi agri yapmadigi icin yada kontol edilmefigi iicin farkedilmiyor.Gonlunu ferah tut lutfen

Fibrokist yada fibroadenomları dr görüntülemede biliyor zaten, ama içiniz rahat etsin diye biyopsi yapıyorlar.

Ben ameliyat oldum biraz fazla büyüktü kist, gögüslerim küçük olunca ağrısı fazlaydı sonucum dr da demisti temiz çıktı.

15 yıl olmuştur her daim minik minik kistlerim oldu onlarla yaşıyorum. Ilk duyduğumda ben de sizin gibi çok panik olmuştum ama çok sık karşılaşılan bir durum.
Birçok arkadaşımda kist var kontrolleri ihmal etmeyin zararsız kistciklerimle gayet sağlıklı yaşıyorum yıllardır.

Fibrokist yada fibroadenomları dr görüntülemede biliyor zaten, ama içiniz rahat etsin diye biyopsi yapıyorlar.

Ben ameliyat oldum biraz fazla büyüktü kist, gögüslerim küçük olunca ağrısı fazlaydı sonucum dr da demisti temiz çıktı.

15 yıl olmuştur her daim minik minik kistlerim oldu onlarla yaşıyorum. Ilk duyduğumda ben de sizin gibi çok panik olmuştum ama çok sık karşılaşılan bir durum.
Birçok arkadaşımda kist var kontrolleri ihmal etmeyin zararsız kistciklerimle gayet sağlıklı yaşıyorum yıllardır.

Ne kadardı büyüklüğü acaba?

1,5 cm yari çapı oldukça büyüktü. Gögsüm küçük olunca çok ağrı yaptı. Aslında farketmemis olmama şaşırdı dr. Bu kadar olana kadar nasıl hissetmezsin diye bende çok korktum tabi.
Yenileri nohut kadar her iki gögsümde de var birkac tane.
Kendi kontrollerimi hep yapiyorum artik.

Bildiğim kadarıyla meme kanseri ağrı yapmaz çok ileri safhadayda ağrı yapar deniliyor memenizde kitleden başka kansere dair belirtiler yoksa korkmayın umarım sonucunuz temiz çıkar geçmiş olsun

Bildiğim kadarıyla meme kanseri ağrı yapmaz çok ileri safhadayda ağrı yapar deniliyor memenizde kitleden başka kansere dair belirtiler yoksa korkmayın umarım sonucunuz temiz çıkar geçmiş olsun

Yani belirti olarak meme uçları içeri çöker meme büyür falan yazıyor nette böyle bir şey yok ama sonucumda 3. Aşaması yazıyor yani muhtemelen iyi huylu demek Dr da bunu biyopsi yaparak öğreniriz dedi bilmiyorum çok endişeliyim çevremde hiç meme kanseri olan da yok ama insan endişe ediyor Rabbim tüm hastaların yardımcısı olsun

1,5 cm yari çapı oldukça büyüktü. Gögsüm küçük olunca çok ağrı yaptı. Aslında farketmemis olmama şaşırdı dr. Bu kadar olana kadar nasıl hissetmezsin diye bende çok korktum tabi.
Yenileri nohut kadar her iki gögsümde de var birkac tane.
Kendi kontrollerimi hep yapiyorum artik.

Benim biri 14 mm biri 7mm bende fark eder etmez gittim Dr a ama bilmiyorum inşallah sıkımtı yoktur ya acayip sıkıntı yaptım salı günü tekrar başka yere gitcem

Ilk gün çok üzgündüm ama dr bana yaşın bulunduğu yer ve yapisal olarak bir adenomdan baskası olamaz dedi ve çok rahatladım. Tamamını aldı çok kolay ve hızlı toparlandım.
Sizde aynı sonucu alacaksınız insallah, rabbim şifa versin.

10 yıl önce aldırdım.bana da doktor iyi huylu gibi gözüküyor ama yinede alalım patalojiye gönderelim aklımızda kalmasın demişti .çok şükür temiz cıktı.her sene mutlaka kontrollerini yaptırırım.korkmayin.doktorlar ultrasonda görünce anlıyorlar.meme ağrısı yalnız ben de de var.doktor da çoğu bayan yaşıyor demişti.bir ilaç vermişti.kullandigim zamanlar agrimi azaltiyor

kis damarina bastiriyorsa agri yapiyordur. ameliyatla alirlar. gecmis olsun temiz cikicak hepimiz iyi düsünelim iyi olsun :dua:

Arkadaşlar nolur birşeyler söyleyin.
İki memede kist çıktı dr patolojite yönlendirdi. İyi huylu ama yine de göster dedi.
İki gün sonraya randevum var ama ben sol kolum ağrısından duramıyorum ağrıdan ziyade yanıyor gibi ve koltuk altımın üst bölgesi sokunca acıyo kolumun bir kaç bölgesinde de elime gelen sertlikler var sırtımda bile yanma var psikolojik diyorlar ama değil bence. Kötüye alamet mi bu korkuyorum ya. Salı gününe kadar nasıl beklicem Allah'ım yardım et
Merhaba sonucunu aldin mi merak ettim?

Merhaba, sitede yeniyim ve umarım dogru yere yazıyorum..Lütfen kontrollerinizi ihmal etmeyin ve suphelendıgınız bır sey olursa mutlaka dr danısın.41 yasındayım.Yonetıcıyım bir firmada.Haftanın 2 gunu yuzuyorum ve alkol sıgara kullanmam..Tuzlu yemem, seker yemem, yemek secmem ve saglıklı beslenırım..Aılemde kanser yok.Fakat Kasım ayında elıme gelen kıtle sonucu dr gıttım ve gecen hafta kanser oldugumu ogrendım.Cuma gunu amelıyat oluyorum..Umarım yenebılırım.Lutfen bende olmaz demeyın ve kontrollerınızı ıhmal etmeyın.

X