- 15 Ağustos 2024
- 1.141
- 389
-
- Konu Sahibi umutsuzkedii
Yumurtlama zamanı olur bunlar canım gayet normalTahmini yumurtalama günümden itibaren acayip bir bel ağrısı yaşıyorum kızlar ve afedersiniz memitolarım çok büyüdü ve damarlandı bu neyin nesidir yumurtlama zamanı olue mu bu yada başka bişi mi gebelik mi diye sormuyorum artık çünkü değildir biliyorum bat:27 eylül 29 eylülde doğum günümkeşke olsa ama 10 aydır hiç olmadı
Ve sanırım 10 aydır 2. kez yumurtladım ılık ılık kasıklarım sancıyoYumurtlama zamanı olur bunlar canım gayet normal
Evet benimde öyle oldu normal böyle şeylerVe sanırım 10 aydır 2. kez yumurtladım ılık ılık kasıklarım sancıyo
Teşekkür ederimEvet benimde öyle oldu normal böyle şeyler
Rica ederimTeşekkür ederim
Ve sanırım 10 aydır 2. kez yumurtladım ılık ılık kasıklarım sancıyo
Fsh yüksek10 ayda nasıl 2 kez yumurtladınız ? Doktora gittini z mi pekş
Çok geçmiş olsun elbet vardır çözümü çare aramaya devam edinFsh yüksekkaç kez ovülasyon testi kullandım yumurtlamıyorum 10 ayda böyls kasık sancısıyla test yapmıştım ilk kez onda pik görmüştüm ovülasyon testinde
Allah razı olsun bu ay çok umutluyumÇok geçmiş olsun elbet vardır çözümü çare aramaya devam edin
adetin düzenli mi peki? Fsh değeriniz kaç?Fsh yüksekkaç kez ovülasyon testi kullandım yumurtlamıyorum 10 ayda böyls kasık sancısıyla test yapmıştım ilk kez onda pik görmüştüm ovülasyon testinde
11 küsür. Adetim düzenli sıralamasına giriyor aslında ama bana göre düzensiz önceden hiç şaşmaz 28 günde bir olurdum sonra bu 24 e kadar düştü 30 31e kadar çıktıadetin düzenli mi peki? Fsh değeriniz kaç?
Bide ne zaman kadın doğuma kontrele gitsem bana hep yumurtan çatlamak üzere diyorlar ama en geç 3gün sonra regl oluyorumadetin düzenli mi peki? Fsh değeriniz kaç?
Belkide olabilir valla olmaz diye bişi yok burda neler görüyoruzBat tarihimiz aynı benimde 27 eylül benim de midem de aşırı yanma var istiyoruz çocuk eşim dalga geçiyor benle ama ben hamile olduğumu düşünüyorumsizin de belirtiler erken başlamış olabilir önceki hamileliğimde benim erken başlamıstı belirtiler
Kız eşim yanımdaydı yazamadımBat tarihimiz aynı benimde 27 eylül benim de midem de aşırı yanma var istiyoruz çocuk eşim dalga geçiyor benle ama ben hamile olduğumu düşünüyorumsizin de belirtiler erken başlamış olabilir önceki hamileliğimde benim erken başlamıstı belirtiler