• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yine aynı şey oldu:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
çıldırmak üzereyim ben nabıcam allahım ya.kızlar geçen haftaki mesajımı biliyosunuz eşimin kuzenleri.sağolsunlar yine geldiler ve eşimi sahile götürdüler dün mesaj atmışlar yarın mangal yapalım diye.masrafları onlar karşılıcaklarmış.eşim biz yapar sanada getiririz balıkta tutarız dedi.tama dedim sonra bizde gelsek ne zamandır canım çekiyodu dedim.beyfendi oflayıp puflayıp 2 dakka k. dibinden ayrılsan şaşarım zaten dedi.sonra hiç bişey demedim.tamam dedim sadece.işten geldi.kuzenleride yarım saat sonra bize geldiler.hazırlanmışlar hadi gitmiyomuyuz dediler.eşim mangalı çıkartı oltayı hazırladı bende bebişi giydirdim yağmuru giydirdim.bunlar hazırlandılar aydın yengemde geliyo dimi dedi.evet dedi eşim.faruk beyde aslında onlar sonra gelseler dedi.aydın yok ya ayıp olur olurmu öyle şey dedi.beni resmen ucube olarak görüyorlar.benim hiçbişey hakkım değil.kaç haftadır mahallede kokutuyo komşular ben demiştim bi gün sahile gidelim mangal yapmaya diye.ama beyfendiler kendileri yapıcaklarmış.erkek erkeğe.eşime dedim herşeyi al neden dedi ikinciye gelicem ya seni almaya dedi.faruğun sözünü dinledi beyfendi dedim ben gelmiyorum çünkü.yağmur gitmek istedi hayır dedim gitmiyor.başladı ağlamaya bende gitcem diye.dedim ben gelmiyorum.eşim başladı seninle uğraşılmaz uğursuzsun uğursuz dedi.farukta dinliyo.sonra yenge sen neden gelmiyopsun dedi.ağlamamak için kendimi zır tutuyorum sadece ıı dedim gözyaşlarım birikmişti odaya gittim.onlar gelmeden öncede eşime dedim akşam ki lafını asla unutmuycam bu 2 oldu geçen hafta başına bela olduğumu söyedin akşam k.dibinden ayrılma 2 dakika dedin sen devam et 3. olursa bulamıycaksın bizi dedim.beyfendi o dakka bişey dedi şaka yapıyo sözde.sonra tişörtünü ütüledim.yamurun giyiceklerini hazırladım.herşeyi hazırladım.ama son dakka onların konuşması istenmediğimi gösterdi bana.faruk geçen hafta yağmuru pazar günleri bana verin dedi.kızlara laf atıyoz kızlarda seviyolar yağmuru dedi.beyfendinin maksadı yağmuru götürmek değil yağmuru kullanıp kızlara laf atmak.zor tuttum kendimi azımı açıcaktım ama neyse dedim.bunlar gittiler eşimin umrunda bile değil.balkonda yapsak rahat rahat dedim bebişi bahane gösteriyolar kızımla birlikte oturup ağladık.ben ne yaptım bunlara neden böyle yapıyolar hala sinirden ağlıyorum.nasıl bir bab bir eş bu ya.geçen gün evlilik yıldönümümüzdü kutlamadı bile.:
.....

Son düzenleyen: Moderatör:
.....

ya canim valla cok üzüldüm simdi okuyunca. ya sus sus sus nereye kadar be güzelim ya... su farul olacak yegene bi agzinin payini versene ya bilsin konumunu ve ona göre konussun..

ya çok üzüldüm okurken inan. Kendinin ne konuma düşürüldüğünü açık ve sert sözlerle kesin konuşmalısın eşinle. Taviz vermeden. Dikkate almadığında da dikkate almadığını söyle yüzüne, insan değil ya anlamalı ya!

Ne muamele görüyorsanız aynısını iade edin!..:umursamaz:

yahu senin kocanın göbeği yigeniylemi kesilmiş...kıçının dibinden ayrılmıyo...:olmaz:

Nasıl bir anlayıştır bu? Eşim istediği halde mırın kırın edeceğim beraber gitmemek için, eşim ve çocuklarım evde üzgün kalacak, ben de gidip eğleneceğim :olmaz: Kaç yıllık evlisiniz ve bu tür davranışlar ne zamandır var bilemiyorum ama eşiniz etki altında kaldığı yani yetişkin gibi davranamadığı açık :1no2:

......

canim kocamda olsa çok dip dibe gezmemeye gayret ediyorum:olmaz:
yarin k.validem taziyeye gidecekti sende git dedi
bende arkadaşlarima takilim 3 aylik evliyiz hiç görüşmedi çünkü
ben gitmiyorum bir yere sen nereye gidersen git gez dolaş dedim.
gitsin gezsin dolaşsin belki erkek erkeğe içip eğlenecekler
sende kendine çevre edin tek takil görsün gününüzemuszemus

boşver be tatlım erkek milleti işte kafaları basmas ince şeylere:kızgın:
herkesin ayrı bisorunu oluyo eşiyle,nasıl muamele görüyosan öle davran,sen üzülme ki çocuklarda üzülmesin.
sevgiler ..

çok üzüldüm inşallah düzelir ve değerini anlar eşin..ama ağlama sakın dik dur ne olursa olsun ezik olan sen olma:kahve:

.....

.......

..........

...............

................

Sen önce çocukların için güçlü olmalısın canım. Allah sabır versin insanın arkasında ailesi olmayınca daha çok eziliyor değil mi? Eşini de Allah ıslah etsin. o eşin olarak sana sahip çıkmayınca kuzeni hiç çıkmaz. Hiç birine taviz verme kararlı davran inan daha az üzülürsün
Allah yardımcın olsun.

Back