ellmacım evet o akşam passoflora aldığım gece aldıktan yarım saat sonra esnemeye başladım..acayip uykum geldi ama yattıktan sonra yine uykum kaçar gibi oldu ama bu sefer çabuk dalmışım..fakat gece uyanmalarım oldu yine..sanırım dozunu az aldım...bugün doktora gidicem sanırım..ama devlet hastanesine mi özele mi gitsem karar vermedim..devlete gitmem için şimdi evden çıkmam gerekirdi ama ben halen pıjamalarımla oturuyorumParlaa'cım. Henüz yaaa olmuyoo olmuyoooooo diye bi mesaj yazmadığına göre buraya, mışıl mışıl uyuyorsun herhalde. kaydirigubbakcemile3 Şaka şaka, dilerim gerçekten uyuyorsundur. Doktor kararından da sakın vazgeçme nolur. Çok faydasını göreceksin, görmezsen eğer gelip buraya bana istediğini söyleme hakkı veriyorum sana. :tomato: Söz kız hiç sesimi çıkarmicam o zaman. a.s
ellmacım evet o akşam passoflora aldığım gece aldıktan yarım saat sonra esnemeye başladım..acayip uykum geldi ama yattıktan sonra yine uykum kaçar gibi oldu ama bu sefer çabuk dalmışım..fakat gece uyanmalarım oldu yine..sanırım dozunu az aldım...bugün doktora gidicem sanırım..ama devlet hastanesine mi özele mi gitsem karar vermedim..devlete gitmem için şimdi evden çıkmam gerekirdi ama ben halen pıjamalarımla oturuyorumbaşlangıç olarak özele mi gitsem diyorum..sardunya da kapsama alanı olmuş ya hay allah :çok üzgünüm:
sardunyacım evet yokluğunu farkettim kapsama alanı dışındaydın..ben dün kocaelideki bütün özel hastaneleri aradım daha doğrusu bana yakın olanları ama hiç birinde de psikiyatri bölümü yoktu..çok şaşırdım bu duruma ya..ben ilk olarak özele gitmeyi düşündüm ama daha sonraları sanırım herdefASINDA özele gidemeem..kocaelide en iyi psikiuyatristleri araştırdım kendine ait özel biroları olanları bir tane buldum yorumlar filan da çok iyi doktor hakkında fakat oldukça pahalı olabilir diye gidemiyorum..gitmeden arayıp fiyat öğrenmem gerek..bu gidişle devlet hastanesine gidicem sanırım..ya orada doktorlar fazla ilgilenmiyor çok yoğun hasta olduğundan o yüzden devlet hastanlerini sevmiyorum..başından savıcak gibime geliyor beni..birde sabah 7 de filan evden çıkmam gerekiyor...bugünde gidemedim bakalım cuma günü kardeşimle gidicem sanırım...bu arada sardunya çok kötü bşy oldu..annem o ilacı kullandığımı anladı...tabletlerin eksildiğini görmüş..anlamadan dinlemeden attı ilacımı..dün kullananmadım ilaç..şuan iyiyim aslında ama korkuyorum..en kısa zamanda ya aynı ilacı almalıyım yadadoktora gidip yazdırmalıyım..passofloria içiyorum bende ...kullanmıyorum filan dedim ama yok anlatamadım..çok karşı bu ilaçlara başından beride karşıydı zaten..ne yapcağımı şaşırdım kaldım..yanlız şunu söylmliyim arada ağlıuorum yine evet ve bulantılarım da halen sürüyor ama iştahım var bulantıma rağmn yemek yiyebiliyorum garip birşey anlayacağın..ilacın yanında bu günlerde bende çok çaba gösterdim..takmamaya çalıştım bazı şeyleri.içimden amann boşver dedim ilacın etkisinden mi yoksa böyle yaptığım için mi bilmiyorum ama çok daha iyi hissettim kendimi..yavaş yavaş daolsa umursamamayı öğreniyorum sanırım sardunyacım..ve şunu farkettim takmayınca herşey daha çöok yoluna giriyor..sıkmıyorum artıkmkendimi kasmıyorumolaylar karşısında serbest bırakıyorum..tam olarak iyi olduğum söylenmez tabni ama gelişme var hissediyorum..canım peki ben şimdi ne yamalıyım..o ilacı nasıl temin edicem...sanırım en kısa zamanda doktora gitmek en mantıklısı..
ah sardunyacım bunları duymakçok güzel..ama insan içinde bulununca inan bana kendini enzor vaka gibi görüyo..hatta kafayı sıyırdığını bile düşünüyo..bu aralar biraz iyim ama bu durum gelip geçici gibi geliyo bana..ama senaryolarım tam olarak bitmniş değil..halen yazıyorum yani :)) ilaç etkisini bukadar çabuk gösterirmi bilmiyorum ama ben de çok çabaladım inan ilk defa belkide bukadar çabaladım..bazı şeyleri halen takıyorum ama eskisi kadar üzülmüyorum..fakat her an kötü bşy olucak daçok üzülücem ağlıcam korkusuda sürekli içimde..demek ilacı doktoa yazdırmadan alabiliyoruz..buna çok sevindim..onu da yakalarsaannm bu sefer beni öldürür heralde :))) ilacı şimdi kesmekten de korkuyorum aslında .. n kısa zamandatemin etmeliyim yada doktora gitmeliyim...sardunyacım peki bi sorum olucak sen halen kullanıyormusun bu ilacı?
canım annem de sorunumu az çok farkına vardı son zamanlardaki bendekiaşırı değişiklik nedeniyle..hatta bi doktora filan git yada kendine gel artık filan dedi..ama ilaç kullanmama karşı..ben ondan gizli kullanırım ilacı sorun değil..canım yakınlarımı kaybettim tabi ama şuan ki ruh halimin sebebi onları kaybetmem değil biliyorum..ailevi sorunlarım yok ama sadece babam çok asabi bir insan ve zaman zaman bu sinirliliği yüzünden onunla bazı sorunlar yaşadık..zaman zaman çok gerildiğim oldu sırf onun yüzünden.ama asıl sorun erkek arkadaşaım hayatıma girdikten sonra başladı..hayatıma girdikten 3 sene sonra filan..ve en çok etkisinide son bir yıldır gösterdi..ilk başlarda sadece ona sinirlenirken ve sadece onunla ilgili kaygılar dıyarken bu bende takıntı haline geldi ve artık her konuda ve herkese karşı asabi davrandığımı farkettim..gelecek hakkında endişelerim korkularım kaygılarım başladı saçma sapan düşünceler oluştu..keşke onu bukadar takmasaydım ve bunların olmsaına izin vermeseydim..bir şeye bukadar odaklanırsan birşeyi dnyanın mekezi haline getirirsen eğer olacağı budur tabi...belkide onu bukadar takmasam herşey yoluna giricek tamaamen iyileşicem..ama sinirlerim iyice yıpranmış olduğunun bilincindeyim..sardunya napayım peki ben şimdi ya aklım çok karışık inan..
sardunyacım gireemedim kaç gündür cevap yazamadım..3 gündür neredeyse içmiyorum ilacı....çok fazla yan etki yapmadı henüz fakat bu aralar kuruntulu hallerim çoğaldı..ya beni en çok rahatsız eden de bu..pazartesi kesin gidicem sardunyacım haber vericem sana..bebeğim o zaman bu ilacı sana uzman doktor yazmış olduğu için rahatlıkla söylüyorum, çık eczaneden al bir kutu hiç ara vermeden devam et.
çünkü senin durumun tek başına altından kalkamadığın için gittikçe kötüye gitmiş...
eğer tedavi olmazsan daha da ilerlerse geriye dönüşün zor hatta daha da ilerlerse imkansızlaşabilir yani kronikleşmesine izin vermeden derhal tedavine devam et derim.
parlaacım dediğim gibi ilaca devam et madem öyleyse ve ilk ama ilk fırsatta da psikiyatriste git....psikiyatriste git diyorum çünkü ek ilaçlar var verilebilecek ( ben asla katiyyen ilaç ismi vermem, passiflorayı da tamamen bitkisel olduğu için söyledim ) onlarla tedavini güçlendirir tatlım
şimdi tam olarak kaç gündür içiyorsun ve annen ilacı atalı yani sen ilacı almayalı kaç gün oldu parlaacım?
ya bu kız beni deli edicek ya..o mail atıp puanını sorduğu kız vardı ya , ya resmen sinirden titriyorum şuan..kaç gündür erkek arkadaşımın msnine giriyorum..tabi o kız hep orda....nezaman ben erkek arkadaşımın msnini açsam ilk önce kendisini çevirim dışı yapıyo sonra ilgi çekici bi yazıyla geri dönüyo..geöen gün dayanamadı ve laf attı..bende kız arkadaşıyım dedim..memnun oldum filan dedi bende gülücük işareti filan koydum takmıyormuş gibi..şimdi yine msni açtım oradaydı..biraz durdu sonra baktım yeniden orurum açtı diyo yarın sınavları var sınavla ilgili bşy yazmış..şimdidie laf attı tabi ben olduğumu bilmiyo..o laf attığında bende meşkul işareti koydum ve cvp yazmadım halen bekliy şuan msnde..şeytan diyo döktür lafları kıza..zor tutuyorum kendimi ya..bu pazar okuluna gidip baskın yapıcam başka çaresi yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?