ya kızın bana bağırın hatta kızızn ki kendime geleyim..ben mi büyütüyorum gerçekten ama birden görünce çok kötü oldum..o an ki psikolojimle bir sürü senaryolar yazdım ..aradım az önce yine bağırdı bana yine uyuyor uyandırdığım için kızıyor..onca arkadaşı varken niye birtek onu merak etmiş peki?
yalnız YİNE ağlıyorum yazmışın demekki daha öncelerde de ağlattı ki yine ağlıyorum diyosun yoksa zaten bu olaya da aman yaa neyse ney deyip geçerdin
ama gerçekten de mail çok masum pek bi kötülük yok ima da yok gerçi seni annıyorum olay ne öğrenip bi tartıp ondan sonra uyumak istiyosun ve konuşup olayı anlamadığın içinde için içini yiyiyo aklına bi sürü şey geliyo bu akşamlık unut yarın sor bütün sorularını hiç içinde bişey kalmıcak şekilde
hepiniz sağolun kızlar..erkek arkadaşımın maişlerine güvensizlikten bakmıyorum ona çok güzel mailler geliyor slaytlar filan onları kendime gönderiyorum arada bakıp ta bu sefer de tesadüf o kızdan gelen maili gördüm..evet beni asıl üzen gizli göndermesi..neden sildi ozmaan o maili ..saklamamalıydı..madem kötü bşy yok bunda neden sakladı ya..
ben eşimden birşey saklamam ama erkek olsam senin gibi bir sınav sonucun neydi msjından gece gece yaygara çıakran bir kızla birlikte olsam ben de saklardım, kızma canım valla şakaydı ...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bayram bayram kavga çıkarma yahu.....konuşursun......hatta çay içtiniz mi falan diye de sor, seni aramamasının nedeni o gün kızla gününü gün etmesi değildir, sen o gün küs olduğunuzu yazmadın mı? belki senin aramanı bekledi, sınavın nasıl geçti falan demeni bekledi..iyi ki erkek değilim yahu...biz kızlar, çok mu şüpheciyiz...ama böyle olalım ki tongaya gelmeyelim ama her şüphemizde de kavga etmeyelim, derin derin araştırmaya girelim..şimdi sen mailine baktığını söylediysen o da şifresini değiştirmeyecek mi? azcık sabır be evladım
çok sağol cnm..ya inanın rahatladım buraya yazınca..birilerine anlatmasam kafayı yerdim..keşke bukadar kıskandığımı belli etmeseydim..ah keşke sabahı bekleseydim..ama oldu artık olan..şoka girdim adeta..musluk açar gibi gözyaşlarım başladı akmaya..tabi o sinirle gözüm birşey görmedi sarıldım hemen telefona..şuan o kız msnde..ben çevirim dışıyım ve erkek arkadaşımın msni açık şuan..o kıza bir kaç bşy yazmak isterdim ama zor tutuyorum kendimi
düşündüm ama ne yazsam aklıma gelmedi..benim istediğim o gün neler yaptıklarını öğrenmek..ama haklısın basitlik bu..şimdi gidip uyumak istiyorum ve birdaha da uyanmayım 2-3 gün filan hep uyuyum istiyorum ya of..keşke bakmasaydım o maillere keşke..hepinize çook ama çok teşekkürler ya gerçekten biraz olsun sakinleştim.sakın yapma öyle bişey..basit duruma düşürme kendini..sakin ol canım yaaaa..git bi film izle,bişeyler yap allaseenn.karıştırıcan iyice ortalığı yoksakaydirigubbakcemile5
çok sağol cnm..ya inanın rahatladım buraya yazınca..birilerine anlatmasam kafayı yerdim..keşke bukadar kıskandığımı belli etmeseydim..ah keşke sabahı bekleseydim..ama oldu artık olan..şoka girdim adeta..musluk açar gibi gözyaşlarım başladı akmaya..tabi o sinirle gözüm birşey görmedi sarıldım hemen telefona..şuan o kız msnde..ben çevirim dışıyım ve erkek arkadaşımın msni açık şuan..o kıza bir kaç bşy yazmak isterdim ama zor tutuyorum kendimi
önclikle hepinize günaydın..akşam ağlaya ağlaya uyumuşum..şimdi kalktım ve hemen siteye girdim..şimdi biran önce onun uyanmasını bekliyorum..gece ara ara uyandım hep aklıma geldi bu mail olayı çok derinden yaralandım gerçekten..bazen yazdıklarınız aklıma geliyo evet takmayım diyorum ama yine ağlamaya başlıyorum..şuan daha sakinim..daha mantıklı düşünebiliyorum en azından..kalktığında yine kavga edicez biliyorum bu konu açıldığında..açmamaya çalışıcak kapat konuyu dicek haklı ya kendisi çünkü..sardunyacım ben bu kıskançlığımdan ne gözyaşları döktüm ne çok ağladım bir bilsen..atık yeter diyorum yeter..eskiden opda çok kıskançtı ben okuldayken mesela ozamanlarda ben pek üstüne düşmezdim ama ne olduysa tersine döndü..4 senedir ben böyleyim..yaptıkça elinden kaçırırsın demiş bazıları..çok doğru söylüyosunuz..zaten bendne soğuduğunu kaçtığını bile hissediyorum bazen..bu mailde tuzu biberi oldu işte..bakalım bi kalksında neler olucak..tatlım kıskançlık 2 ucu keskin kılıç gibidirkötükedihüso
tek taraflı kıskançlılar da hep sen zararlı çıkarsın:1no2:
eğer kıskançlığını yenemiyorsan acizene tavsiyem, kendine senin gibi kıskanç bir sevgili bul ve karşılıklı fedakarlıklarda tavizlerde bulunarak mesut mutlu yaşayın...kıskanç olmayan birisinin kıskanç birisini anlaması ve tahammül etmesi imkansızdırkaydirigubbakcemile
imkansızı zorlamaya kalkarsan daha çoooook ağlarsın benden sana abla tavsiyesi:teselli:
a.s.
önclikle hepinize günaydın..akşam ağlaya ağlaya uyumuşum..şimdi kalktım ve hemen siteye girdim..şimdi biran önce onun uyanmasını bekliyorum..gece ara ara uyandım hep aklıma geldi bu mail olayı çok derinden yaralandım gerçekten..bazen yazdıklarınız aklıma geliyo evet takmayım diyorum ama yine ağlamaya başlıyorum..şuan daha sakinim..daha mantıklı düşünebiliyorum en azından..kalktığında yine kavga edicez biliyorum bu konu açıldığında..açmamaya çalışıcak kapat konuyu dicek haklı ya kendisi çünkü..sardunyacım ben bu kıskançlığımdan ne gözyaşları döktüm ne çok ağladım bir bilsen..atık yeter diyorum yeter..eskiden opda çok kıskançtı ben okuldayken mesela ozamanlarda ben pek üstüne düşmezdim ama ne olduysa tersine döndü..4 senedir ben böyleyim..yaptıkça elinden kaçırırsın demiş bazıları..çok doğru söylüyosunuz..zaten bendne soğuduğunu kaçtığını bile hissediyorum bazen..bu mailde tuzu biberi oldu işte..bakalım bi kalksında neler olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?