sen ozguven gostermezsen, erkek arkadasin yapmayacagi varsa bile seni aldatmayi, baskalarina daha samimi davranmayi kendine hak gorur... cunku onun aslinda dusunmeyecegi kizlarin yaninda bile daha gucsuz konumda kalirsin. sende bir sey gormus ki, seni secmis. aranizda nisan gibi bir bag da yok anladigim kadariyla, demek ki seni seviyor ve tercih ediyor ki senin yaninda duruyor. sen gereksiz kiskancliklarla erkek arkadasini denetlemis olmuyorsun ki, hele baskin yaparsan iyice kendini kucultmus olmaz misin? sana bir sir vereyim, erkek arkadasin da, varsa eger ona sulanan kizlar da, sadece seni guclu gorurlerse korkarlar. ne kadar tepki koyarsan durumu o kadar gercek kilmis olursun. her zaman "ben erkek arkadasima guveniyorum, bana yapmaz oyle bir sey" ruh haline sahip olmalisin ki, yarin bir gun basina (olmasin tabi ki) gelecek olursa, sen hakli konumda olasin.
sen boyle yaparsan "cok dirdirini yaptin, oldu iste simdi, niye sasiriyorsun?" demez mi cocuk sana?
demek istedigim, aldatmayi hicbir sey hakli gosteremez, ama insaniz sonucta. oyunu kuralina gore oyna, sen kazancli cikarsin.