Yılmaz Özdil'den kan donduran yorum!

Kimsenin kimseye iyi ki öldü demeye hakkı yok. Bunda hemfikirim.
Bu yaşanan kader değildi ama, bunu da bilmek gerekir.
Olayı basite indirgemeyin!

Kimsenin olayi basite indirgedigi yok, en azindan kendi adima günlerdir olayin cözüme kavusmasi ve birdaha bu tür olaylarin yasanmamasi icin neler yapilmali yazip duruyorum..

Bakin bu yazida 3 gün öncesine ait..http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719443&page=40

Ben olayi birseylere arac olarak kullanan yada bazi noktalari karalamak icin kullananlara karsiyim..
Benim istedigim yapici elestiri ile sorunlarin cözülmesi ve birdaha yasanmamasi..

Son düzenleme:

Ben konuşmayı dinledim.
Yanlış konuştu, konuya bayağı bir ironiyle girdi evet, ama sonrasında ölen işçilerin mitinglere götürülmesi konusu üzerinde çok fazla durdu. Ölenin arkasından bu kadar gereksiz konuşmanın bir lüzumu yok. " müstehak" lafı zaten ister ironi olsun, ister şaka söylenilecek laf değil.Yılmaz Özdil i gerçekleri açıkça, korkmadan dile getirdiği için severim. Ama insani tarafı eleştirdiği insanlardan farklı değilmiş.

Evet elbirliğine ihtiycımız var.Lütfen kedi köpek olalım.

Avrupadaki sel felaketinde yaşanan bir kare .Facebook da haberler.com un paylaştığı bir kare

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…