Yukarıdaki gibi yorumları okudukça ve etrafmdan da duydukça ülkemin geldiği halden Ben utanıyorum BEN ! 24 yaşında üniversiteden yeni mezun olmuş birisi olarak BEN utanıyorum Bizi bu hale getirenler ne yapıyor? Hala pişkin pişkin koltuklarında oturuyorlar ve yönetmeye devam ediyorlar Geleceğim için endişe ediyorum Bu ülkede bu kadar çok hukusuzluk varken Nasıl hukuku savunacağım?
her tarafımız ötv kdv olmuş hangi iyiye digen ekonomiden bahsediyorlar? Bütün ödediğimiz vergiler ayakkabı kutularından çıkıyor Yetmezmiş gibi ses kayıtları çıkıyor Montaj, paralel yapı diye üstü örtülüyor tüm bunların Beni yönetenlerden artık bu dehşet verici olaydan sonra tiksiniyorum resmen Para uğruna yapmadıkları kalmamış daha ne kadar alçalabilirler diye düşündükçe insanı dehşete düşüren başka bir olayla karşılaşıyoruz ertesi gün,,,
hayatımız sınav olmuş, liseye gir sınav,üniversiteye gir 4 ayrı sınav, üniversitede binbir farkı sınav, üniversiteden çık formasyon için dersler ve sınav, atanmak için sınav atanamadın yine sınav Nasıl bir kısır döngüdür ?? Bu kadar sınav varken ortaya eğitimli ahlaklı insnalar çıkması gereken günden güne yozlaşmadığımızı ve insanlığımızı kaybetmediğimizi kim söyleyebilir?
Ben artık bunları düşünmekten eleştirmekten bıktım anlamak istemeyenler kendi havalarında çalmaya devam ediyorlar
Düşündükçe git diyorum yurt dışına orada çalış, insanı şartlarda yaşa, insanı şartlarda çalış ve emeğinin karşılığı al, maaşınla geçinebil, kimse seni giyimini beyenmedim, şununu beyenmedim diye işten çıkaramasın, hayatta nasıl geçinebileceğim, çocuklarımı nasıl bir gelecek bekliyor sorularını at kafandan diyorum Sonra da diyorum ki nasıl bunları düşünebilirsin? Kaçıp gitmekle buradaki tüm temiz insanları bırakmakla onlardan bir eksileceksin ve yalnız bırakacaksın onları, Her tarafında şehit yatan toprağını bırakıp gitmek yapacağın en büyük vurdumduymazlıktır,,, diyorum kendi kendime Ben Atatürk kızıyım çünkü,,, Bu ülkenin vatandaşlarına sırf çeviremem, arkamı dönüp her şey güllük gülistanlıkmış gibi gidemem