Yılmaz Özdil'den kan donduran yorum!

Arkadaş gerekli cevabı vermiş :)
Teşekkürler jassmine :)

LG-P710 Tapatalk

eğer adamın dedigi doruysa başbakan nasıl böle bir şey söler ölümü hak ettiler diye okadar can gitti arkadaki söyelen sözlere bak

evet yaaa.

buralarda şu videolara şu felakete infial olacağına yok y.özdil yok bilmem kim tartışmaları.

hep aynı hikaye. aaaa bak kuş de, her şeyi sakla.

çocuğuz ya hepimiz, yeriz.

ama yemek isteyenlerin mantıksızlık krizleridir bu hükümete bu kaba gücü veren.

ama yolun sonu göründü artık, bakın almanya istemiyor:

http://www.odatv.com/n.php?n=gitmeye-hazirlaniyor-ama-o-ulke-erdogani-istemiyor-1805141200

Şimdi sana nerenle okudun dicem de biri çıkıp yasak dicek diye korkuyorum.... arkadaşım tekrar oku kaç yorum yaptım hangisinde namaz niyaz geciyo banane kim kılmış kilmamamis hoca değilim vaiz değilim günah keciniz hic değilim. ...adam gibi oku bi daha yorum yapmadan önce. .. karıştırdın sanırım zihnin seni yaniltmasin....

ßůšr@

helal olsun almaya ya be biz kendi hakkımızı savunamazken onlar bizi savunmus resmen ama senin dediğin gibi aaa kuş deyip kapatacaklar biz yemesek bile başkaları gene inanacaktır bundan eminim o market olayları falan adam özür dilemiş başbakanın beni koruyormus korumalardan diye adam kendi korumalarına dur dese durmıcaklarmı

canım benim sakin ol konuyu kavgaya döküp ilerletseniz ne gececek elinize ban yicek ceza alacaksınız bir birinizi suclamayın

bunu yiyecek adam sayısı nüfusun yüzde onunu geçmez.

onun da yarısı rantçı, hükümetle nemalanan gazeteci iş adamları vsdir. yarısı da mantıktan yoksun olanlardır.

benim kaç kişi var bildiğim ateş püsküren akpli ve şu ana kadar hep yanındalardı.

yani bu olaydan mağduriyet çıkarma şansları sıfır.

sayının bu olduğunun farkındalar ve hala % 50 arkalarındaymışı dayatmaya çalışıyorlar, bu yüzden durmadan hata üzerine hata yaparak durmadan saçmalıyorlar.

yüzden bu kadar saçmalayan var biri demiş gezi olayı yaklasıyor biri demiş chp liler patlattı yazık günah evet sana katılıyorum bazı konulardada bunca zaman okadar sey yaşandı neler neler çıktı hala oyda yarısını aldılar bu olaylardan sonra düşşe bile genede başa geceklerini düşünüyorum ben halka okadar güvenimi yiterdimki sanırım öle düşünüyorum umutsuzluga düştüm üzüntü içindeyim heleki bu olaylar yüzünden hala diyor lar ya zamanındada bu kadar ölen olmus hala savunuyorlar ama dedikleri tarih hangisi biliyormusun 1900 lü tarihler şimdi nere o tarihler nere kendimce düşünmüyor değilim bu olaylar olmasına ragmen hala savunan varsa ben akp nin bu oylamadada alacagını düşünüyorum düşse bile gene ilke oynacaklar bizim insanlar akıllanmaz

Umutsuzluğa düşme zamanı değildir, dünkü yazımdan alıntı yapma ihtiyacı hissettiim Aynı şeyleri ben de hissediyorum çünkü Oyları da trafolara kediler girdi elektirikler kesildi bahaneleri ile, çöplerden oyların çıkması ile nasıl aldıklarını biliyoruz Maden Ocağındaki kazalarla karşılaştırma yaparken tarihten alıntılar yaptı ve 1860 İngiltere'sinden bahsetti, günümüze geliyorum diyerek de 1909'a adım attı Yani tarihi aldı kendisini haklı çıkarak taraflarını kullandı Halbuki böyle büyük can kaybının gelişmiş ülkelerde 50 seneyi aşkın bir zamandır yaşanmadığından bahsetmedi Hatta 2018'e kadar tüm maden ocaklarını kapatıp yenilenebilir enerji kayanakalrına ağırlık vereceğiz diyen Almanya'yı ağzına kimse almadı,,,

okadar olayların üstünü kapattılarki bununda kapatacaklar zannetiler belkide belkide insanların bu kadar tepkili ülklerin bu kadar sert yanıt vermelerini beklemiyorlar dı Almanya zaten istememiş helal olsun dedim gercekten şimdide bir kaç küşü sorumlu olan insanlar sözde göz altına alınmıs okadar sacma salak konular dönüyorki bu konuda önce yazımda sölediğim gibi sizde belirttiğiniz gibi trafoya kedi girmiş mesela market olayları mesela normalde olsa ortalık yıkılır başka ülkelerde utanıyorum gercekten bu sessizliğimize utanıyorum keşke hakkımızı savunmayı bilen bir millet olabilseydik bakalım bu olaylamar nasıl olcak umarım dediğiniz gibi olur

Eh zaten tüm bu bahaneleri ve olayların üzerini tüm medya ve basın organları ile kapatıyorlar, çoğu yandaş ve istenilen gibi haberler yapıyorlar Ortalık da bu duyduklarından sonra yıkılmıyor çünkü farklı lanse ediliyor herşey İstenilen izlenimi vermek için, kafalardaki soru işaretlerini kaldırıp halkı istedekleri gibi yönlendirmek tüm çabaları Bunda da başarılı oluyorlar Muhalefet olan kısım da sindiriliyor, dayak atılıyor, coplanıyor, gazlanıyor hatta öldürülüyor En hafif muahlif düşünceyi bile kaldıramıyorlar çünkü o düşünce birkaç kişiyi ardında da bin kişiyi bir milyon kişiyi arkasından sürekleyebiir ve kopmalara yol açabilir Medyaya uygulanan sansürler, muhalefete baskı korkunun her hücrelerinde hakim olmasından kaynaklanıyor Aslında ortalık da yıkılıyor ama yine farklı lanse ediliyor,çarpıtılıyor

Hakklarının ne olduğunu bilmeyen bir ülkeyiz, bilmeden hangi hakları savunacağız İşte Soma'ya giden ailelere hukuki yardımda bulunmak isteyen avukatlara yapılanlar, hakların ne olduğunu bilip halkı o yönde bilgilendirmeye gidenlerin başlarına gelenler de ortada,,,

neyi kazandılar? 17 aralıktan bu yana olan biten hiç bir şey kanuni değil artık. önceden bazı şeyler kanuni değildi.

seçimler adil miydi? nerde oy almışlar? kabadayılıkla elektrik keserek vs vs. kaldı ki orda da cemaatten mağduruz diye ağladılar.

şimdi?

bu olay başka şeye benzemez.

göreceğiz hep birlikte.

oylamalar zaten adaletli olsaydı Ankara da döner bıcaklarla oy sandıklarını calmaya kalkışmazlardı inş bu oylamada hak yerini bulur umarım hep beraber görücez evet ozaman belki daha umutlu bakarız

Eh zaten tüm bu bahaneleri ve olayların üzerini tüm medya ve basın organları ile kapatıyorlar,,,

dı... Doğan Grubu geziden sonra çark etti. Feci bir protesto yedi penguen göstererk.

Baktı ceza yedikçe yiyor nasılsa bari azıcık mantıklı ve gerçekçi olayım dedi.

Ama bu olay başka. Mantıklı hiç kimsenin savunacağı bir şey değil. Burdaki bir kaç AKPSPORlunun mantığı gibi işlemiyor Allah'tan çoğu insanın mantığı,

Kör gözüne gözüne bir olay bu!

Yazdığı yazıyı bir kez bile okusanız normal kendi yazdığını yandaş insanların eklemediğini ne söylemek istediğini anlarsınız. Yılmaz Özdil başbakanın bu işin fıtratında ölüm var dediğini ve o sözle size ölmek müstehaktır dediğini savunmuş ben görüşümü belli etmedim Yılmaz Özdilciyim demedim sadece yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim. Daha ayrıntılı açıklama yapmamı isterseniz yazarsınız.

Bu arada halk tv deki konuşması:
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/64425/0/‘bu-iftiraya-acili-soma-bile-inanmaz

[video]http://webtv.hurriyet.com.tr/2/64425/0/%E2%80%98bu-iftiraya-acili-soma-bile-inanmaz[/video]

Sunu da yazmadan gecmeyeyim. Enerji bakaninin basin toplantisi yaparken bunu gundeme getirmesi , Y. Ozdil'in calisma arkadaslarina laf etmesi falan o kadar komik o kadar yersiz ve anlamsizdi ki. Nasil boyle bir insanla calisiyorsnuz derken kendi vatandas tokatlayan Basbakanla nasil calisiyormus sormak istedim.

Cok argo olacak afedersiniz ama yazacagim baska turlu anlatmak zor cunku. Adamin biri haliya buyuk abdestini yapmis digeri de gaz cikarmis. Buyuk abdesti yapan hala benden koku gelmiyor kavgasinda. Yahu tamam adam gaz cikarmis da sen de s..mis daha sonra da sivamissin be kardesim benimki kokmuyor kavgan niye?

Son düzenleme:

Yandaş medyanın uydurmalarıyla karalama politikası işte.

Saka gibi ya..
Eger bunu kabineden biri söylese millet hücuma gecer ama Yilmaz Özdil i nasil savunacaklarini sasirmislar..
Ironi yapmismis..
Yani orada can veren onca kisi icin, ironi baaabinda "müstahak onlara" demek normal öylemi..

Allah insanlara kendilerinin adaleti gibi adaletle muamele etsin..

Ayrica ironi falan yapmamis..
Adam acikca icindekileri söylemis ayrica yilmaz özdil bu konuda tek kisi degil..
Bircok kisi var " AKP ye oy evrmislerdi, orada secim sonucu %43 AKP cikmisti, nasilmissss"konusmalari yapanlar..

Yilmaz Özdil in bir yazisi vardi..

Baykal kasedinden sonra, Baykal istifa edince " Baykal in yerine gecmek icin kim basvuru yaparsa, bu kaset onun isidir, o kisi alcaktir, iki yüzlüdür vs vs " diye saydirmisti, 2 gün sonra kilicdaroglu aday olup CHP nin basin gecince, kilicdaroglu na methiyeler dizmisti..
Yani cok cabuk dönen biridir ve yazdigi yazilar kaale alinmayacak bir kendi capinda gazeteciciktir..

Yanlışı kimsenin savunacak tarafı yok ama nasıl ki o Soma'daki yumruğu Erdoğan değil de başkası atsaydı, sallanırdı ortalık...
Gazetecicik diye adlandırılacak kişiler aslında Fatih Altaylı gibi Başbakanın karşısına geçip başbakan tarafından hazırlanmış soruları ona soran gazetecilik mezunlarıdır.
En azından birileri hür iradesiyle beyan veriyor Türkiye'de. Önüne konan listeyi okuyarak değil.

Evet iste biz farkimizi oradada koyuyoruz..

Dogru neyse onu konusuyoruz, yanlisada yanlis demeyi becerebiliyoruz

Bu yazi 3 gün öncesine ait http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719443&page=55&p=35324302#post35324302

Biz yanlisa yanlis diyebiliyor ve gercekleri konusabiliyoruz..
Basbakan in bu hareketini elestirip, yerden yere vurup, Sarigül ün yumruk atma olayina " ohh iyi yapmis" diyenlere yapin siz o yorumu..

Ayrica ölen insanlara " müstahak" diyebilen ve dönek dönek yazilar yazan insanin iradesi 0 oldugu gibi insanligida 0 dir benim görümde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…