Yılmaz Özdil'den kan donduran yorum!

Size ne insanların namazından niyazından. Herkes kendi ibadetine baksın. Şu din üzerinden insanları yargılamamayı bir öğrenseniz!

Sorarlar adama sende var namaz niyaz da noluyor diye ?
İnsanın iç dünyasını bilmeden,Allah ile kul arasında olan için kalkıp bunlar dizlerinin üstüne zeybek oynarken çöküyor diye işkembeden sallarken ne günaha girdiğini de bilmiyor.
Birazdan başlar demeye bunlaarrrrın alayııı ateistttt;bunlar var ya bunlarr alevi diye.Bekle bak.

Bunu yapanlar 3,-5akp sevicisi değil ki sadece
Olaya yanlı baktığınız bu cümleden belli
Ayrıca siyaset yapan parti parti diye dolaşan da bu eleştirilmesine kızdığınız adam

dur bende seni alıntılayıp cevap vereyim,böyle yapınca tükürdüğünü yalamadığını zannedenler varda

hükümete oy vermiş olmam demek,her yaptığını onayladığım anlamına gelmez bu bir.

insanları körü körüne partizanlık yapmakla suçlayıp, sırf muhalefet destekçisi diye yozdil gibi yazarlara toz kondurmayanlarda ayrı bir komedi bu iki.

buda üç olsun barii

Hayır AKP sırf dini kullandığı için oy alıyor bunu biliyoruz da insanlar işte hiç düşünmüyor bu kadar namazında niyazında, dilinde Allah ama bu kadar yolsuzluk, bu kadar canın sorumluluğu, halkına bu kadar zulüm, üsluptan hiç bahsetmeyeceğim. Eee nerde kaldı bunda Allah korkusu ?

Yine aynı şeyleri yapıyorsunuz hepiniz bir konuyu araştırmadan yorum yapıyorsunuz sizden tek istediğim bir konuyu araştırın ona göre yorum yapın bugün Yılmaz Özdil Halk tv de açıklamasını yaptı izleyenler bilir ve dediği gibi kim hürriyet gazetesinde bir şeyler yazmaya kalkarsa direk yanlış yere çekiliyor. bknz: Bekir Çoşkun. Gündemle ilgili yorum yapmamaya özen gösteriyorum ama konuşmak zorunda kalıyorum...

müstehak lafını açıklarsan sevinirim . zira açıklamasını yapmış o da hürriyet yazarıymış bunu anladım. müstehakı açıkla be adam .
siz ne anladıysanız açıklayın bizde anlayalım. ironi laflarına karnımız tok

Bir atsözümüz der ki:

Körler sağırlar birbirini ağırlar.

Caniiim Kıyamam sen atasozlerini cok mu seviyosun?
Aynı atalarımız bi de şunu demiş "başını acemi berbere teslim eden cebinden pamuk eksik etmesin..." sen berberine bak.!
Ayrıca bu zihniyetle ((neyi savundugnu da anlamış değilim taraf tutulcak değil saygı duyulcak zaman)) atalarımızin adını abdestsiz ağzına alma...

ßůšr@

bu mantığa göre zonguldakta da maden var ve orayı chp alıyor demek ki zorla oy alıyorlar onlardan ve öleceklerini bile bile orda çalıştırıyorlar

Ben maden ocakları denetiminin CHP tarafından yapıldığı yada yapılması gerektiğini bilmiyordum. Oysaki bu devletin görevi değilmiydi? Hani şu AKP' nin iktidar olduğu devlet ?

Ben maden ocakları denetiminin CHP tarafından yapıldığı yada yapılması gerektiğini bilmiyordum. Oysaki bu devletin görevi değilmiydi? Hani şu AKP' nin iktidar olduğu devlet ?

Bu işçilerin AKP tarafından korkutularak zorla oylarının alındığı, öleceklerini bile bile o tehlikeleri yerde çalıştıkları.
bu yoruma göre bende zonguldakta da maden var ve orayı chp alıyor o zaman zorla oylarını alıyolar buna yorum yaptım oku da gel

Hayırdır ya abdestsiz ağız falan?
Bu kimi ilgilendirir ki?
Ayrıca dini yorum yapmak yasak.(abdestsiz ağzımla söyledim)

LG-P710 Tapatalk

yanlıs anlamıssam lütfen düzeltin bu somodaki insanlar bizi tehtit edip zorla oy kullandırdılar demedilermi bunla ilgili bir video izlemiştim çünkü ondan sonra zaten kanımca zorla oy vermeler falan cıktı ama zonguldakta böle insanlar zorla oy verdirdiler demedi somodaki bunu halkın kendisi sölememişmiydi olay akp olayı değil zorla oy verildiyse gercekten bu Türk devleti için inanılmaz kötü birşey oylamaların adadetsizlik içinde gectini belli eder ama yok değilse ozaman bunu iftira eden insanlar sizce kimler

CHP' li, MHP' li veya AKP' li hiç farketmez. O madene giren herkes ölüm korkusuyla girer. Yapılan iş çok çok tehlikeli bir iş. Evet o insanlar ölebileceklerini düşünüpte oraya giriyorlar çünkü orada başka iş sahası yok. Aileleri de onları kaybetme korkusuyla işe gönderiyor. Bir kere bunda hem fikir olalım. Belediyenin hangi partiden olduğu önemli değil. Önemli olan hangi belediyeden olursa olsun ya da hangi partiye oy verirse versin o insanların çalışma koşullarının iyileştirilmesi, tedbirlerin alınması gerekirdi. Bunun sorumluluğuda devletindir belediyelerin değil. Bugün iktidar CHP olsaydı aynı şekilde tüm sorumluluk onun olurdu

Son düzenleme:
Hayırdır ya abdestsiz ağız falan?
Bu kimi ilgilendirir ki?
Ayrıca dini yorum yapmak yasak.(abdestsiz ağzımla söyledim)

LG-P710 Tapatalk

Ayy o da bi deyim yaa kim neyi anliyo burda yaa atasözüyle cevap verene deyimle cevap verdim...dini yorum yapmıyorum hatta taraf tutmanizi dinci devlet dinsiz muhalefet yorumlarinizi kınıyorum... pardon sen konunun neresinde kaldin? Ki bana atasözüyle yorum yapan atsözü yazmış bi de cevap ver hadi....

ßůšr@

Krizcim burda anlayış biraz farklı ya kimseye ne düşündüğünü anlatamiyosun... biraz önce ben de dinci olmakla suclandim da...

ßůšr@

Dini yorum yapmıyorum diyorsun da yukarıda yazdıkların dinle alakalı değillerse, sen neyden bahsediyorsun?

Namaz kılmazlar, abdestsiz ağzınla konuşma diyen bendim sanırım

Kimse de dinci devlet falan demedi, kendi analdığın gibi konuşulanları yorumlama,,,

demek ki neymiş?
herkesin internette olması internet kullanmayı bildiği anlamına gelmiyormuş.

kızlar kızgınlıgınızı birbirinize yansıtmayalım lütfen kimse kimseyle tartışma olmasın lütfen sakinleşelim

Son düzenleme:

boş konuşmayalım izleyelim neler olmuş öğrenelim:

https://www.facebook.com/photo.php?v=291741714318395&set=vb.259365930889307&type=2&theater

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…