Yılmaz Özdil'den kan donduran yorum!

Her zaman söyluyorum Yılmaz a tepki verildi diye diğerlerine verilmiyor anlamına mı geliyor
Buna da diğerlerine de kan donuyor
Asıl bu neyin hesabı böyle?
Şimdi bir adamın söylediği bir laf, diyerek basite indirgiyorsunuz

yanlız bunlar sadece zeybek oynarken diz çöker namaz niyaz yok bunlar da onuda ekleyelim

kendi seçimden sonra iyi tırıs gittiydi çabuk unuttu. neyse cumhurbaşkanlığı seçiminde tamamen gider inşallah .

ironi yapmışmış !!!
hayır neyin ironisi ben anlamıyorum , hele o kadar can üzerinden ne ironisi yapıyorsun ! bu ne demek ya kaç kişi öldü Türkiye yasta sen kalk laf et o da ironi olsun !! kabul edilir gibi değil, zaten hassasız şu günlerde kalkıp da onun cümlelerini çözecek değiliz ... inşallah inşallah

yanlız bunlar sadece zeybek oynarken diz çöker namaz niyaz yok bunlar da onuda ekleyelim

İnsanların hangi dine inanıp ibadelerini yapıp yapmamaları yapıyorlarsa nasıl yaptıkları kimsenin tartışabileceği ve üzerinde söz söyleyebileceği birkonu değildir ! Özel hayattır bu Allah ile kişi arasındadır ! Bunu da eleştirmek kimsenin harcı değildir,,,

insanların dini yada dine bakış açısı onların kişiliksiz yada ahlaksız olduğunun göstergesi değildir. özdilin yaptığını bende tasvip etmiyorum. ama dini karıştırmayın bu olaya.

Son düzenleme:
Burda hala cumhurbaşkanlığı seçiminden bahsedip Özdil'i vurmaya çalışanlar vicdansızdır net.
Ya o kadar kişinin ölümüne göz yumulmuş hala cumhurbaşkanlığı diyor pes!
Ben mi göz yumdum devlet mi?
Vicdansızsınız,o işçilerin hiç biri umrunuzda değil.

LG-P710 Tapatalk

sadece zeybek oynarken diz çökeriz deyince aklıma o geldi hiç Allaha dua ederken diz çökmüyormu acaba insanın aklına takılıyor...bütün açıklamaları ofsayt bu herifin
arkadaşım özelini bilemezsinki. belki inançsızdır yada başka dine mensuptur.

kanadada herhangi birine kalkıp dinin ne diye sormak şaşkınlık yaratırmış. ve çok ayıplanırmış. özel hayatına saygısızlıkmış ve saldırı olarak görülürmüş bu.
kanadada yaşayan bir üniversiteden arkadaşım demişti bunu. keşke öyle olabilsek. ama çok var daha.

Son düzenleme:

bu bakış açısı insanı rahat uyutur. biliyorum. ama gerçekleri değiştirmez.

yangın esnaısında, çocuğun kurduğu bir cümleyi düzeltmeye çalışan anne gördünüz mü?

yok ona da denecekmiş ona da denecekmiş.

neye ne kadar ne dendiği ortada.

başlıklara bakın.

felaketin 17 gün önceden geldiğini haber veren başlıkta hiç görüş beyan etmeyenler gelecek buraya görüş beyan edecek ve o da konuşulur bu da diyeceksiniz.

neyse ya zaten neyi ne zaman konuşacağını bilseydi millet soma olayı olur muydu?

madene duvar örüyorlar şu anda ve basına da herkese de yasak. orda ne dönüyor diye soranlara her gazetede cevap yetiştirenler var: oksijen girişi engellenecekmiş.

bilimsel seviye bu olunca, bu ülkenin başına daha çooooooook felaket gelir.

Zibilyon tane konu açılırken bişey yok yorumlar gırla,konu Yozdilin terbiyesizliği ise "tek derdimiz bumu"

İnsanlar destan yazıyorda "söylememeliydi,olmamış" diyemiyor yav.

Karbonmonoksitle ölümü anlatırken yanlış bi kelime kullanıp,sonra özür dileyen Orhan Kural'a kıyameti koparanlar,burda bile isteye "ölenlere müstehaktır" diyen adamı kolluyor inanılır gibi değil.Neymiş üslubu böyleymiş,haa oldu o zaman.

haaaa, demek olaya böyle bakmak lazım.

namazda niyazda olanları gördük soma'da, insanları böcek yerine koydular, desem neasıl açıklarsınız?

maden sahibinden bakanına başbakanına kadar hepsi cuma namazı şovlarında.

muhtemel ölenler de namazında niyazındaydı.

aynı kefeye mi konur bu insanlar, nasıl bozuk bir yaklaşım sizinkisi?

ayrıca yönetime sesleniyorum:

hiç bir hakaret içermeyen mesajlarımdan dolayı ben ceza alıyorum mesela, ama şu ayrımcı, süzme din sömürüsü olan mesaj nedir?

üyenin kişisel fikri mi?

Tayyip Erdoğan'ı savunanlarla aynı işte size yabancı gelmemeliydi halbuki.

Yılmaz Özdil'e gelince bu konu ironi kaldıramaz bir konuydu,sözlerine dikkat etmeden konuşmamalıydı.Yaptığını ne bir acılı aile kabul eder ne insanlık.

Ülkenin başındaki ne ki köşe yazarı ne olsun?

LG-P710 Tapatalk

bende diyorum ki bu gibilerin açıklamaları yüzünden çogu insan onlara muhtaç oluyor.... birilerinin ekmegine yağ süren açıklamalar bunlar hep ondan kaybediyoruz... türk halkını hala tanıyamadılar bu gibi açıklamalar birilerinin ekmeğine yağ sürüyo işte

ayrıca yönetime sesleniyorum:

hiç bir hakaret içermeyen mesajlarımdan dolayı ben ceza alıyorum mesela, ama şu ayrımcı, süzme din sömürüsü olan mesaj nedir?

üyenin kişisel fikri mi?

yönetim bana da ceza verin arkadaş rahatlasın

Yağ sürmesi bal sürmesi kalmış arkadaşım, bu kadar işçinin öldüğü akla ziyan felaket için, bu hükümetten hesap sormak yerine alakasız siyasi polemik yapan herkes katliama ortaktır.

katliama bak yazılanlara bak, hala chp hala y.özdil hala bilmem ne!

üç beş akpsevicisini anlamak zorunda değil aklım.

soma'ya giriş yasak soma'ya!

sadece zeybek oynarken diz çökeriz deyince aklıma o geldi hiç Allaha dua ederken diz çökmüyormu acaba insanın aklına takılıyor...bütün açıklamaları ofsayt bu herifin

Allaha inanmak zorunda mi ? Musluman olmak mi zorunda?
Basabakan da Allahi agzindan dusurmuyor ama taziyeye gidip insanlari tokatliyor,tehdit ediyor,gaz sIktiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…