- 5 Aralık 2017
- 1.448
- 1.053
-
- Konu Sahibi Mucizemm222
- #7.081
Çok teşekkür ediyorum tatlım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bize de nasip etsin inşallahCanım 7.yumurtlama olmus 8 de çatlama eğer yine koyulaşma olursa adetne yakın gebeliktr çünkü bende bu şekilde ogrendm hamile oldugumu
Rica ederim canım ama benim kimyasal gebelik oldu şuan hamile degilm Rabbim bütün isteyenlerede bizede nasip etsin inşallahÇok teşekkür ediyorum tatlım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bize de nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah Allahım sana da bana da isteyen herkese de tez zaman da nasip etsinRica ederim canım ama benim kimyasal gebelik oldu şuan hamile degilm Rabbim bütün isteyenlerede bizede nasip etsin inşallah
Amin canım inşallahAmin canım inşallah Allahım sana da bana da isteyen herkese de tez zaman da nasip etsin
Canım Fsh nasıl düşürdün acabaBı ara FSH yüksekti benim çok şükür iyi şuan her şey eşimde de sperm ileri hareket hızı düşük en son 6 ay oluyo takviye kullanıyor e vitamini ve çinko keçi boynuzu özü kuru yemiş öğüttp karışım yaptırıp yediriyorumRabbime kalmış o ol derse olacak inanıyorum olacak bu ay ya da diğer ay hissediyorum çok hemde
Merhaba canım bildirim gelince okudum ve yazmak istedim. Bende tam 6 sene bekledim tedaviler ilaçlar bir türlü olmadı. sağlık açısından bir problem de yoktu. Kaç doktora gittim hatırlamıyorum bile. Sonunda bu yaz tüp bebek tedavisi için bir doktora gittim uzun zamandır sosyal medyadan takip ettiğim bir doktor. İlk muayenede bana pco olduğumu söyledi nasıl sevindim anlatamam. Artık bir sebep vardı. Sonuç olarak 3 aylık bir tedavi sonrası ilk transfer tuttu. Rabbime şükürler olsun. Hiç vazgeçmedim sende hiç vazgeçme. Her duamda isteyen olmayan herkese dua ediyorum. Rabbim daha fazla bekletmeden Nasib etsin inşallah.Hemde Hiç Yılmadan, her ay kendimi bu ay olmuştur.... diye diye, kandıra kandıra tam 3 yıl olmuşHiç bir sorunumuz yok herşey çok yerinde ama Allah ne zaman nasip edecek bilmiyorum. Bu yol çok zorlu bir süreç, psikolojimize zarar vermeden bu yolda ilerlememiz gerektiğini biliyoruz ama zaman zaman "acaba hiç mi anne olamayacağım " diye sorgulamaktan kendimi alıkoyamıyorum.
Allahım evlat sahibi olmak isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip eyle
Hayır suyu içtim ve hapı vardı onu da içmiştim fakat ikiside bende ciddi yan etki yaptı.kas kirpik saç fena döktü hele kirpiklerim hiç kalmadı. Allah'tan yeniden ciktilarCanım Fsh nasıl düşürdün acaba
Hayıt suyunu aktardan hazır mı aldın birde kullandığın hapı söyleyebilir misinHayır suyu içtim ve hapı vardı onu da içmiştim fakat ikiside bende ciddi yan etki yaptı.kas kirpik saç fena döktü hele kirpiklerim hiç kalmadı. Allah'tan yeniden ciktilar
iyi akşamlar.Herkese iyi akşamlar
anlayamadım .Oaktree yokmu ortada
Bı arladasim vardı bayadir buraya baiyroum da burdamindiye soruyordumanlayamadım .
ben bilmiyorum kendisini :)Bı arladasim vardı bayadir bur.aya baiyroum da burdamindiye soruyordum
Siz yaşadınız mı yumurtlama lekelenmesi?O lekelenme yumurtlama lekelenmesidir kaliteli yumurta lekelenme yapar zaten o kür kaliteli yumurta geliştiriyor
Bir iki kere yaşadım evetSiz yaşadınız mı yumurtlama lekelenmesi?
Benzer bi durum yaşadımda fikrini soracaktım.
Benim adetim bir haftaya yakın gecikti oldum bitti.Bir iki kere yaşadım evet
Hamile kaldınız mı bunlarlaYumurta kalitesi için
Red krill oil omega 3 sabah tok
Solgar Coenzyme Q10 200 mg
Solgar L-Arginine tb. 1000mg
Solgar Selenium 100 mg
Bunları kullanıyorum tavsiye ederim doktorunuzada danışın