Kısaca anlatayım inşallah kısa olur
Canım ben 3 yıldır istiyorum.ilk bir yıl olmadı çok fazla dikkat etmedik ovülasyon tarihlerine falan zaten eşimin devamlı nöbeti dluyordu.doktorda test yaptırdık herşeyiniz normal dediler biz de zamana bıraktık bu süre zarfında ne klomen tedavisi gördüm ne bir ilaç verildi.1yılın sonunda kimyasal gebelik yaşadım.sonra doktor rahim filmi çekelim dedi onu da çektirdik birşey çıkmadı sonra yine kimyasal oldu.rahim filminden 5 ay sonra dış gebelik yaşadım az daha tüpüm patlayacaktı kemoterapi iğneleri yapılıp gebeliğim sonlandırıldı allah kimsenin başına vermesin o iğneleri hayatım boyunca unutmayacağım 3 kişi beni tutup öyle yapabildi o kadar acılıydı.Sonra ablamında doktoru olan bir prof perinatoloğa gittim o eşimden kruger testine göre yapılmış sperm testi istedi o testte gördük ki eşimin hızı düşük morfolojisi %1di.doktorumuz aşılama zaman kaybı bir an önce tüp yaptırın bu durumda çocuk olmaz diyemem ama zaman alır uğraştırır dedi.zaten dış gebelik sonrası 6 ay beklemek gerekiyor diye bu dönemde shora başladık eşim 13 yaşından beri sigara içiyormuş onu bıraktı geçen sene martta
tüp bebek yaptırdık olmadık bu dönemde bir sürü takviye kullandık akdeniz usulü beslendik.sporu hiç bırakmadık mayısta tekrar denedik tüp bebek yine yumurtalar bir türlü 5.güne gitmedi yine transfer olamadım doktor istanbula git bülent tıraşta dene dedi.akupunktur hacamat falan önerdi.ben hala takviye kullanmaya devam ettim bi baktım temmuzda hamileyim.ancak bende pıhtılaşma var iğneler yetersiz kaldığı için o bebeğimi de 8.haftasında kaybettim.ağustosta kürtaj oldum ekimde tekrar hamileydim ve bir kerelik ilişkiyle hamile kalmıştım öyle ki o zaman bile spora gidiyordum zumba yapıyordum ağırlık falan kaldırıyordum günüm geçmişti ama hiç gebeliğe yormamıştım kürtaj düzenimi bozdu herhalde diyordum.Ama 1000küsür sayısını testte görünce şok oldum.Ama onu da 5 aylıkken sezaryenle doğurmak zorunda kaldım.ayrıntılı ultrasonda beyninde hasar olduğu tespit edildi 3 doktorda asla yaşamaz dedi hhatta kalp atışı yavaşlamıştı beni zehirleyecek diye aldılar.bir sürü test yapıldı genetik hiç birşey çıkmadı yani allahtan gelene yapacak birşey yok.çok acı bir tecrübeydi rabbim kime veriyorsa hayırlısıyla sağlıkla versin.Yani ben tüm gebeliklerimi doğal yolla oldum.