- 15 Nisan 2016
- 152
- 140
- 103
- 34
- Konu Sahibi romantikqueen
-
MERHABA HANIMLAR. BEN 15.09.2014 TARİHİNDEN BERİ AYNI İŞ YERİNDE ASGARİ ÜCRET İLE ÇALIŞMAKTAYIM. O GÜNDEN BUGÜNE KADAR SADECE 23 GÜNLÜK İZİN KULLANMIŞIM. YANLIŞ HESAP YAPMADI İSEM 107 GÜNLÜK İZİN HAKKIM VAR. MERAK ETTİĞİM KONU İZNE ÇIKARSAM MI YOKSA ÇALIŞIRSAM MI BENİM İÇİN DAHA AVANTAJLI OLUR. İZİN PARASI ALSAM SİGORTA GÜNÜM FELAN NASIL HESAPLANACAK ONU TAM ANLAYAMIYORUM. YMM İLE ANLAŞAMIYORUZ BU KONUDA. BEN İZİNLİ OLSAM MAAŞIM DA TAM YATACAK SİGORTADA TAM GÜNLÜK YATACAK, ÇALIŞSAM TAMAM PARASINI ALACAĞIM AMA SİGORTA GÜNÜM NE OLACAK?
şimdiden teşekkür ediyorum :)
#yıllıkizin #işçi #asgari ücret
ya capslock açık kalmış öyle devam ettim ama küçültüyorum hemen :)Büyük harfle yazdığınız için konuya odaklanamıyorum malesef
Ceza yersiniz silip yeniden yazarsanızya capslock açık kalmış öyle devam ettim ama küçültüyorum hemen :)
yorum olarak yazdım silmedimCeza yersiniz silip yeniden yazarsanız
yıllık izininizde paranız ve sigortanız zaten yatar. bu sizin hakkınız eğerki ücretsiz izin alırsanız sigorta ve para yatmaz yani yani yıllık izninizi kullanmanız daha iyi olurmerhaba hanımlar. ben 15.09.2014 tarihinden beri aynı iş yerinde asgari ücret ile çalışmaktayım. o günden bugüne kadar sadece 23 günlük izin kullanmışım. yanlış hesap yapmadı isem 107 günlük izin hakkım var. merak ettiğim konu izne çıkarsam mı yoksa çalışırsam mı benim için daha avantajlı olur. izin parası alsam sigorta günüm felan nasıl hesaplanacak onu tam anlayamıyorum. ymm ile anlaşamıyoruz bu konuda. ben izinli olsam maaşım da tam yatacak sigortada tam günlük yatacak, çalışsam tamam parasını alacağım ama sigorta günüm ne olacak?
sigortam yanıyor gibi oluyo benim düşünceme gmre izne çıkmazsam parasını alırsam. doğru mu sizce de buyıllık izininizde paranız ve sigortanız zaten yatar. bu sizin hakkınız eğerki ücretsiz izin alırsanız sigorta ve para yatmaz yani yani yıllık izninizi kullanmanız daha iyi olur
merhaba hanımlar. ben 15.09.2014 tarihinden beri aynı iş yerinde asgari ücret ile çalışmaktayım. o günden bugüne kadar sadece 23 günlük izin kullanmışım. yanlış hesap yapmadı isem 107 günlük izin hakkım var. merak ettiğim konu izne çıkarsam mı yoksa çalışırsam mı benim için daha avantajlı olur. izin parası alsam sigorta günüm felan nasıl hesaplanacak onu tam anlayamıyorum. ymm ile anlaşamıyoruz bu konuda. ben izinli olsam maaşım da tam yatacak sigortada tam günlük yatacak, çalışsam tamam parasını alacağım ama sigorta günüm ne olacak?
sigortam yanıyor gibi oluyo benim düşünceme gmre izne çıkmazsam parasını alırsam. doğru mu sizce de bu
Bildigim kadariyla izin gunleri sigortadan dusmuyor. Izin kullanip calisirsaniz da ekstra sigorta gunu sayilmayacak. Izin kullansaniz da kullanmasanizda yilda 360 gun prim sayilacak. Calisirsaniz ekstra para alacaksiniz sadece. Eger paraya ihtiyaciniz varsa calisin. Yoksa izin kullanin. Sigorta priminde bi degisiklik olmazMERHABA HANIMLAR. BEN 15.09.2014 TARİHİNDEN BERİ AYNI İŞ YERİNDE ASGARİ ÜCRET İLE ÇALIŞMAKTAYIM. O GÜNDEN BUGÜNE KADAR SADECE 23 GÜNLÜK İZİN KULLANMIŞIM. YANLIŞ HESAP YAPMADI İSEM 107 GÜNLÜK İZİN HAKKIM VAR. MERAK ETTİĞİM KONU İZNE ÇIKARSAM MI YOKSA ÇALIŞIRSAM MI BENİM İÇİN DAHA AVANTAJLI OLUR. İZİN PARASI ALSAM SİGORTA GÜNÜM FELAN NASIL HESAPLANACAK ONU TAM ANLAYAMIYORUM. YMM İLE ANLAŞAMIYORUZ BU KONUDA. BEN İZİNLİ OLSAM MAAŞIM DA TAM YATACAK SİGORTADA TAM GÜNLÜK YATACAK, ÇALIŞSAM TAMAM PARASINI ALACAĞIM AMA SİGORTA GÜNÜM NE OLACAK?
hem tek çalışıyorum hemde bi napacam çıkınca düşündüm şimdide pişmanım. şimdi çalışmasan izinli olsam sigortamda tam yatacaktı maaşımda tam yatacaktı. ama zaten çalışıorum sigorta otomatik yatıyo.izin günümün sigortası işlenmeyecekNeden o kadar senede sadece 23 gün izin kullandınız ?
ancak iş aksi sona erince izin para döner
Yani siz işten ayrılırken parasını vermek zorundalar
Senelik izin kullanırsanız da maaşınız yatar , SGK nız da ödenir.
sigortanız ve paranız yatıyor yani izin almanızda bir problem olmuyorsigortam yanıyor gibi oluyo benim düşünceme gmre izne çıkmazsam parasını alırsam. doğru mu sizce de bu
ama sigortam full yıl çalışınca 360 gün zaten yatacak. izin parasının içinde sigorta parasıda ekliyorlar mı pekiBildigim kadariyla izin gunleri sigortadan dusmuyor. Izin kullanip calisirsaniz da ekstra sigorta gunu sayilmayacak. Izin kullansaniz da kullanmasanizda yilda 360 gun prim sayilacak. Calisirsaniz ekstra para alacaksiniz sadece. Eger paraya ihtiyaciniz varsa calisin. Yoksa izin kullanin. Sigorta priminde bi degisiklik olmaz
İşleniyor niye işlenmesinhem tek çalışıyorum hemde bi napacam çıkınca düşündüm şimdide pişmanım. şimdi çalışmasan izinli olsam sigortamda tam yatacaktı maaşımda tam yatacaktı. ama zaten çalışıorum sigorta otomatik yatıyo.izin günümün sigortası işlenmeyecek
Yok eklenmiyo diye biliyorum. Yani isveren icin sigorta acisindan degisen bisey yokama sigortam full yıl çalışınca 360 gün zaten yatacak. izin parasının içinde sigorta parasıda ekliyorlar mı peki
Yıllık izin aldığında da tam yatıyor sigorta yasal hak o .MERHABA HANIMLAR. BEN 15.09.2014 TARİHİNDEN BERİ AYNI İŞ YERİNDE ASGARİ ÜCRET İLE ÇALIŞMAKTAYIM. O GÜNDEN BUGÜNE KADAR SADECE 23 GÜNLÜK İZİN KULLANMIŞIM. YANLIŞ HESAP YAPMADI İSEM 107 GÜNLÜK İZİN HAKKIM VAR. MERAK ETTİĞİM KONU İZNE ÇIKARSAM MI YOKSA ÇALIŞIRSAM MI BENİM İÇİN DAHA AVANTAJLI OLUR. İZİN PARASI ALSAM SİGORTA GÜNÜM FELAN NASIL HESAPLANACAK ONU TAM ANLAYAMIYORUM. YMM İLE ANLAŞAMIYORUZ BU KONUDA. BEN İZİNLİ OLSAM MAAŞIM DA TAM YATACAK SİGORTADA TAM GÜNLÜK YATACAK, ÇALIŞSAM TAMAM PARASINI ALACAĞIM AMA SİGORTA GÜNÜM NE OLACAK?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?